• a jednak jest źle Autor: ~papi [5.173.34.*]
    moder czy ty bedzies spac spokojnie jak ludzie zawisną na hakach? tera wiadomo zeby nie kupowac , moder tez sie ubrał w smiecia i pilnuje zeby prawdy nie oiesac , a ja napisałęm prawde i obnażyłem mechanizm i za to został mój post usuniety , gratuluje ......teraz widzicie jak forum funkcjonuje to czy inne , kilku nagania a potem sie smieja zebycie oddali im te same akcje ale taniej-50%, zasada jak wszyscy wołaja kupuj to ty sprzedawaj ....taka zasada
  • Re: a jednak jest źle Autor: ~xxx [94.240.14.*]
    Napisze bo juz mi sie rzygac chce na ciebie i te twoje wypociny.Nie martw sie o czyjas kase!!!!!!!!!!!!! kazdy dobrze wie co ryzykuje a Ty nie rob z siebie niby bezinteresownie dobrej wrozki
  • Re: a jednak jest źle Autor: ~papi [5.173.34.*]
    porzygaj sie , jestes i tak zafajdany, naganiasz na bankruta zeby ubrac innych i zarobic jeszcze
  • Re: a jednak jest źle Autor: ~onetwofree [178.219.119.*]
    Jak będziesz wyzywał innych i nie zachowasz kultury to moderator znowu cię skasuje.

NIE UBLIŻAJ INNYM!!! Kto jak inwestuje to jest sprawa każdego z osobna. Nic ci do tego kto ile i na jakiej spółce inwestuje.

Forum jest po to aby dzielić się informacjami i własnymi przemyśleniami odnośnie spółki, której dotyczy to forum.

Może i piszesz prawdę ale rób to w kulturalny sposób.
  • Re: a jednak jest źle Autor: ~xxx [94.240.14.*]
    zaafajdany?? Ty psie zajebany znajdz jeden watek na ktorym naganiam smieciu.Wyleszczyles sie w dolku kupiles na gorce i teraz skamlesz jak odbilo a Ty jak zwykle z reka w nocniku smieciu
  • Re: a jednak jest źle Autor: ~papi [5.173.34.*]
    papaier goracy sie robi i ty nerwowy , kupujcie , a bedzici mieć pamiatke ze głupota ma swoja cene ...1gr , dzisiaj widły a w poniedziałek.....-35% ,
  • Re: a jednak jest źle Autor: ~pełne gacie [83.8.133.*]
    co ty? Lecim na 2 zeta.Jeszcze tego nie widzisz>?
[x]
ONE2ONE -0,39% 0,04 2015-06-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.