o! jest jaśko, nasz mister armageddon, DT/AT master, amator ząbków i +-5%. dobra wiadomość, bo chłopaczyna nadal nagania na spadki, więc jak zwykle pojedziemy w odwrotnym kierunku.
nie do końca łatwo będzie z tymi wzrostami. papier po silnych wzrostach jest w fazie korekty. dzisiaj przy sporych obrotach wzrósł wręcz symbolicznie. nadal obstawiam zjazd na 1,6 w bardziej optymistycznym wariancie; pesymistycznie nawet do 1,30.
Słusznie zrobiłeś...
Ja też kupowałem po trochu,ale dzisiaj rano stwierdziłem,że wystarczy i sru papier w rynek...
I niech sobie rośnie nawet do 10 zł w d...e to mam...
Dnia 2013-01-25 o godz. 15:04 ~vieira napisał(a):
> Słusznie zrobiłeś...
Ja też kupowałem po trochu,ale dzisiaj
> rano stwierdziłem,że wystarczy i sru papier w rynek...
I
> niech sobie rośnie nawet do 10 zł w d...e to mam...
Czekam niżej ...
Vieira spoko wejdziemy większym kapitałem na 1,6....:-)
i już poniżej 1,70 czyli padaka na całego nie ma co kupować poczekam na wzrosty nawet jakbym miał kupić wyżej niż sprzedałem (1,78) tak to raczej dalsze spadki !
zależy jaki scenariusz narysuje wykres. jeżeli będzie dalszy zjazd bez korekty, to może dojść do 1,4-1,5 i się odbić, ale jeżeli na obecnych poziomach zacznie się korekta spadków, to możemy zobaczyć 1,3.
Ktoś już na tym forum pisał, że to może być układ CAL-PCG, w którym pcg w ramach ogłoszonego skupu akcji własnych odkupuje papiery od dawnych panów. Jeśli tak jest to nie widzę szans na szybki zysk, właściwie na jakikolwiek.