• nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~pawelkot [94.174.143.*]
    kombinuja strasznie

- pierwsze miejsca na frazy w google takie jak papier ksero , segregatory i hurtownia warszawa
    - podjeli wspolprace z egospodarka.pl i reklamy ciagle sie tam wyswietlaja na pierwszej stronie
    - w grudniu umowa z instytucja finansowa na dostawy produktow

a kurs leci jak kamien w przepasc ? smieszne ale wydaje sie to czysta zagrywka na odbiernie akcji po taniosci
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~mpwrr [87.96.10.*]
    kogo przypili to i tak sprzeda. Niech sprzedają ja będe zadowolony...
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~mati [31.60.163.*]
    oddawajcie oddawajcie nie słuchajcie sie nikogo
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~ozu [217.96.82.*]
    jeśli nikogo to ciebie mati też nie należy słuchać a do wyników warto potrzymać to tylko 3 tygodnie a ostatnie zagrywki sugerują że powinno być dobrze
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~igi [31.182.123.*]
    pociągną IQP a następnie PPRICE
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~ronia [79.191.205.*]
    co dzis czy jutro ruszyc troche po 09
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~igi [31.182.123.*]
    no tak grubo to jeszcze nie straszyli, swoją drogą to 800 kilo to łakomy kąsek, żeby mieć taką kase
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~pawelkot [94.174.143.*]
    dziwnie to wyglada , taka ilosc na sprzedazy sam juz nie wiem co mam myslec ...
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~hmm [178.43.131.*]
    tak, wyniki niezle sie zapowiadaja? juz we wrzesniu miało być dobrze i co? i jajco, dlatego to leci jak kamien, a wasze zaklinanie nie pomoże, w ramach ciekawostki : http://wiadomosci.stockwatch.pl/dd-wnioskuje-o-likwidacje-upada-kolejna-spolka-z-newconnect,akcje,53542
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~ronia [178.43.11.*]
    spokojnie jak ktos nadggryzie po 9 to batonuszczupli sie
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~hmm [178.43.169.*]
    haha no nikt nie przewidywal co ma nastapić ... http://www.debiutync.pl/homepage/newconnect24/14715-dlugofalowe-szacunki-odwolane , jak pisalem co tu sie dzieje, to wy woleliscie walić posty typu 'nie oddawać akcji'
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~igi [31.182.135.*]
    ja kupowałem akcje PP pod te prognozy - Spółka przekazała jednak prognozy również na lata 2013 i 2014. Przychody miały się w tym okresie zwiększać odpowiednio do 4,84 i 8 mln zł, a wynik netto miał kształtować się na poziomie 1,76 i niemal 6 mln zł - a tu taka kicha

• Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~ronia [83.31.163.*]
    jaka kicha czytajcie troche wolniej i ze zrozumiieniem
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~homyczek [80.226.24.*]
    Witam, to że nie wykonają prognoz można było podejrzewać już po 3 kwartale ale czy odwoływanie prognozy 3 dni przed wynikami to moim zdaniem trochę niepoważne. Do rzeczy nie uważasz że to jak sie tłumaczyli moze oznaczać wszystko a zarazem nic? W każdej chwili mogą przeciez napisać ze sie nie dogadali albo nie udało sie podpisac umowy..
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~hmm [178.43.161.*]
    spółka jest żenująca, ja się na niej już jakiś czas temu przejechałem i dlatego czasem tutaj wpadam by rzucić wam trochę normalizmu na to myślenie życzeniowe, mówiące że ' kiedyś się odbiją; kiedyś zarobimy 2000% tutaj; ktoś to wykupi jako super pomysł za ciężkie pieniądze' nic z tego się nie stanie, była pompa wydmali ludzi, a teraz spółka ( chyba jednak za duże słowo jak na tę firemke) wraca tam gdzie powstała czyli w nicość. Gdyby coś z tego miało być to zupełnie inaczej kształtował by się obórt, przychody.. nie komentuje polityki informacyjnej itp. bo na nc to w większości coś takiego nie istnieje, a gdy już coś się pojawia to trudno założyć że niesie ze sobą wiecej wiadomości niż ctrl+c, ctrl+v.

w swoim wywodzie nie neguje możliwości jakiegoś odreagowania, czy ostatniej pomki, ale nie przewiduje rentowności biznesu ( nawet założyciele i ich plany mocno się obsuneły, a trudna sytuacja na rynku która powinna być ich sprzymierzeńcem jest stawiana za jedną z przyczyn niezrealizowania planów) a bez tego nie ma co myśleć o jakichkolwiek normalnych wzrostach.
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~udziałowiec pprice [95.41.159.*]
    Zazdrościsz innym, którzy nie sprzedali akcji ze stratą? Bo widzisz że kurs mocno spadł, a i tak znaleźli się ludzie skupujący duże pakiety akcji za bezcen? Zarobek na tych akcjach będzie gigantyczny. To jest spółka dla inwestorów długoterminowych. Straciłeś na spekulacjach i próbujesz sobie ulżyć wmawiając innym, że są w błędzie, a w ten sposób wmawiasz sam sobie, że dobrze zrobiłeś sprzedając wcześniej akcje pomimo straty. Kolego to właśnie Ty jesteś w błędzie, a nie inwestorzy którzy tu zostali. A zostali głównie ludzie kupujący duże pakiety i czekający na przyszłość. Dla mnie te akcje mogą być nawet po 1 gr, chętnie zwiększę swoje udziały w firmie.
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~hmm [83.27.127.*]
    nikomu nie zazdroszczę bo i nie ma czego, chciałem właśnie takim ograniczonym ludziom jak ty otworzyć oczy, że spółka jest dno i jest tu szansa tylko na ruch spekulacyjny, bo ja inwestując pod perspektywy i idee tego biznesu, tracąc trochę pieniędzy zrozumiałem, że ta spółka nic z działalnością faktyczną nie ma wspólnego, gdybyś zrobił to co ja to mógłbyś mieć teraz środki i czekałbyś na odpowiedni moment by odrobić te straty np. na ruchach spekulacyjnych ppr, a gadka była już w granicach 14-18 gr, ale wtedy jakoś do nikogo nie docierało.

wiesz dlaczego ta spółka jest mniej warta niż na początku gdy jeszcze nie mieli niczego?
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~hmm [83.27.127.*]
    zresztą nie ważne, nie będę się kopał z koniem. Chciałem podzielić się swoim poglądem byście mogli spojrzeć na spółkę z innej perspektywy i robiłem to tylko z powodu wrodzonego altruizmu, ale możecie dalej dawać się dymać. powodzenia.
  • Re: nie oddawac akcji pod zadnym pozorem !! Autor: ~Stefan [84.10.197.*]
    Tajemnica tkwi w cierpliwości ja i tak zbieram a czy z groszowych spółek jest kasa to zobaczymy?
[x]
PPRICE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.