już teraz wóz albo przewóz...
ale widać, że ktoś wychodzi za wszelką cenę...ładnie urządzili tych co brali po 2,5zł za akcje...
no nic ja trzymam przy 1,5 zacznę dobierać - najwyżej mnie żona wywali z domu:P
no właśnie w dalszym ciągu nic nie wiadomo...najgorsze, że tak jak chwaliłem prezesa za kontakt z drobnymi tak teraz jak kamień w wodę - może jest na urlopie to wtedy sorki...ale na maile przestał odpowiadać...
przypomina mi sie reklama : jaka jest różnica między paliwem Lotos a Yeti ......... taka że nikt nie widział Yeti ..............................
a czy widział ktoś jak ktoś wykładał kasę po 2,5 za papier i taka jest róznica
........... co ma zrobić biedak z worem akcji którego czeka bonus następnego wora darmowych akcji = wywali za każdą cenę ........................ bo co do wyników nie koniecznie moga być rewelacyjne i utrzymać kurs na poziomie obecnym = a jak widać same plany i przychody rzędu setek milionów złotych nie chcą trzymać kursu a co dopiero rosnąć ????
hm ???????
co tak naganiasz na te spadki?? ;)
jak na razie jeszcze żadne akcje z nowych emisji nie zostały nawet zatwierdzone, nie mówiąc o wejściu do obrotu...
ale fakt, że tak duże spadki przy takich obrotach martwią i zastanawiają czy nie ma trupa w szafie...
dodatkowo wielki minus dla zarządu - przed tem co chwila infa, odpowiedzi, dmuchanie i chuchanie a jak już przeszły emisje to już nieważne, że kurs nie odzwierciedla wartości itp.
zatwierdzili sobie emisje i mają drobnych już gdzieś...czyli zrównali się ze standardem większości...DUŻY MINUS
dokładnie tak jest, ileż to było spółek na NC, co miały plany milionowych zysków, później emisje (nawet po wielokrotnie wyższej cenie od rynkowej) i jeszcze raz emisje a zysku jak nie było tak nie ma. Nawet takie Onico co miało kontrakt na kilkaset mln też na nim popłynęło, miały być duże zyski i na razie nic z tego nie wyszło.
Będzie spodziewany zysk to i jazda będzie, póki co to cały czas widzę u was "zaniżanie przed odpałem", może jak zwykle ktoś wie coś więcej, a drobnica jak zwykle na końcu się dowie.
no właśnie przestali ją prowadzić...już drobni są nieistotni...
ale z drugiej strony jakby chodziło o wywalanie akcji to z pewnością byśmy byli częstowani dobrymy infami i prognozami...
tylko kto tyle akcji wywala, dodatkowo z prawej raczej za wiele nie znika?!
a gdzie biedny 123? jego grupa Olka namówiła do kupna powyżej 2,2....i wydaje mi się, że to mogą oni tak sypać - mieli koło 300-350k a przemieliło się już około 400k...
a czemu niby biedny :) ? mieli i mają troszkę więcej niż Ci wyszło z obliczeń mln i to akurat nie Oni..........co Panowie panika? kupiliście za grosze to co sie obawiacie.Jesteście na plusie.
Dnia 2013-01-22 o godz. 10:41 ~mms napisał(a):
> a skąd wiesz, że nie oni? masz dostęp do ich kont? ;)
może
> właśnie oni...bo kto inny?
napisał mi wczoraj kto to robi...i po co :)
przecież tu kilka osób na tym Forum ma po 30-60 K akcji i wystarczyło ,że w ostatnim tygodniu 2-3 osoby się wysypały i kurs jest jaki jest.
Korekta była zakładana już dawno do tej ceny .....oto z emaila z przed kilkunastu dni cyt"jutro informacje jaki bedzie przedzial kupna w tej chwili jest korekta jak sie panu uda kupic po cenie 1.30-1.50 zl to bardzo dobrze przedzial moim zdaniem bedzie 1.30-1.70zl "
Dnia 2013-01-22 o godz. 11:19 ~mms napisał(a):
> i co to ma wspólnego, że nie sypią? może właśnie
> obstawiają, że jak zaczną wywalać to do tych poziomów mogą
> zrzucić?P
nie byłbym fair w stosunku do nich jakbym Ci wszystkie emaile tu zamieszczał ....ale widzę ,że jesteś spanikowany....wyluzuj , wkrótce ponad 2 pln :)
ja otrzymałem takiego emila: "nie znamy żadnego 123. To jest jakiś przypał, który wchodzi w ostatnim momencie na spółki i później chcąc utrzymać kurs :-) chwali się urojnymi koneksjami. pozdrawiam ALEKSANDER".
I wszystko jasne. :-D
Dnia 2013-01-22 o godz. 11:38 ~awe napisał(a):
> bardziej zabawnego od ciebie to tutaj nie ma. A przy
> okazji, obrażasz Olka. Wiesz, że jest wierzący i już samo
> to cię dyskfalifikuje
jak ty kupowałeś po 2,5 to ja być może ci je sprzedawałem :)
Znjadź sobie mojego posta z tego okresu, gdzie pisałem, żeby wywalać papier. Wtedy nakręcaliście się wzajemnie od 15 - 40 zł :D
niestety ale czekamy na złe wieści/ kiepski raport...
jeśli miałoby być inaczej to by tak szło w drugą stronę a jak jest widzimy...
i nie piszcie mi o zaniżaniu tak nie wygląda ktoś sypie i nie patrzy po ile...a ilości idą coraz większe...
oj 123 jednak jesteś naiwny...to ulica odbiera w "promocji" a sypie duży...
no ale Cie koledzy oszukali i teraz sam się też oszukujesz...przykro mi...sam już też jestem powoli w plecy:(