• Zróbcie to z polotem Autor: spekulant24 [178.36.74.*]
    Wiem, że chcecie nagonić ale zróbcie to jakoś bardziej z polotem. Więcej serca panowie inaczej nie upchniecie papierków.
  • Re: Zróbcie to z polotem Autor: ~tweedy [89.69.169.*]
    Dzisiejsza podaż to największa odkryta sprzedaż jaką widziałem. Albo ktoś chce faktycznie sprzedać i robi to jak słoń w składzie porcelany albo pokazuje specjalnie żeby oddawali mu po lewej.
    Nie wygląda to za dobrze, ale w taki sposób przestraszą wszystkich potencjalnych chętnych i nic nie sprzedadzą ...
    A gdzie inwestorzy instytucjonalni???

Jakie jest Twoje zdanie spekulant24? Widzę, że jesteś dobry w te klocki :-)
  • Re: Zróbcie to z polotem Autor: spekulant24 [178.36.74.*]
    Co tu dużo pisać...
    Inwestorzy instytucjonalni tutaj ? Z jakiej racji ?

Po pierwsze, mamy tutaj do czynienia z tandetną nagonką typu "The young investor".
    Po drugie, nici tutaj ciekawego się nie wydarzy.

Mogą spróbować pojechać tym na bardzo niskich obrotach w górę, ale wątpię by ryzykowali kapitał na takiego muła giełdowego.

Ostatni "atak" z listopada odbył się na bardzo niskim obrocie, toteż spółdzielnia najprawdopodobniej zrezygnowała z dalszego pompowania kursu.

W mojej ocenie tylko 1 inwestor na 10 jest w stanie z zainwestowanego 1000 złotych wyciągnąć 100% w miesiąc może 2, albo i dłużej. Z uwagi na niedostateczną płynność inwestycja większego kapitału na tę chwilę mija się z celem. Trudno przewidzieć co będzie za 5-10 lat. Może być 100 zł, a może tej spółki w ogóle nie być. Jednak taki kapitał lepiej ulokować w inne, bardziej płynne aktywa.
  • Re: Zróbcie to z polotem Autor: ~mm [178.36.86.*]
    takich ilosci na pewno;)

wyleszczanie jednym słowem i to w tanim wydaniu;) straszaki , batony...

wg mnie to pozytywnie wygląda . chyba że jakiś grubszy spanikował;)

ja tam czekam na debiut nowych akcji , stare sprzedałem jeszcze w 2012
  • Re: Zróbcie to z polotem Autor: ~tweedy [89.69.169.*]
    Tylko na czym to ma polegać. Na razie sprzedaje jeden zawodnik, a nic nie kupuje. Chyba, że zjedzie z ceną na 0,5 zł i wtedy ludzie będą panikować i oddawać.
    A jeśli ktoś faktycznie tak sprzedaje, to znaczy, że wie coś czego my nie wiemy ...
  • Re: Zróbcie to z polotem Autor: ~mm [46.170.1.*]
    wierz mi. jak mocno coś spada do wielu nie wytrzymuje i sprzedaje na wyścigi.

o to mu chodzi;)

proponowałbym nie oglądać notowań zbyt często.

to typowe strzaszaki
  • Re: Zróbcie to z polotem Autor: ~Olivier [213.156.113.*]
    Czyli reasumując ktoś będzie chciał złamać kurs i zejść jeszcze niżej?? Realne są kursy poniewież 1pln??
[x]
SEAMASTER -8,26% 2,00 2016-02-16 09:07:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.