Widłowy dostał pare akcji i bada stronę popytową. Jak widać są chętni by odbierać cenny walor i tylko czekają na więcej. W nadchodzącym tygodniu powinno być więcej znaków w którą stronę chce podążyć rynek...
pozdrawiam współakcjonariuszy (jeżeli jeszcze jacyć są bo na wskaźnikach papier wyprzedany <;-) )
moim zdaniem jedynym lekarstwem na obecna chwile byloby
dobre info ze spolki ,(niestety infa brak) ktore to pozwoliloby na zdecydowane
przelamanie oporow
obawiam sie ze jestesmy zbyt wysoko aby ktos zarezykowal i wlozyl sporo kasy aby przelamac opory ---nie majac zadnych komunikatow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kolejny czynnik negatywny to zbizajace sie wyniki za 4 -ty kwartal (watpie aby nas milo zaskoczyly)
odnosnie pozytywow-- szkoda marnowac pieknego wykresu --tutaj potrzeba iskierki aby wszystko wybuchlo !!!!!!!!!! oraz materialu ktory bedzie ekslodowal (kilku ivanow lub spekula)
mozna tez powiedziec ze obecny poziom jest zdecydowanie za niski (ale czy na pewno?)
marazm ktoregos dnia musi sie skonczyc i jezeli nie pojdziemy w gore niestety czekaja nas przyspieszone spadki (ani sobie ani wam tego nie zycze)
pozdr
5 k zeta i jesteśmy na widłach. Akurat najczęściej rosną spółki które mają spekulacyjny akcjonariat a nie te co podają dobre wieści. Ile już razy było tak że po dobrej informacji Magnifico wzrosło 10 % a potem poleciało w dół.
magnifico jest spolka zapomniana i miedzy innymi stad brak zainteresowania
aby dojsc do widel trzeba odebrac akcje ktore stoja w ukryciu i do tych 5 k trzeba dolozyc conajmniej x 3 i moze bysmy wtedy przebili
ja tu jestem na długi termin mam nadzieje :-) Można zrobić podbitkę, gdy akcje będą poblokowane pod walne, tylko po co...?
Lepiej jak kurs będzie szedł do góry, gdy wyniki będą lepsze.
pozdrawiam, miłego dnia!