• ale będzie jutro zabawa Autor: ~opty [79.184.53.*]
    hahah wyciągnęli na zamknięciu 300 papierami na 26gr. No a info jak nie było tak nie ma, ludziska przebierają nogami i już ustawiają się w długą kolejkę do wychodka. Ale wszyscy nie zdążą więc jutro będzie....brzydki zapach :)
    W tym miejscu chciałbym ponownie pozdrowić poważnego vel lodziarz i pogratulować inwestycji. Niestety ze wstydu znowu się gdzieś zadekował.
  • Re: ale będzie jutro zabawa Autor: ~ass [37.225.186.*]
    do opty,a mi sie wydaje ze jestes gejem" po tym wpisie,o 10;20godz,ale mnie rozbawiles", tak miekko jest napisane i w dodatku ,caly czas naganiasz na spadki,nawet z wyprzedzeniem,
  • Re: ale będzie jutro zabawa Autor: ~stergames [87.99.3.*]
    opty to jakis debil oczywistych zagrywek nie widzi nie ma jaj widac od razu ze to mieka pala belfer z podrzednej budy
  • Re: ale będzie jutro zabawa Autor: ~opty [79.184.53.*]
    hahahah jestescie uroczy moi prosci panowie. Szczegolnie podoba mi sie ass slodziak. Dowiedz sie slodziutki co znaczy twoja ksywka po angielsku;), buziaczki.
  • jak.. Autor: ~jk [193.200.47.*]
    Zamieszkuje Tybet, Indie i Chiny, gdzie żyje zarówno w stanie dzikim jak i udomowionym. Udomowione jaki są zwierzętami jucznym, poza tym dają mleko i wełnę. Jaki są przeżuwaczami, żyją samotnie lub w niewielkich stadach, w stanie dzikim na wysokościach do 6 tys. m n.p.m. Stada zazwyczaj składają się z samic z młodymi. Samce dołączają do nich w okresie rui. Stare samce żyją oddzielnie. Samice opiekują się potomstwem przez rok. Potomstwo pełną dorosłość osiąga po 6-8 latach. Zwierzęta mogą dożyć kilkudziesięciu lat. Znoszą niekorzystne warunki otoczenia (niedobór paszy na wysoczyznach górskich, niedostatek tlenu i niskie temperatury średnia wynosi tam ok. 0 °C, zimą temperatury spadają niekiedy nawet do -50 °C)
    .Występowanie: zimne stepy Himalajów
    Status: zagrożony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
    Długość życia: 25 lat
    no dzieki serdeczne,jak Ty do mnie ladnie wowisz,slodziak,slodziutki,posylasz,buziaczki,no pieknie Ty moj kochany gejeczku,Ty moja dziurko,w kacu sie przyznales,teraz bedzie Ci lzej,i juz nie bedziesz zlosliwy, co do naganiania i obrzydzania spolek"moze inni pojda w Twoje slady i zapanuje zgoda na gieldzie.
    Widze Ty, tez jestes cieply w koncu ta twoja ksywka to nie przypadek. Musimy sie spotkac w realu kochaniutki ;))
    OK, ja mam ass bardzo ladna i nie dotykana.
    a, zapomnialem zapytac a czy perelka ma dudki?
    Toś ty taki za dudki idziesz? Wstydź się powinieneś to robić bezinteresownie.
  • Re: ale będzie jutro zabawa Autor: ~ass [31.62.28.*]
    na razie nie bo do niczego nigdy nie doszlo to sa zamysly,i siedze na ass" a Ty za darmo naganiasz,czy za dudki,bo wiadomo bida wszystkich dotyczy na gieldzie jak papierki pikuja,
    ja za darmo ale za wasze pieniądze żebyście ich tu nie stracili.
  • Re: ale będzie jutro zabawa Autor: ~ass [31.62.28.*]
    to Ty moze ksiac duchowny,On sie tez modli za darmo" ale za pieniadze uzbierane na tace
[x]
CENTURION -1,64% 0,18 2026-05-06 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.