a kto to jest ten jurek ? że miałbyś tak wierzyć w to co pisze ?
... ktoś ma ubaw z was że tak ślepo w wszystko wierzycie co napisze i tyle
co to za deklaracja jak ktoś kogo nie znasz i nie poznasz, napisze ile on to nie kupi i po jakiej cenie ... ja od jutra będę pisał i le to nie mam akcji i ile to nie dokupię . będę wtedy twoim guru niczym jurek ?
jurek był szanowanym gościem, który często miał racje...
teraz stał się kłamliwym pośmiewiskiem...a szkoda lubiłem gościa...no ale jak to się mówi: jak z gęby robisz d..e to co się dziwić, że stracił cały szacunek...
dlatego apel - jurku nie ośmieszaj się więcej, wróć na ziemię i do Nas;)
BGE to nie jest spolka spekulacyjna obserwujesz NC na pewno lepiej niz ja i pewnie wiecej wiesz na ten temat-tutaj ja inwestuje dlugoterminowo i wierz mi ze zobaczysz kiedys kurs 15zl ale jeszcze nie dzisiaj i nie jutro ale na pewno tak bedzie!!!!!
i dobrze ze spada sam troche to zrobilem zeby spadlo lubie inwestowac dlugoterminowo i zbieram na ile moge
AVE sie smieje z inwestycji w DASE ale to tez spolka warta uwagi podobnie jak DIGATE
sam inwestowal w MDEV a przciez pisalem ze to bankrut-ja w takie spolki nie inwestuje tam gdzie wchodze zawsze docelowo bedzie w gore ale wszystko wymaga czasu
BGE to przyszlosc ale musimy troche poczekac a jak spada to radze dokupcie bo 3-4miesiace i taki kurs to bedzie historia
ale jak chcecie sprzedac to sprzedajcie
pozdrawiam!!!!!!!!
Piotr oby wiecej bylo takich jak my!!!!!! uda sie zobaczysz!
jurku dobrze wiesz, że Cie szanowałem i jestem spokojny o spółkę...
tylko...
Sam piszesz o zakupach (a teraz, że obserwujesz:P) - po co skoro Cie nie stać? tylko się ośmieszasz!
Także bardzo Cie proszę daj sobie spokój z zakładaniem tych wątków z pytaniami czy ktoś Ci sprzeda bo jak widać chętni są tylko Ty się zawsze wycofujesz...także proszę Cię zachowaj spokój i nie kompromituj się!
mms a od kogo jurek mniał niby kupować te akcje??? Oglądałeś sesję w piątek i sam sobie odpowiedz kogo były te akcje w większych ilościach wystawione do 2 zł. Czy jurek ma kupowac sam od siebie ;-) Wystaw większa ilość do sprzedaży to się przekonasz czy jurek ma kasę na zakup czy też nie.
Tutuł wątku jurka był "kupię 100- 200 tys. akcji do 2 zł". Ja osobiście nie widziałem tam takiej ilości akcji. Sam dobrze wiesz, że jak sprzedaż to będzie Tobie bardzo ciężko kupić większą ilość w dobre cenie.
Już mam pytanie do ciebie bo chyba jako jeden z nielicznych na tym forum nie zmieniasz zdania wraz że zmianą kursu +/- 10%.
Juz chodzą plotki na temat kiepskiego raportu za IV kw. 2012 na innym wątku, wg mnie niczym nieuzasadnione ale chciałbym poznać twoje zdanie i drugie pytanie jaki kurs zakładasz w przedziale czasowym 3-4 miesiące.
Pozdrawiam
Według mnie założenie, że spółka wypracuje 3 mln zysku za IV kwartał 2012 jest błędne. Z czego te zyski mają pochodzić?? Umowy tego nie odzwierciedlają. Będzie dobrze jak zysk wyniesie 1 mln. Nie wiem jak długo zamierzasz trzymac akcje BGE ale jednego jestem pewnien, że zrobisz na tej inwestycji tylko poczekaj. Uważam, że kurs do końca marca 3.5- 4.0 zł.
jak dla mnie prowadzona tu jest gra pod najbliższe infa. Zaraz po emisji 3 mln akcji, GMK dokupuje pakiet prawie 1mln ? przecież oni wiedzą najlepiej co się tam kroi i jak sprawa wygląda. nie znamy owszem ceny tej transakcji . ale nie dokupowali by tego jeżeli miałby wyjść jakiś wał w kontraktami czy też inny ... Pomyślcie po co GMK tyle akcji prawie 4 mln ? przecież nie opchneli by tego w rynek gdyby szykowal się jakiś wał ... nawet po 50gr ... kto by to kupił wtedy ??
Dnia 2013-01-20 o godz. 15:09 ~umoczony napisał(a):
> jak dla mnie prowadzona tu jest gra pod najbliższe infa.
> Zaraz po emisji 3 mln akcji, GMK dokupuje pakiet prawie
> 1mln ? przecież oni wiedzą najlepiej co się tam kroi i
> jak sprawa wygląda. nie znamy owszem ceny tej transakcji .
> ale nie dokupowali by tego jeżeli miałby wyjść jakiś wał w
> kontraktami czy też inny ... Pomyślcie po co GMK tyle
> akcji prawie 4 mln ? przecież nie opchneli by tego w rynek
> gdyby szykowal się jakiś wał ... nawet po 50gr ... kto by
> to kupił wtedy ??
Nie byłoby chętnych.
Chodzi o to ,że teraz mamy do czynienia z akumulacją akcji . Pokazuje nam to wskaźnik AD , więc jestem spokojny o dalsze wzrosty. Po krótkiej korekcie z jaką mamy do czynienia następny atak będzie o wiele mocniejszy i może powalczymy o 5 zł.
nie powiedziałbym, że "krótka korekta"...trwa już 3 tygodnie i dała prawie 43% spadki...ja bym ją nazwał wyjątkowo silną...a mozliwe, że to nie koniec...
Dnia 2013-01-21 o godz. 08:47 ~mms napisał(a):
> nie powiedziałbym, że "krótka
> korekta"...trwa już 3 tygodnie i dała prawie 43%
> spadki...ja bym ją nazwał wyjątkowo silną...a mozliwe, że
> to nie koniec...
Nie wnikam w fundamenty ale technicznie powinno na dniach nastąpić odbicie. Uważam (biorąc pod uwagę mocno wystudzone wskaźniki) , że odbicie będzie mocne.
tu się zgodzę wskaźniki wystudzone...ale aktualnie mamy sygnał mocnej sprzedaży...więc technicznie na razie odbicia nie widać potrzebujemy do tego impulsu;)