• pol bani na kupnie pkc Autor: ~rob31 [109.241.59.*]
    o co chodzi
  • Re: pol bani na kupnie pkc Autor: ~kielbik [188.181.88.*]
    chodzi o kase :-).
    To nie jest spekulacja, tak mysle gdyz spolka ma niski ff, generalnie spekula sie nie tyka takich spolek, stabilnych bo nie ma pod co grac, bardzo mala plynnosc przez dlugi czas, spolka po restrukuryzacji , stabilny rosnacy przychod, spekula woli banruty nie majacych przychodow czesto z wnioskami o upadlosc. Ktos kto zna spolke i skupi 1-2 mln akcji czyli 20% w obrocie nie sprzeda takiej ilosci ulicy. Coz czeka nas jazda, kto wie moze w piatek po sesji padnie info a w poniedzialek 100 groni na otwarcie. Ale mam marzenie, coz to nic nie kosztuje ale to czesto zle wrozy. Generalnie zlotu leszcza duzego nie ma. Wciaz papier omijany, optymiz umiarkowany, nie liczac wyglupow z 5 zetami to na razie wszysko OK.
    ROB31 trzymamy zwieracze, za bezcen nie ma co oddawac argument to 3 lata kiszonki musi byc solidnie wynagrodzone. a pozniej kto wie moze jakas balanga ;-)
    Pozdro
  • Re: pol bani na kupnie pkc Autor: ~rob31 [109.241.59.*]
    niewiadomo co robic my leszcze wystraszeni pojecia nie mamy co robia siec zarzucona teraz tylko patrzec kogo wytrzepia przestraszonego czy sprytnego za duzo kombinujacego czyli mnie ale 5 lat to nie kilka dni
    najlepiej spokojnie i nie spanikowac przy korekcie, jaka pewnie bedzie. Obroty dzis to niecale 500 k zeta. Niewiele. Mowie leszcz nie kupuje, moze drobna stonka za 1000 czy 2000. Zobaczymy jutro. Ja stawiam ze SKOK bedzie chial zebrac pozostala ilosc akcji z rynku, moze tyle ile sie da a pozniej wezwanie. To mu sie nie udalo 2009-2010 roku. Wielu co trzyma akcje ja orawie 3 lata jest tak zniesmaczona GNIOTEM ECARD ze jak kiedys myslalem by ktos mi dal np 72 gr jakie byly w I wezwaniu to bym sprzedal z zamknietymi oczamy a nawet i d...py dal. Dzis moze jest to nasze 5 min. Ja mam jeszcze inny problem, mam dosc sporo tego badziewia i musz poczekac na b. duzy popyt by to opchnac.
    POzdrawiam
  • Re: pol bani na kupnie pkc Autor: ~re [178.252.18.*]
    ty kiełbik? ty tu jakiś prowadzący jesteś ,udzielasz się jak by ci za to płacili, nie uważaj wszystkich za idiotów każdy widzi co się dzieje
    Nie przesadzaj, jak masz akcje to siedz cicho, jak nie masz to kupuj PKC, Przeszkadzam ci tu na forum. Mozesz zrobic kampanie na spadek, bylbym wdzieczny ale dzis taniej juz nie bedzie. A idiota no nie wiem, na co liczysz chcesz kupic czy sprzedac. Jak kupic to badz cwany i nastw juz kosze po 20 groni. Jak sprzedac to trzymaj zwieracz do 100 groszy.
    W czym problem przyjacielu :-)
  • Re: pol bani na kupnie pkc Autor: ~Anusia [46.113.141.*]
    Dnia 2013-01-23 o godz. 19:38 ~kielbik napisał(a):
    > najlepiej spokojnie i nie spanikowac przy korekcie, jaka
    > pewnie bedzie. Obroty dzis to niecale 500 k zeta. Niewiele.
    > Mowie leszcz nie kupuje, moze drobna stonka za 1000 czy
    > 2000. Zobaczymy jutro. Ja stawiam ze SKOK bedzie chial
    > zebrac pozostala ilosc akcji z rynku, moze tyle ile sie da
    > a pozniej wezwanie. To mu sie nie udalo 2009-2010 roku.
    > Wielu co trzyma akcje ja orawie 3 lata jest tak
    > zniesmaczona GNIOTEM ECARD ze jak kiedys myslalem by ktos
    > mi dal np 72 gr jakie byly w I wezwaniu to bym sprzedal z
    > zamknietymi oczamy a nawet i d...py dal. Dzis moze jest to
    > nasze 5 min. Ja mam jeszcze inny problem, mam dosc sporo
    > tego badziewia i musz poczekac na b. duzy popyt by to
    > opchnac.
    POzdrawiam

JESTES LESZCZ
    jutro przesiadka na TF SKOK a ty nigdy z tego ecarda nie wyleziesz.
    Brzmi to jak zazdrosc i nagonka na skok. Chyby to ta sama osoba. zbieraj i czekaj.
  • Re: pol bani na kupnie pkc Autor: ~re [178.252.18.*]
    problem w tym że klepiesz mordą jak przedszkolak co dostał cukierka (do kiełbia)
  • dajcie sobie spokoj ze SKOK, tutaj rozmawiamy o ecardzie Autor: ~waldi [89.67.22.*]
    jak w temacie.

Przeraża ten powszechny optymizm na ecardzie: 1 zł, 5zł, ....20zł. ?!?! Wg. mnie gruba przesada, choc niejedno na GPW widzialem...
    Podejrzewam, że nawet 1zł sie szybko nie uda, bo w przedziale 60-80 bedzie spora dystrybucja od dlugoerminowo umoczonych, których papier w ręce parzy.

A kończąc z TF SKOK - tam jest duzo wieksza market cap, fundamenty takie sobie i rozbujac sie jak ecard nie da.
  • Re: pol bani na kupnie pkc Autor: ~xxx [37.30.30.*]
    kiełbik weteran może więcej ;)

a rozgrywka piękna, teraz dużo za dużo by wskoczyć i dużo za mało by sprzedać...

[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.