• ktoś cały czas sypie... Autor: ~mms [83.23.23.*]
    a obrót mamy już dziś spory...ciekawa ile papiera się przemieli w tej korekcie....już ponad 330k poszło...

tylko kto ma takie ilości?!
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~Piotrek [93.154.150.*]
    Hej

Dziś to wygląda na teatr...

Oglądasz to, co inni chcą żebyś widział....

To 10k to wałek aż w oczy boli. A teraz będzie sypanko strachliwych

Mogę się jednak mylić

Pozdr
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~mms [83.23.23.*]
    mi to wyglądało tak - ktoś powystawiał z prawej, trochę poskubał by obudzić popyt i wyjść na plus...ale skończył się popyt i ustawił popychacza...a tu popychacz zasypany:P
    Był czas abym z tym jak to nazywasz "popychaczem" uciec...Nikt tego nie zrobił...
    Za to jak "zjadło" popychacza to sporo osób się spłoszy....Zakładam, że to 10k nie zmieniło dziś właściciela....

Ja to widzę tak. Ale prawda może być zupełnie inna.

Widać wyraźnie od pewnego czasu, że tu są stosowane różne sztuczki.

• Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~radek [83.12.58.*]
    tracisz wiarę w BGE ;-)
    czekam na fakty;)
    jeśli nie było wałków powinno być dobrze, wkurzyła mnie tylko ta emisja po 0,10...to że miała być to było wiadomo ale za duża ilość ze zbyt niską ceną...

no a korekta wymęczająca i dużo mocniejsza niż sądziłem:(

dlatego na razie nie dobieram - z trendem się nie walczy a na razie wpadliśmy w spadkowy i wyjść z niego nie możemy...żałuje, że się nie skracałem z części teraz bez problemu można dobrać nawet większe ilości jak po 2,5-3zł - nagle jesr w arkuszu 10 razy więcej akcji:P
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~qqq [193.200.215.*]
    to nie teatr, ktoś poprostu wywala i pakuje sie w coś nowego....złe dane ekonomiczne moga zaraz dać info że ze względu na kryzys nie będą w kolejnych 2 latach budowac biogazowni a wtedy posypie się jeszcze niżej, tu jest giełda i sentymentów nie ma, ktoś 10 tys akcji kupi ktoś sprzeda, a zaraz ten co kupi i zobaczy że leci to nie będzie straty też większej generował, no szkoda trochę
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~jurek [196.219.216.*]
    nie Piotrze tonie sciema -troche kupuje dzisiaj a jak sa chetni zeby tanio sprzedac to fajnie

pozdrawiam!!!!!!
    już jurek znowu nie ściemniaj;)
    Hej

No to dobre info

Wpadło Ci w takim razie 10k

W kolejce widzę że czekasz z kolejnym koszykiem

Jednak sprzedają. Strach przed wynikami???

Gdyby wyniki miały być super, to pewnie szwagry by wiedziały....i raczej by szło w górę...

Z drugiej strony emisja po 0.1 więc po co przepłacać na rynku

Czeka nas ciekawy miesiąc, który określi kierunek kursu na najbliższe lata...
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Ale o co chodzi, z tego co czytałem to wszyscy macie Panowie kupione dużo taniej. Tak więc nie widzę problemu do narzekań. Kto chce niech realizuje zyski jak jeszcze są.
    prosze wytlumaczcie mi dlaczego tak wszyscy sie nakrecili ta emisja po cenie nominalnej???

po pierwsze nie wiadomo dla kogo po drugie nie wiadomo kiedy po trzecie nie wiadomo czy
    beda mogli sprzedac i kiedy???

i najwazniejsze jezeli ktos dostaje takie akcje to ma motywacje do dzialania-chyba

pozdrawiam!!!!!
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~ronia [83.9.193.*]
    tak maszracje ale to tlum o tym decyduje
  • jurku, jak powinno być prawidłowo? Autor: ~awe [83.12.104.*]
    jerzy się pyta, czy pyta się jeż(rz)y?
    DASE już nie skupujesz? Masz teraz piękną cenę. :)
  • Re: jurku, jak powinno być prawidłowo? Autor: x911x [195.242.129.*]
    Dnia 2013-01-21 o godz. 14:17 ~awe napisał(a):
    > jerzy się pyta, czy pyta się jeż(rz)y?
    DASE już nie
    > skupujesz? Masz teraz piękną cenę. :)

W końcu Jurek napisałeś w pięknie zawoalowany sposób co myslisz o ave.
    Masz klase i tyle.
    Brawo.
    Zgadzam się. Na razie na temat tej emisji za dużo nie wiemy

Ja napisałem tylko i wyłącznie, że na osobach powiązanych z firmą, a więc znających ewentualnie bardzo dobre wyniki za 4kw, obecna,wg. nas niska cena akcji, nie musi robić wrażenia. Oni dostaną po 0.1 więc nie muszą zbierać z ryku...
    Z reguły przecież jest tak, że gdy w perspektywie ma ukazać się dobre info to akcję rosną. Tu jest inaczej

Sama emisja może zadziałać pozytywnie. W jakiś sposób trzeba wynagradzać osoby pracujące.
    Oczywiście pod warunkiem, że jest za co
    I tu liczę na piękne, obiecane przez Prezesa (w raportach o kontraktach) oraz potwierdzone przez biegłego rewidenta (w analizie z X 2012) obroty i z nimi związane zyski
    DASE tak jak sugerowales AVE sprzedalem

Pozdrawiam!!!!
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~www [193.200.215.*]
    licząc na głupiego 2,5+0,1 daje 2,6 podziel na 2aje 1,3 zł jeszcze wiekszy pakiet człowieka z zarządu po 1,46 więc około 1,40 ta kacja będzie warta po emisji, wwięc czego chcecie, spada bo będzie przewartościowane jak dojdzie emisja
  • Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~Matematyk [46.7.102.*]
    Czlowieku, co ty miales z matematyki !!! Robiles mature ?

Jesli policzyc wszystkie planowane emisje akcji i ceny emisyjne to srednia wyjdzie ci 1.97 zl.

• Re: ktoś cały czas sypie... Autor: ~www [193.200.215.*]
    nie mam matury ale dużo na giełdzie zarobiłem, więc po co mi matura, jak bez niej zarabiam 4 tyś miesiecznie na ręke. Lepeij mieć fach w reku niz papierek co można kupić
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.