Skoro nie wyszło mailowo to moze wyjdzie w ten sposób. Proponuję wystawić zlecenia na 99 groszy do końca miesiąca i zobaczymy ile mamy. 5% to nieco ponad 13mln akcji. Może i do was dotrze jeśli uzbiera się sporo ze da sie odwołać tego jełopa ze stanowiska i wyladuje na bezrobociu. Ciekawostką jest fakt że kibice Poloni też mają już dość tego nieudacznika grosikowca. Zobaczcie ile akcji ma krol i zarząd a zobaczycie że zostało to juz dawno uknute. więc moze por działać
http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=3277&zl=V
tutaj możesz sprawdzić
no ludziska dawać, to nic nie kosztuje, nie róbcie śmiechu tylko ładować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2013-01-23 o godz. 13:56 ~Piotr napisał(a):
> Przydałby się osobny wątek na takie przypadki
Każdy mógłby w temacie podawać ilość akcji którą deklaruje. łatwo by było zrobić podsumowanie z takiego czegoś.
chcesz jechać na walne? myśle że trzeba tam zadzwonić to Ci powiedzą krok po kroku co trzeba zrobić. Koszt wystawienia takiej dyspozycji to chyba 30-50zł
WRESZCIE KTOŚ Z JAKĄŚ INICJATYWĄ!!! :)
Właśnie wystawiłem za 0,99 PLN - 59 286 akcji do 31.12.2013. Kto jeszcze tego nie zrobił, a zamierza..., proponuję zrobić to samo.
ODWAGI SZANOWNI "AKCJONARIUSZE" MOŻE W TYM ROKU COŚ SIĘ W TYM PRONOXIE ZMIENI NA LEPSZE!!! Mawiają, że 13 jest pechowa..., ale w moim przypadku to się rzadko zdarza!!! :)
Robi się ciekawie :)
Mobilizacja nabiera tempa. Jeszcze teraz ktoś musi się zając formalną stroną tego przedsięwzięcia. Jestem gotów dać pełnomocnictwo na walne.
Proponuję założyć wątek "Kto jest chętny dostąpienia zaszczytu pojechania na walne". Spróbujemy wytypować tam osobę która pojedzie i będzie nas reprezentować.
Zobaczcie jak nas duzo. Jeżeli każdy z nas wykonał by telefon do siedziby krola to raczej na pewno dało by im to do myślenia. Nie bójcie się i zadzwońcie z zapytaniem dlaczego zostaliście wykiwani i ma być resplit. Dlaczego sfinansowaliśmy wypłaty zarządu a oni bezczelnie robia resplit co oznacza dla nas pozegnanie się z zainwestowanymi pieniedzmi. Kontakt jest na ich stronie. Odbiera sekretarka i umawia na rozmowę. Celowe jest odwlekanie przez nią terminu ale zawsze można poprosić jakiegoś członka zarządu który jest współodpowiedzialnym tej tragedii
Witam wszystkich. No nareszcie widzę cos pozytywnego, co? że ludzi interesuje los własnych pieniędzy!!!! Dobry początek!! U mnie 350 000 w kolejkach. Pozdrawiam.
Dnia 2013-01-24 o godz. 10:49 ~mim napisał(a):
> Zgodnie z deklaracja wystawiłem na 0,99zł 500 tyś akcji -
> udzielam w razie czego wszelkich pełnomocnictw
Zgodnie z deklaracja wystawiłem na 0,99zł 500 tyś akcji - udzielam w razie czego wszelkich pełnomocnictw
Ile już tam się uzbierało tego ścierwa bo nie mam podglądu, ewentualnie gdzie można znaleźć pełną tabelę zleceń.