na to wygląda. Musiała to być jednak niepoważna propozycja, skoro nie zbyła. Sama pisała, że będzie wyrzucać w okolicy 1,50 zł. ale jeśli podciągneli wyżej, to wywala pewno od 2,50
Ada pisała na Dependzie ze jest z ekipa mocno zaangazowana i bedzie powtórka z bge... moze przezuca kase ? bo info Dependu z Bank of america ma sie pojawic w tym tyg...
wklej sobie linka i zobacz co sie działo po 13 grudnia. był taki skup ze szok i wtedy z ekipa weszła w dependa teraz zapewne bedzie potrzebna kasa do bujania. Moili ze 2 zł ma byc . Ciekawe jak bedzie ale dzisiajszy zjazd na bge daje duzo do myslenia bo info dependa ma byc w tym tyg.
nie no wiem, tylko napisałeś sarkastycznie, że to wypociny i to mnie zmyliło. Reszta ma sens. Ja też przepakowałem kasę na Depend po tym jak dowiedziałem si ę o Merylin Lynch
wiesz... to ze dzisiaj sprzedaja nie znaczy ze odrau kupuja. Ale kasa prawdopodobnie bedzie przerzucana bo dzisiaj ma byc podpisana syndykalizacja przez dział prawny wiec info ok. czwartku ! Na innym wątku dependa pisała nawet ze bedzie przezucenie kasu jesli masz czas to poszukaj.
jakie dszisiaj ? człowieku dzisiaj to ma byc podpisana syndykalizacja przez dział prawny bak of america a wiesz ze jest rożnica czasowa ? to raz ... a dwa skoro dzisiaj podpisza to jutrto wysla wiec info ok czwartku/piatku. Mysl dzieciaku !