• rajd ruszył Autor: ~tk [178.235.181.*]
    rajd ruszył
  • Re: rajd ruszył Autor: ~Mefisto [145.237.85.*]
    lepiej zamilcz bo zaraz rajd może się skończyć. Będą obroty będą wzrosty będzie rajd, na razie nieśmiało się wspinamy po kolejnych szczebelkach
  • Re: rajd ruszył Autor: ~GREGOR [83.30.24.*]
    Brac Panwie po tysiaczku, bo jak zleci znow bedzie miesiac kiszenia.
  • Re: rajd ruszył Autor: ~marcueus [195.150.233.*]
    Gregor ja się pytam co brać? Na S w miarę rozsądnych poziomach zostało mniej niż 3k akcji, popyt grzecznie czeka na konkretne ilości i normalniejsze ceny :)
  • Re: rajd ruszył Autor: ~GREGOR [83.30.17.*]
    A jakie sa te normalne ceny, 36 groszy,
  • Re: rajd ruszył Autor: ~Mefisto [79.186.197.*]
    Normalne to są takie, które dają zarobić, niekoniecznie Gregorowi :))). Cierpliwości kolego
    Grześ rozumiem, że kupiłeś po 36 gr a teraz chcesz, żebym ja odkupił od ciebie ten pakiet po 75 gr tak? Co takiego zmieniło się w spółce przez ostatnie 1-2 miesiące, że nagle ma byc warta ponad 100% więcej niż to było dotychczas? Być może ta spółka będzie perełką hossy i za pare/parenaście lat wszyscy będą szukali podobnej perełki i będą mówili, że czekają ich wzrosty jak na FF, a być może spółka dołączy do grona bankrutów, których na NC jest co nie miara. Jesteś insiderem, że wiesz coś czego my "leszczyzna" nie wiemy ? Co do ceny za akcje to każda akcja poniżej 47 groszy jest sensowną inwestycją, wszystko co powyżej to kupowanie przyszłości. Jeśli jesteś pewny spółki to siedź na dupie i czekaj, a jeśli nie to sprzedaj akcje i szukaj innej "perły".
    Pozdrawiam
  • Re: rajd ruszył Autor: ~znawca [79.163.147.*]
    Marceus śmieciu z gimnazjum o imieniu na P. namawiales ludzi 2 lata temu na FF na parkiecie jak najęty po 90 gr.... ludzie potracili 60% kapitału a teraz bez żenady opowiadasz ze za PARE LAT. te pare lat to juz kurwa miało byc w 2012 na wiosne, teraz w 2013 na wiosny.

Ja sie pytam - dla kogo ty pracujesz i ile Ci placa za to zeby drobnica wierzyła i kupowała?
    Albo sam jesteśtaki głupi i wciskasz to ludziom.
  • Re: rajd ruszył Autor: ~kubiszonek [178.56.14.*]
    uuuu kolega nerwowy......chyba gielda zle na kolege wplywa!!!! odpusc sobie moze gree na gieldzie to nie bedziesz tyle nerwow tracil!!!! a tak poza tym to co z Ciebie za znawca jesli swoje inwestycje opierasz na cudzych opiniach????????
    chcesz to sprzedaj na tym poziomie chetnie od Ciebie to odbiore:) i poczekam te pare lat.....
    Chłopcze pokaż mi post/wpis, w którym namawiałem kogokolwiek do spekulacyjnego zakupu tego papieru, gdyż nic mi na ten temat nie wiadomo. Cały NC obumarło dzięki Sobolowi i kolegom, więc nawet notowania dobrych spółek poleciały w wycenie. Miało to poniekąd zbawienny wpływ, bo słabe ręce oddały, a kupili ci którzy znają spółkę. To nie jest spekulacyjny śmieć, więc nie licz na podbitki - wycena będzie rosła o ile będą poprawiane wyniki, będzie to wzrost stabilny i rozłożony w czasie, a nie jak na większość spółek zabawa w pump & dump. Nie znam cie, więc to mój pierwszy i ostatni post w ramach walki z chamstwem i plugawym językiem. Pozdrawiam
  • Re: rajd ruszył Autor: ~kubiszonek [178.56.14.*]
    marceus siedzimy tutaj razem od bardzo dawna pewnie mnie nie kojarzysz ale na parkiecie pisze pod nickiem wesolypesymista
    kiedys sie wymienilismy gg niestety juz nie uzywam gg wiec kontaku nie mam ale pozdrawiam a co do tego kolegi bez kultury to olej go mam wrazenie ze poprostu lubi prowokowac
    pozdrawiam
  • Re: rajd ruszył Autor: ~znawca [79.163.147.*]
    Marceus,
    poznalismy sie na gg nawet kiedys....

Gadasz pseudo madrze udajesz znawce giełdy, a jestes 22-letnim szczylem. Chłopcze to sobie możesz do swojego starego mówić a nie do mnie. Nawet Cie kiedyś na nk znalazłem.

Pare lat... ludzie przez Ciebie majątki potracili, przedłużanie lockupów przez kolegów z IF.
    Ja pamiętam. I nie zapominam.
  • Re: rajd ruszył Autor: ~marcueus [89.70.218.*]
    Sprzedałeś? Super, baba z wozu koniom lżej, nie mam konta na NK, ale niech będzie :), ja tam widze pewien trend na spółce. Jak to mawiał pewien klasyk, żeby wzrosnąć musi najpierw spaść.
  • Re: rajd ruszył Autor: dvda [83.15.170.*]
    Tak, rajd wystartował. Ciekawe gdzie się zatrzyma tym razem :)
  • Re: rajd ruszył Autor: ~Mefisto [79.186.205.*]
    kiepskie wyniki to i kurs spada :)
  • Re: rajd ruszył Autor: ~Marek [83.9.253.*]
    ruszył tylko w drugą stronę. Zniecierpliwieni stagnacją wywalają tysiące - dzisiaj jak na tę spółkę to spory obrót.
    Kiedy opublikują raport ?
    wczoraj był zaledwie 6000 k przychodu i 800 k zysku netto. wskaźniki c/wk 09-1, c/zo 10. Trochę słabo więc wywalać trzeba :). A przy obecnym kursie jeszcze gorsze :)
  • Re: rajd ruszył Autor: ~Marek [83.9.254.*]
    jak na tę spółkę to obrót całkiem spory 10ooo zł i 24ooo akcji zostało kupione - może się coś w końcu ruszy ?
  • Re: rajd ruszył Autor: ~GREGOR [83.30.39.*]
    Jak nie idzie do gory a stoi w miejscu to pojdzie w dol.
    trudno się nie zgodzić
  • Re: rajd ruszył Autor: ~GREGOR [83.30.28.*]
    Szkoda na ta spolke czasu,to jest gniot ,sprzedalem po troszku.
  • Re: rajd ruszył Autor: ~marcus [195.150.233.*]
    Gregor dużo jeszcze masz papiera? Po ile byś chciał za resztkówki, chętnie wezmę od ciebie tego gniota, żebyś się nie męczył ;) Dzika hossa trwa na czymś innym leć zarabiać setki % :)
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.