Po co teraz sprzedawać jak kurs jest na historycznym minimum ? Dno zostanie uklepane a później nastąpi odbicie. Teraz jest szansa na zakupy a nie wywalanie. Kto miał to zrobić pewnie już to zrobił. Szkoda że ta giełda przypomina owczy pęd pozbawiony jakiegokolwiek rozumowania. Cały dzień nic się nie dzieje, nagle jak ktoś kupi albo sprzeda "większą" ilość papierka nagle wszyscy albo kupują nie patrząc na cenę albo sprzedając uciekając w popłochu. Zero logiki, zero taktyki, zero jakiegokolwiek planu działania. Dziwne to wszystko, ale niestety ludzie nie potrafią myśleć sami tylko kierują się w większości bzdurnymi wpisami innych. pozdro.
hahahha poważny wymiękł taki naganiacz, 50% w plecy!!! Super inwestor od lodów. Tak to każdy potrafi grać na giełdzie. Cóż zarobi sobie na lodach w wakacje a potem znowu będzie szalał na giełdzie z wykresikam, analizami itp. pierdołkakmi. Tylko kogo to obchodzi gdy on inwestuje 300zł. Przedszkolaki może miałby wypieki na twarzy.
No ale teraz poważny się posikasz jak pojawi się jednak to info o zbieraczu!!! Powyrywasz sobie resztki owłosienia z małej główki hehehhehe.
wiedział co zjadł. Wystarczy logicznie myśleć. Komunikaty o skupie przez dużego inwestora się nie pojawiają znaczy się nie ma co czekać. Tak naprawdę trzeba zdroworozsądkowo myśleć, całe te pierdoły z analizą techniczną to zasłona dymna, takie czary mary.
Zauważ, że ten Twój "guru" wtopił na tym papierze 50%, tak jak przeciętny szary gracz. To co może go odróżnia to to że nie wpakował tu całego kapitału, ale to tylko kwestia rozsądku, nie analizy. Poważny jest tak naprawdę człowiekiem bardzo niedowartościowanym. Ściemniając tu coś o wykresach skupia na sobie uwagę o którą tak mu chodzi bo w normalnym życiu jest samotny...
Nie ja lubię jak mi robią to ty lubisz je robić, przecież chwaliłeś się że robisz je sam!!!
Mam nadzieję że chociaż w tym jesteś dobry bo na giełdzie to ci nie wychodzi....hehhehe
Opty to nikt inny jak Lapi z forum parkietu- dziecko forum , ktorego glownym zsjeciem jest zaklinanie rzeczywistosci , pisanie o spadkach tam gdzie jest dno , i roboenie drobny z glowy sieczki Uwazacie na niego jak to czytacie. Kiedys nie jeden z was podziekuje powaznego Czy ty bral stergamsa po 25 czy 35 a nawet po 45 . Spokojnie. Podaz jest smieszna na tym papierku, a 10-15k to sa smieszne ilosci a nie wieksze pakiety . Uwazajcie na tego goscia opty , to samo jego grupa nagania na forum parkietu - lapi , no-tsu . Spytajcie po ile ma raczej stergamsa?
widzę chłopie że masz paranoję, co by wskazywało, że jesteś jednak poważnym. Wyznajesz same teorie spiskowe. Gdybyś był normalny i choć trochę inteligenty wiedziałbyś, że takie fora są bez większego znaczenia. Są jedynie miejscem, gdzie mali frustraci wylewają swoje żale tudzież niedowartościowani jak poważny który sprzedał akcje mogli poczuć się ważni, czuć zainteresowanie sobą. Kurs spółek zwłaszcza takich spekulacyjnych jest rzeczywiście sterowany ale jest to robione przez jazdy, skupowanie i wywalanie akcji przy jednoczesnej analizie zleceń. Takie forum służy co najwyżej zgrubnej ocenie nastrojów drobnych, ale nie ode mnie czy takiego pajaca poważnego one zależą. Lodziarz może jedynie swoją głupotą namieszać w głowach paru drobnym, którzy potraktują go o ironio "poważnie" hehe..
powazny.......i dobrze napisałes , moze tak moze nie, sami kretyni na forum nic nie piszmy niech sie sami zajadą, nic nie rozumiecie , kupujecie jak bydło , sprzedajecie tak samo , wystarczy wam kilka wpoisów dac i jak barany posrane wywalacie papier, spóka ma kase ukrytą , cztac analizowac, ma wartosc , wielu ostrzy sobie zaby na przejecie spółki ,
Proszę mi powiedzieć gdzie znajdziecie spółkę która ma tak mało akcji i tak śmieszny kurs akcji. Tu będzie wbicie i Ci co wiedzą to skupują pomału a reszta daje się wyleszczyć jak stado baranów. Ja sobie spokojnie pomału dokupuję, poczekam.
Panowie ja najlepiej bym was obydwoch poznal,nie ze jestem pazerny ale by bylo milej. ale warunek,wolalbym chudych, dlatego,jak was zaprosze do siebie , a przed komputerem mam 4 fotele na kuleczkach,i z tego wzgledu ,boje sie ze mi beda lozyska wysiadac, i porysujecie parkiet,zwlaszcza jak by wam sie spodobalo i chcielibyscie przychodzic,przyjezdzac co dziennie,a moze i tez sypiac,bo praca przed komp: do poznch godzin jest meczaca.