Coś w tym jest, co pisze Swojak, tzn. nikogo nie uważam za debila, ale ostatnio wypowiedzi na forum właśnie takie się stały.
Mogłam sobie pozwolic na taką paplaninę, jak miałam trochę luzu, ale teraz mam więcej konkretnej roboty i naprawdę szkoda mi czasu na takie czcze gadanie jak uskutecznia CPH czy inni Jemu podobni...
Z konkretów wiem tylko, że emisja ma byc w ciągu 30 dni od zgody Rady czyli wynika, że do 10 lutego.
a jak juz nie masz to zawsze mozna kredyt pod akcje, visy czy mastera kilka tysiecy pociagnac i kupic. w sumie to wniooskuje z twoje wypowiedzi ze po 10 lutego bedzie niezly odpal. Badz pierwszy
o można po 18 kupić. Tydzień temu czytałem tutaj, że nie kupi się niżej niż po 19. nie wiem co o tym myśleć ;<, albo nie, wiem co o tym myśleć. Za tydzień tutaj zajrzę i da się kupić po 17 :)
Mam info od zajca a on wiadomo ma swoich pewnych informatorow, dzis promocaja po 18, zbili kurs by wystarszyc, wciaz podobno zbieraja akcje, pod jakies porozumienie inwestycyjne, tak bylo kiedys napisane w kilku listach iontencyjnych. Spolka zrobila milowy krok, nie jest w upadlosci, to perelka na GPW nie ma spolek ktore nie posiadaja zadluzenia. A tu prosze. ale juz niedlugo sie wszysko wyjasni, bedzie niezla jazda. Nie trac czasu grosz +/- co to za roznica. Do konca roku bedza grube zlotowki, tylko nie pytaj ktorego roku ale to przeciez szczegol ktopry mozna pominac.
ostatni raz bylo to hmmm 5-6 miesiecy temu. I gwarantuje ci ,juz to sie nie powtorzy. sentyment do forum i ludzi. i chyba masz
mnie za idiote co bedzie kupowal akcje przed emisja nowego toaletu w ilosci na poczatek 400 mln, rozwodnienie 1:10. docelowo 1 mld.
powiem ci moze i zakrecony jestem ale nie tak by teraz brac tego smiecia.
Ja tak w ogóle to nawet cię lubię choć mnie irytujesz, tak często tu pisząc, nawołując innych, przypominając, wkręcając że robisz to z sentymentu.
Ale nie uznaję cię za negatywną postać, wpisy potrafisz dać i humorystyczne i inteligentne, jesteśmy po dwóch stronach barykady teraz, to nas różni.
Ale tak ogólnie to pozdrawiam i gdzie tam nie inwestujesz, nawet na tym Igroup zarób sobie tego ci życzę.