jurek jak wiesz że będzie postaw w zastaw dom, auto, żone i bierz kredyt na rok, będzie milionerem, na co czekasz, nawet za 15 zł będziesz zarobiony że kupisz 3 domy, 3 auta i nawet 3 żony możesz miec wtedy , a co.-))
Szczerze mówiąc widząc Twoje ilości sądziłem, że bardziej działasz w cudzym imieniu niż obracasz swoimi pieniędzmi. Cóż, trzeba czasem zaryzykować.
Ja właśnie zakończyłem budowę domu....na kredyt.
Dlatego nie bardzo mogę dalej się zadłużać, chociaż podobnie jak Ty, sądzę, że tu sporo zarobimy.
Cóż, będzie 20 zł to spłacę kredyt na dom w całości i jeszcze zostanie...liczę na to
ktos mial 500tys akcji ale ma zla sytuacje finansowa i musi lub musial to sprzedac-dlatego takie ilosci i takie spadki-poczytajcie tak jak pisalem bedziecie wiedziec kto i jak i co
jurku :) pytałem dlatego ,
że Grupa Aleksandra(boss, aleksander , ada itp....) namierza ludzi co o nich piszą źle programem http://iplocation.truevue.org
tak namierzali v v v 132 ,że niby Katowice i blisko (antykwariat itp.) i teraz do mojej kuzynki , której zalecili kupno akcji BGE po 2.50 - 2.70 napisali ,że to niby ja czyli "123" i podszywam się pod kobietę.
Z ich wpisów wyszło ,że mają IP angielskie za kazdym razem(każdy może sprawdzić na podstawie skopiowania cyferek IP z Forum i wpisania na google i http://iplocation.truevue.org ) niby gdzie kto mieszka lub gdzie sygnał dochodzi ....jak napisali do kuzynki, ale to nieprawda bo nie widzą o działaniu programików IP ...Hide IP
Czy znają się na finansach to się okaże wkrótce ....ale na informatyce nie znają się .
niezly jestes z tym IP !!!!! to jeszcze napisz gdzie jestem?!
ok mam informacje ze sprzedali te 500 tys akcji i........to jest DOBRA informacja
jak spadal kurs w poniedzialek i wtorek to myslalem ze ktos celowo zaniza zeby dobierac a okazalo sie ze musieli sprzedac
mamy wiec nowy zdrowy akcjonariat!!!!
i najwazniejsze- pomyslcie zanim bedziecie chcieli sprzedac czy warto to robic dla zysku 20-50% czy nie lepiej poczekac jednak ne te 10 dla niektorych czy 20 zl jak ja twierdze
Jurku sznuję Cię...ale mapa Aleksandra wskazała ,że jesteś w Egipcie w Cairo(dzielnica Conkorde)-nie bede opisywał szczegółów jak Ono to czynia do v v v 132 i do mojej kuzynki (myląc ze mną ) ----szczerze to wiadomo ,że każdy działa tu na HIDE IP z ukrycia...A grupa ...mogę podać Wam Hide ,żebyście działali z Polskiego IP nie z Angielskiego(na rok wystarczy)