Z czego wnioskujesz???/////////////////hihihihiihihihi
A tak na poważnie to ciekawe kto wziął bo nie wierzę ,że indywidualni.
Nie ma co spekulować wykrzykując kierunki geograficzne hihihihi. Widać ze rynek jest mocno wykupiony dlatego każdym większym zleceniem można wpływać i to znacząco na wartość kursu. Ale trzeba przyznać że technicznie wyglada to dobrze a kurs chyba w końcu przełamał linie trendu spadkowego, nie jestem analitykiem ale to chyba "objęcie hossy" jesli sie mylę to proszę mnie poprawić. Pozdrawiam
Aha czy ktos pamieta jak to miało byc z tym umorzeniem akcji, mieli umorzyc te co wziął Altus??///////
nie, nie było tematu umorzenia, niestety.... ale jakoś po tym walnym i anulowaniu emisji jest zdecydowani elepszy klimat wokół spółki... zobaczymy co dalej
Klimat lepszy, bo zostali chwyceni za mordy i przystopowani zostali w swoich poczynaniach... Nie bez przypadku zostala wycofana emisja akcji oraz na innych warunkach doszlo do sprzedaży projektu śmieciowych buteleczek.
...chyba nie do konca się przestraszyli bo jak widac akcje czekają w altusie aż np. Eustisowcy sprzedadza obligi i odkupią od funduszu akcje za tyle ile mieli kupić - z tym że tym razem zrobią to pakietówką albo nawet na rynku i nikt nie będzie marudził bo wszystko odbyło sie czysto i rynkowo... Oczywiście "czysto" w rozumieniu BLI
Pamiętasz jak gruby kocurkowy akcjonariusz się wymadrzął po zatrzymaniu dr. G, że może sobie zatrudniać w prywatnej firmie /chodziło o Skanmed/ kogo mu się zechce ?
Dzisiaj mamy finał.
http://fakty.interia.pl/polska/news/krakow-wyrok-w-procesie-miroslawa-g-z-bylym-pracodawca,1885263
Ciekaw jestem czy i kiedy kocurek się tym pochwali ?
trzeba przyznac że ładny wykres ktoś rysuje, chyba juz nie m awątpliwości że trend spadkowy przebity aż miło! Do tego, moze nie wysokie ale na pewno podwyższone obroty potwierdzające zmianę - jest OK
Wy podniecacie a sprawy stoją w miejscu jak na razie...
Jak były przesłanki do wzrostów to suki....syny dołowali kurs bo juz od ponad pol roku mysleli o emisji - ilu ludzi straciło kase - w tym ja
Teraz jak brak przesłanek do wzrostów to rośnie.
Czekam na odpowiedzi na zadane pytania przez SII albo na rentgen spólki wykonany przez KNF lub na sąd kapturowy -to ostatnie byłoby najlepsze!
moja średnia jest 9zł po wszystkich machlojkach z parytetami jestem w plecy 140 koła, miło. Mam już to w d..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................
lds, do radości droga daleka ale jak mam do wyboru 60gr vs 90 to biorę 90 a jeśli do tego mamy przebicie linii trendu spadkowego to humor mam zdecydowanie lepszy niż miesiąc temu
BLACKLION (BLI): Zgoda Funduszu na zmianę parametrów obligacji J.W. Construction Holding S.A.Zgoda Funduszu na zmianę parametrów obligacji J.W. Construction Holding S.A. (raport nr 14/2013)