- pierwsze miejsca na frazy w google takie jak papier ksero , segregatory i hurtownia warszawa
- podjeli wspolprace z egospodarka.pl i reklamy ciagle sie tam wyswietlaja na pierwszej stronie
- w grudniu umowa z instytucja finansowa na dostawy produktow
a kurs leci jak kamien w przepasc ? smieszne ale wydaje sie to czysta zagrywka na odbiernie akcji po taniosci
tak, wyniki niezle sie zapowiadaja? juz we wrzesniu miało być dobrze i co? i jajco, dlatego to leci jak kamien, a wasze zaklinanie nie pomoże, w ramach ciekawostki : http://wiadomosci.stockwatch.pl/dd-wnioskuje-o-likwidacje-upada-kolejna-spolka-z-newconnect,akcje,53542
haha no nikt nie przewidywal co ma nastapić ... http://www.debiutync.pl/homepage/newconnect24/14715-dlugofalowe-szacunki-odwolane , jak pisalem co tu sie dzieje, to wy woleliscie walić posty typu 'nie oddawać akcji'
ja kupowałem akcje PP pod te prognozy - Spółka przekazała jednak prognozy również na lata 2013 i 2014. Przychody miały się w tym okresie zwiększać odpowiednio do 4,84 i 8 mln zł, a wynik netto miał kształtować się na poziomie 1,76 i niemal 6 mln zł - a tu taka kicha
Witam, to że nie wykonają prognoz można było podejrzewać już po 3 kwartale ale czy odwoływanie prognozy 3 dni przed wynikami to moim zdaniem trochę niepoważne. Do rzeczy nie uważasz że to jak sie tłumaczyli moze oznaczać wszystko a zarazem nic? W każdej chwili mogą przeciez napisać ze sie nie dogadali albo nie udało sie podpisac umowy..
spółka jest żenująca, ja się na niej już jakiś czas temu przejechałem i dlatego czasem tutaj wpadam by rzucić wam trochę normalizmu na to myślenie życzeniowe, mówiące że ' kiedyś się odbiją; kiedyś zarobimy 2000% tutaj; ktoś to wykupi jako super pomysł za ciężkie pieniądze' nic z tego się nie stanie, była pompa wydmali ludzi, a teraz spółka ( chyba jednak za duże słowo jak na tę firemke) wraca tam gdzie powstała czyli w nicość. Gdyby coś z tego miało być to zupełnie inaczej kształtował by się obórt, przychody.. nie komentuje polityki informacyjnej itp. bo na nc to w większości coś takiego nie istnieje, a gdy już coś się pojawia to trudno założyć że niesie ze sobą wiecej wiadomości niż ctrl+c, ctrl+v.
w swoim wywodzie nie neguje możliwości jakiegoś odreagowania, czy ostatniej pomki, ale nie przewiduje rentowności biznesu ( nawet założyciele i ich plany mocno się obsuneły, a trudna sytuacja na rynku która powinna być ich sprzymierzeńcem jest stawiana za jedną z przyczyn niezrealizowania planów) a bez tego nie ma co myśleć o jakichkolwiek normalnych wzrostach.
Zazdrościsz innym, którzy nie sprzedali akcji ze stratą? Bo widzisz że kurs mocno spadł, a i tak znaleźli się ludzie skupujący duże pakiety akcji za bezcen? Zarobek na tych akcjach będzie gigantyczny. To jest spółka dla inwestorów długoterminowych. Straciłeś na spekulacjach i próbujesz sobie ulżyć wmawiając innym, że są w błędzie, a w ten sposób wmawiasz sam sobie, że dobrze zrobiłeś sprzedając wcześniej akcje pomimo straty. Kolego to właśnie Ty jesteś w błędzie, a nie inwestorzy którzy tu zostali. A zostali głównie ludzie kupujący duże pakiety i czekający na przyszłość. Dla mnie te akcje mogą być nawet po 1 gr, chętnie zwiększę swoje udziały w firmie.
nikomu nie zazdroszczę bo i nie ma czego, chciałem właśnie takim ograniczonym ludziom jak ty otworzyć oczy, że spółka jest dno i jest tu szansa tylko na ruch spekulacyjny, bo ja inwestując pod perspektywy i idee tego biznesu, tracąc trochę pieniędzy zrozumiałem, że ta spółka nic z działalnością faktyczną nie ma wspólnego, gdybyś zrobił to co ja to mógłbyś mieć teraz środki i czekałbyś na odpowiedni moment by odrobić te straty np. na ruchach spekulacyjnych ppr, a gadka była już w granicach 14-18 gr, ale wtedy jakoś do nikogo nie docierało.
wiesz dlaczego ta spółka jest mniej warta niż na początku gdy jeszcze nie mieli niczego?
zresztą nie ważne, nie będę się kopał z koniem. Chciałem podzielić się swoim poglądem byście mogli spojrzeć na spółkę z innej perspektywy i robiłem to tylko z powodu wrodzonego altruizmu, ale możecie dalej dawać się dymać. powodzenia.