Ehh chyba koniec dobrego. Kurs powoli traci to co zyskał w ostatnim tygodniu. Pewnie znów wracamy na 0.30-0.31gr. Szkoda już myślałem że czeas na jakieś większe wzrosty...
Smieszne jest to, ze zawsze jak jakies akcje spadaja to ktos na forum widzi "zbieranie", "lykanie", "akumulacje" i inne takie.... na PBG byla akumulacja od 250 do 4 zl :)
Witam,
A zarazem się żegnam. Dziś sprzedałem moje akcje JHM-u. Mam dość tego marazmu i nędzy!! Nic dobrego nie będzie z tych akcji, poniosłem sporą stratę ale taka jest giełda. Koniec tego badziewia nie rokującego na przyszłość. Ja mam już spokój i Wam to samo polecam. Na czymś innym odrobicie ewentualne straty. Pozdrawiam i życzę podjęcia tej właściwej decyzji!!
makler buhhhaaahhha juz 40 gr czy jutro buhhhaa aaaa skupuja pelna para nie ma co nie zdradze tajnikow bo nie uwierzycie buhhhaaa pryszczaty licealista zgrywa inwestora co tam z kieszonkowaego od taty na fajki nie zostalo buhhhhaa
Dnia 2013-01-22 o godz. 10:08 ~Makler napisał(a):
> przed atakiem na 0,40, obserwujcie
Pozdrawiam
Ano tak właśnie skup jest...tragedia dobrze że dziś sprzedałem resztę tego gniota i mam spokój. To tyle na tym forum. Ale Wam życzę samych zysków choć wiem że to tylko pobożne życzenia.