proszę was ja wam dam na chleb, zrobię wam przelewy na dwa złote jak potrzebujecie
w każdym badz razie ja nie bede podbijał kursu na koniec dnia,
mam tego dość ze tylko ja tu walczę o kurs no i pewnie
hoho tez cos tu próbuje robić
Ludzie - jezeli tu w ogole jestescie - do roboty
Gdynianinie
Ja cię popieram i wiem że masz rację
ale to taki głupi moment .ze teraz opłaca się zwalać ceny i kupować taniej wykorzystując marazm
trzeba uzbroić sie w cierpliwość i kupować jaknajtaniej jak zwalający kurs uwierzą w swoją moc
Jak chcą Ci tanio oddać to czkaj i korzystaj
punkt zwrotny przyjdzie wtedy gdy pocuja ze ich strategia juz nie działa.
Mi osobiście na Planetsof udało sie nieżle zarobić i oddałem wszysko co miałem po 1,9 troche i tak po trochu do 1,35 oststnie oddałem z niedowierzaniem ,że tak zwala, ale był uparty. Teraz juz trochę odkupiłem po 1,1 i czekam a kupić mogę sporo bo tu będzie na pewno dużo lepsza cena jak przyjdzie koniunktura
więc Gdynianinie nie walcz tylko czekaj w blokach
Dnia 2013-01-22 o godz. 11:44 ~zx napisał(a):
> Gdynianinie
Ja cię popieram i wiem że masz rację
ale to
> taki głupi moment .ze teraz opłaca się zwalać ceny i
> kupować taniej wykorzystując marazm
trzeba uzbroić sie w
> cierpliwość i kupować jaknajtaniej jak zwalający kurs
> uwierzą w swoją moc
Jak chcą Ci tanio oddać to czkaj i
> korzystaj
punkt zwrotny przyjdzie wtedy gdy pocuja ze ich
> strategia juz nie działa.
Mi osobiście na Planetsof udało
> sie nieżle zarobić i oddałem wszysko co miałem po 1,9
> troche i tak po trochu do 1,35 oststnie oddałem z
> niedowierzaniem ,że tak zwala, ale był uparty. Teraz juz
> trochę odkupiłem po 1,1 i czekam a kupić mogę sporo bo tu
> będzie na pewno dużo lepsza cena jak przyjdzie koniunktura
> więc Gdynianinie nie walcz tylko czekaj w blokach
Tylko kiedy przyjdzie ta koniunktura ???Za rok ,dwa w międzyczasie skończą się lock upy ,wprowadzą pozostałe emisje być może jeszcze dodrukują kilka milionów po 10 gr . Zarząd zadowolony ,że ma swoja spółkę na rynku NC i to mu wystarczy .Na moje 3 ,4 maile wysłane w październiku ubr. zero odzewu ..
Jak do tej pory mamy tylko informacje o przejęciach , nowych spółkach , dofinansowaniach które skutkują tym ,że kurs jest coraz niżej .Brak popytu z prawdziwego zdarzenia a dotychczasowy kupi a za chwilę ustawia tą sama ilość kilka procent wyżej .Dopóki nie odbierze się zabawek groszołapom to będzie jak do tej pory ...
gdynianin nie bierz do głowy ja też czekam aż coś się ruszy i sam nie walcz o kurs bo to bez sensu niech ci obesrańcy oddadzą co mają niech kurs zwali się i nawet do 70gr jak potem nie bedzię groszołapów to jak zaczną się wzrosty to ja im taniej niz za 3-4 zl ich akcji nie oddam