Jeszcze kilka tygodni temu, byle euforia, nowy zarzad itp
Koles podobno byl ambitnym, dynamiczym i preznie dzialajacym czlonkiem.
Kolesie z IGR maja polew i przezywaja dramt. Polew maja z was i wszysch teori spisku.
Moj informator, ten sam co sprzedaje informacje zajcawi( pamietacie go jeszcze)
powiedzial mi ze koles po prostu rzucil robote bo nie mial za to placone. I tyle
Ciągle napływają dziwne informacje.
Nie było kontr informacji w związku z malutkim wnioskiem o upadłość.
Teraz przydałaby się kontr informacja do kolejnej związanej z pozwem IDMSA.
Niby zarząd niezwłocznie ma się wszystkim zajmować ale o informacjach nie słychać.
Liczę że właśnie teraz zaczną się te dobre, jedno po drugim i będziemy szli w górę.
Nikt już akcji nie chce sprzedawać w tych cenach.
Nie wiadomo czego tak naprawdę oczekuje IDM, czy mają i ile mają akcji, czy chce walczyć o Internet Group czy to wszystko jest w kit, dla jakiś innych korzyści.
IDM i W Investmens można powiedzieć są w jakiś sektorach konkurentami.
Ja uważam, że niebawem wszystko się wyjaśni w oficjalnych informacjach i, że W Investmens przejmie stery, być może z jakimiś zmianami co do ceny emisyjnej, kto wie.
0,18 rozebrane (choc nie bylo tego dużo), ciekaw jestem czy ktos sie odwazy i ruszy dzis 0,19 ? cos czuje ze ten wiekszy pakieciec po praawej zaraz ktos wycofa ...
Pozytywne jest to, że mimo całego rabanu, naprawdę szorując po dnie, kurs nie poszedł niżej. Osoby mające dostęp do informacji, posiadające większe pakiety, zwyczajnie akcji nie sprzedały. Można powiedzieć, że jest marazm.
Co mogłoby spowodować spadek jeśli ostatnie espi go nie spowodowały?
Wg. mnie kurs się zapadł najniżej jak mógł.
Więc musi albo stać w miejscu albo iść w górę.
Kupowane są często okrągłe liczby.
WI twierdzi, że wie co robi.
Kupujcie akcje.
Zarząd Internet Group S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej: Spółka) informuje, że w dniu 24 stycznia 2013 roku podpisana została umowa pożyczki pomiędzy Spółką a W Investments Limited z siedzibą w Larnace (Republika Cypryjska). Przedmiotem umowy jest udzielenie przez W Investments Limited pożyczki w kwocie do 5.000.000,00 zł (słownie: pięć milionów złotych), wypłacanej do dnia 30 czerwca 2013 roku, w transzach na żądanie Spółki. Oprocentowanie pożyczki wynosi 7% (słownie: siedem procent) w skali roku i będzie naliczone od faktycznie wykorzystanej kwoty pożyczki. Zgodnie z umową pożyczka będzie spłacona przez Spółkę do dnia 31 grudnia 2014 roku. Dopuszcza się wcześniejszą spłatę pożyczki w całości lub części. Spółka nie jest zobowiązana do wykorzystania całej kwoty pożyczki. Łączna kwota pożyczek postawionych przez W Investments Limited do dyspozycji Spółki wynosi na chwilę publikacji niniejszego raportu 5.000.000,00 zł (słownie: pięć milionów złotych).
PODPISY OSÓB REPREZENTUJĄCYCH SPÓŁKĘ
Prezes Zarządu Piotr Wiśniewski 2013-01-24
Wiceprezes Zarządu Małgorzata Walczak 2013-01-24