Dokładnie. Jest to fala2 (korekta abc) po 1 fali impulsu wyższego rzędu, lub 8 fala cyklu... jak kto woli ... ;) ja sie zaladowalem wczoraj i czekam ...
Pzdr
na gtc wyrysował się trójkąt (patrz 2 ostatnie szczyty, podstawa pozioma okolice 9 zł). Taki sam trójkącik wyrysował sie niedawno na cormay i nastąpiło wybicie ponad 20 %. Na gancie jest podobny trójkąt. Czas pokaże co będzie...::)
Pzdr
Panikarze nie ma powtarzam nie ma powodów by sprzedawać te akcje po 9 zł grubi sieją panikę a leszcze oddają papier po taniości w obawie przed głębszą korekta która nie nastąpi. Spółka dobrze rozwiązala swoje problemy redukujac koszty i sprzedając aktywa za grube mln euro dodatkowo zapadło 2700 obligacji które dały spółce extra gotówkę. Zsumujcie te info.
wydaje się , ze jest to poziom 8,5 zł, jesli go pokona to mamy spadki. ale rekomendacj jp morgan odnosnie naszej spółki dała popalić! taki spadek. wg mojej oceny te obroty od poziomu 9 do 8,5 swidcza o zbieraniu akcji. jak będzie pokażą najblizsze sesje.pzdr.
Wszystkie rekomendacje domów maklreskich są ch** warte jeśli jakaś spółka im nie posmaruje odpowiednio to wystawiają rekomendacje by im pokazać, że taniej zapłacić niż stracić na rekomendacji. That's the way it is !
Kolego dzięki ,wierzę że dojdzie za jakiś czas do 10 i więcej.Ja wiedziałam że
mają bardzo duże problemy z dużą budową w Rumunii(taką wiadomość dostałam z
KBC makler,tylko się dziwne że GTC nie napisało na swojej stronie)