• Ecard Autor: ~Spec [31.61.129.*]
    Akcje są warte 10groszy,nie szaleć,bo będzie płacz-coś co tak szybko rośnie,jeszcze szybciej spada,żal mi tych co nie szanuja pieniędzy...
  • Re: Ecard Autor: ~Galindia [83.11.32.*]
    Nie naganiaj kanalio!!

Rakieta leci na minimum 5 zeta!!
    Minimum podkreslam - taką wycene miała perła kilka lat temu,a teraz przy świetlanych perspektywach!!

Wkrótce ECARD bedzie na ustach wszystkich i tacy naganiacze jak Ty schowają się do nory!!
  • Re: Ecard Autor: ~Spec [31.61.129.*]
    Całe gpw jest przewartościowane 200%,a ecard dwa razy tyle,co za obroty ,i tak się dziwię ze to tylu juz wzielo.ja wam cos powiem...sprzedałem wszystkie akcje aż 8spólek,bo czuje po kościach KRACH...unia sie rozpada,usa niewypłacalne,a ja mam geld.
  • Re: Ecard Autor: ~mar [89.78.80.*]
    jak masz geld, to se kup belta i se wypij na lawce. Wtedy znowu zobaczysz niewyplacalne USA i rozpadajaca sie unie. Na trzezwo nic takiego nie zobaczysz.
    Jesteś w błedzie,wszystko jest przewartościowane.podaje przykład: gdy sie mówilo wcześniej że kryzys idzie to kghm miał 21zł,ludzie mieli jeszcze pieniadze i prace oraz kredyty hipoteczne,na ktore tak ludzi medialnie naganiano,a po co?po to aby sztucznie napedzic gospodarke.a teraz cale dobra ludzi idzie pod mlotek,nie ma pracy,zus bierze kredyty na renty,a kghm ma 190zł,dziwny ten nasz kraj i ludzie w nim zyjący,dosłownie ziemia obiecana Reymonta..!
    Coś niemrawa ta wasza perła,sprzedawać bo niedługo za darmo nikt nie weźnie
[x]
ECARD 0,00% 3,96 2015-10-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.