Widze ze na forum jest lekka panika ale czy zastanawialiscie sie dlaczego kurs spada???
Wszyscy macie oczekiwania 15-40zl ale czy myslicie ze tylko WY ??
niewielu dzisiejszych akcjonariuszy doczeka takiego kursu widac to po wczorajszych i dzisiejszych notowaniach-to nie jest spadek bo jest zle w spolce to jest ewidentne zanizanie kursu ktos tu wchodzi na duze ilosci i chce tanio kupic i celowo zaniza kurs i przezuca miedzy soba a ulica sie doklada
trzeba po prostu przeczekac a i warto dokupic
myslicie ze emisje jedne czy druga byly robione po co??? zadna akcja ze spolki nie poszla w rynek nikt kto jest blisko spolki nie sprzedaje a moze brak informacji ze spolki jest po tu zeby mogli dokupic-pomyslcie sami
tez na to mi wygląda, nie łoddam moich kilku sztuk, przetrzymałem spadek do trzech groszy to takiego spadku nie przetrzymam? :)
ide lód rąbać na dachu samochodu bo już rano klamke urwalem :p :):):)oczywiście w samochodzie :)
poczekam jeszcze i jak najniżej postaram sie dobrać troszke :)
Rzeczywiście nie wygląda to dobrze, końca spadków nie widać. Zastanawia mnie jedno, ten kto obejmował po 2.5 nie znał sytuacji w spółce?. Nie chce mi sie wierzyć aby ktoś wykładając 7,5 mln nie zadał sobie trudu sprawdzenia spółki. Przecież ten inwestor juz stracił około 3 mln licząc od ceny od której obejmował.
a gdzie te setki tysięcy akcje które miałeś kupować? ;)
dobra odpuszczam;)
radku - no dokładnie dziwnie to wygląda...najdziwniejsze jest, że idą coraz większe paczki -tak jakby komuś się bardzo spieszyło...na początku sypał po kilkaset akcji teraz nawet po kilkanaście kilo...
nawet 1,5 już padło...a zarząd milczy...coś jest nie tak :(
jak nie wróci szybko nad 1,5 to i kurs poniżej 1 zł do wyników mnie nie zdziwi...jednak było trzeba wywalać:( ale człowiek się martwił, że nie odkupi takich ilości a teraz można brać garściami i to 50% taniej...
no i jest rzeznia a końca jej nie widać...to nie ulica tak sypie...niestety...
więc co to za trup w szafie?? słabe wyniki?
bo nowych akcji jeszcze nie ma...a już powoli obraca się połowa ff...jeśli mówicie prawdę ile to akcji posiadacie to ktoś z Was też zaczyna sypać ;)
wow 123 wreszcie Twój kolega zaszczycił nas swoja obecnością. Szacun, a miał się odzywać przy 4 zł. I obiecywał, że nie będzie gry na spadek. Sam sobie daj odpowiedź jaki to wiarygodny gość.