• BGE co dalej???? Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    Widze ze na forum jest lekka panika ale czy zastanawialiscie sie dlaczego kurs spada???

Wszyscy macie oczekiwania 15-40zl ale czy myslicie ze tylko WY ??

niewielu dzisiejszych akcjonariuszy doczeka takiego kursu widac to po wczorajszych i dzisiejszych notowaniach-to nie jest spadek bo jest zle w spolce to jest ewidentne zanizanie kursu ktos tu wchodzi na duze ilosci i chce tanio kupic i celowo zaniza kurs i przezuca miedzy soba a ulica sie doklada

trzeba po prostu przeczekac a i warto dokupic

myslicie ze emisje jedne czy druga byly robione po co??? zadna akcja ze spolki nie poszla w rynek nikt kto jest blisko spolki nie sprzedaje a moze brak informacji ze spolki jest po tu zeby mogli dokupic-pomyslcie sami

pozdrawiam!!!!!
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~awe [83.26.251.*]
    tak samo myślałeś na DASE, zalecając mi kupno tego śmiecia? Dobrze, że wtedy cię nie posłuchałem tak jak radek.
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~StaraMaruda [46.174.215.*]
    tez na to mi wygląda, nie łoddam moich kilku sztuk, przetrzymałem spadek do trzech groszy to takiego spadku nie przetrzymam? :)
    ide lód rąbać na dachu samochodu bo już rano klamke urwalem :p :):):)oczywiście w samochodzie :)

poczekam jeszcze i jak najniżej postaram sie dobrać troszke :)
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~radek [83.12.58.*]
    ave nie wypowiadaj sie za mnie, ok!! Ja nie mam do jurka żadnych pretensji. Zobaczymy za 3 miesiące kto ma rację.

Pozdrawiam!!!
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~mms [83.20.53.*]
    tera wygląda to na ruletke...
    ale już jurku nie kupujesz? sporo masz do odebrania;)
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    wlasnie zaczynam zakupy

troche mnie te notowania dzisiaj zakoczyly

pozdrawiam!!!!!!!
    taaaa...no to zaraz widzimy 2 zł tak?? 100 - 200k ? ;)
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~Rekin [89.228.172.*]
    Ja mam jeszcze 60.000 akcji brane po 5-8 groszy. Postawcie batona na K to cos sypne
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~123 [79.139.109.*]
    Dnia 2013-01-22 o godz. 11:28 ~Rekin napisał(a):
    > Ja mam jeszcze 60.000 akcji brane po 5-8 groszy. Postawcie
    > batona na K to cos sypne

widzicie i takich jest tu kilkunastu co nawet tymi 60 k w 2-3 dni kurs mogą zbić do 0.80 gr-więc nie piszcie ,że gruby wywala
    moze i masz racje tylko jak ktos kupil 50-100k po .05-.50zl to po co ma oddawac po 1.5-1.7 jak na fixach mogl sprzedac po 2-2.5zl???

cos mi tu nie pasuje

ja jednak mysle ze teraz ktos doluje celowo a niestety troche paniki sie zrobilo i dobrze troche sie akcjonariat zmieni

pozdrawiam!!!!!
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~vvu132 [83.11.100.*]
    j/w
    to nie straszenie - ktoś z dużą ilością wychodzi...i widać coraz bardziej się spieszy...
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~Piotrek [93.154.165.*]
    Hej

Krew się polała.
    Dopiero wszedłem i oglądam zgliszcza...masakra

Mogli sprzedawać na fixach po 2.5 ale przecież każdy marzył o 15....To chyba logiczne

Teraz wywalają na wyścigi, bo nawet ślepy widzi, że coś nie tak. Zwłaszcza zastanawia brak reakcji zarządu
    Rzeczywiście nie wygląda to dobrze, końca spadków nie widać. Zastanawia mnie jedno, ten kto obejmował po 2.5 nie znał sytuacji w spółce?. Nie chce mi sie wierzyć aby ktoś wykładając 7,5 mln nie zadał sobie trudu sprawdzenia spółki. Przecież ten inwestor juz stracił około 3 mln licząc od ceny od której obejmował.
    a moze oni wlasnie doluja kurs i dokupuja???

a moze spadnie do 1zl????

zobaczymy
    ja jednak ciagle wierze ze 15zl w tym roku tu bedzie!!!

pozdrawiam!!!!!!!!
    a gdzie te setki tysięcy akcje które miałeś kupować? ;)

dobra odpuszczam;)

radku - no dokładnie dziwnie to wygląda...najdziwniejsze jest, że idą coraz większe paczki -tak jakby komuś się bardzo spieszyło...na początku sypał po kilkaset akcji teraz nawet po kilkanaście kilo...

nawet 1,5 już padło...a zarząd milczy...coś jest nie tak :(
    jak nie wróci szybko nad 1,5 to i kurs poniżej 1 zł do wyników mnie nie zdziwi...jednak było trzeba wywalać:( ale człowiek się martwił, że nie odkupi takich ilości a teraz można brać garściami i to 50% taniej...
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~BOSS [2.103.214.*]
    1zl tu bedzie nie dlugo niema innego wyjscia panowie za duzo psob ma kupione ponizej 1zl

Za duzo wrobli
  • BOSS, znasz refren tej piosenki? Autor: ~awe [83.29.201.*]
    pójdę BOSSo, pójdę BOSSo :D
    no i jest rzeznia a końca jej nie widać...to nie ulica tak sypie...niestety...

więc co to za trup w szafie?? słabe wyniki?
    bo nowych akcji jeszcze nie ma...a już powoli obraca się połowa ff...jeśli mówicie prawdę ile to akcji posiadacie to ktoś z Was też zaczyna sypać ;)
  • pamiętasz Ade? Autor: ~awe [83.29.201.*]
    coś w tym jednak musiało być
    Dnia 2013-01-22 o godz. 13:06 ~BOSS napisał(a):
    > 1zl tu bedzie nie dlugo niema innego wyjscia panowie za
    > duzo psob ma kupione ponizej 1zl

Za duzo wrobli

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-wiadomosc-do-wszystkich-akcjonariuszy,12199439.html

Olek - teraz jesteś Boss ? taki sam IP

Albo ktoś pod kogoś się podszywa.
    wow 123 wreszcie Twój kolega zaszczycił nas swoja obecnością. Szacun, a miał się odzywać przy 4 zł. I obiecywał, że nie będzie gry na spadek. Sam sobie daj odpowiedź jaki to wiarygodny gość.
    jak wierzycie w spółkę jej fundamenty itp. to po co taka panika ...jakaś Ada czy Adaś sprzedaje , a przy nim Wy.Dobrze kto ma oddać niech oddaje.
    w poniedzialek zobaczysz moje ilosci po 40zl

pozdrawiam!!!!!!!!!
    a czemu to w poniedziałek??
    dzisiaj jest dopiero wtorek...a ile to miałeś? 280k?
  • Re: BGE co dalej???? Autor: ~qqq [193.200.215.*]
    jedziemy na 1 zł, a potem zobaczymy
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.