jak myślicie gdzie?
czy w dalszym ciągu równo w dół jedziemy?
najgorsze z punktu widzenia AT jest to, że na spadkach mamy zdecydowanie wyższe obroty...
niestety ale taki trend nie zapowiada super wieści ze spółki...wygląda na to, że ktoś coś wie i nie są to najlepsze informacje:(
jak sądzicie? bo ja zaczynam wątpić - szczególnie patrząc na kreski a ostatnio zawsze prawdę mówiły...
po emisji akcji i tych po 2,5 i tych po 0,1 wartoś relana powinna się zatrzymac na poziomie pokoło 1,4 zł, zobacz jak to ma miesce przy emisjach w innych spółkach relanie zawsze kurs uwalony będzie -dla mnie cena do wejscia teraz to 1,40 więc jak ktos liczy na 1 zł to przesadza a le relanie 1,40 zobaczymy czy sie to wam podoba czy nie
1. Jeżeli ktoś coś wie i wyniki będą słabe to teraz jest dystrybucja sam wiesz co będzie po publikacji wyników.
2. Jeżeli ktoś coś wie i wyniki będą zgodne z tym co wynikałoby z wcześniejszych komunikatów to teraz jest wyleszczanie.
3. Jeżeli nikt nic nie wie to spadki są naturalne w związku z niepewnością, wzmacnianą brakiem informacji plus ostatnim infem o "swojskiej" emisji.
Tak czy inaczej kluczem będą wyniki, które albo ostatecznie uwiarygodnią spółkę i ludzie zdecydują się wchodzić/powrócić na wyższych poziomach albo wróci tam gdzie była.
wiem że tak się tego nie powinno liczyć, ale podaż sporoa a popyt lichy, musi być coś jednka nie tak skoro cały czas oddają, wczęsniej było to w sesji 20-30 tyś dzisiaj mamy juz blisko 100 tys oddane, więc korekta sie pogłębi coś się zdaje, nie wiadomo na ile ale jeszcze to nie koniec
Wydaje mi się,ze na dogrywce było celowe podwyższenie kursu i powrót do "prawie " wyjściowej ceny, ale tylko po to żeby zachęcić ludzi na kupno i na dalsze wywalanie...Zobaczymy, mogę się mylić.
ten sam co sprzedaje ...ten sam kupuje.....bo nikt 65 K (ulica nie kupiła dziś tego) , kurs jest zbijany po to ,żeby najsłabsi wystraszyli się i oddali.Przekonacie się wkrótce.