• wygrani Autor: ~miś [89.191.162.*]
    będą tylko grający na krótko o raz ci mający dostęp do poufnych informacji
  • Re: wygrani Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    banał
  • Re: wygrani Autor: ~bogaty [81.190.142.*]
    ale nudy... Procka zamilkła, zając się obraził, nawet kopenhaga gdzieś się zaszył...nuda
  • Re: wygrani Autor: _zajaczek_ [164.127.80.*]
    Nic z tych rzeczy kolego bogaty. Nie obrazam sie. Naprawde mam wyjebane na tekstu osob bliskicj zalamania nerwowego:) a tak na marginesie... Moze pozyczylbys pare zlotowek. Wkoncu jestes bogaty a tu na azotu by sie przydalo troszeczke:)
  • Re: wygrani Autor: ~ddddaaaawwww [83.27.198.*]
    Zdecydowana większość ma wyjebane na ciebie i źródła twojej głupoty.
    Za wprowadzanie w błąd powinieneś zostać zbiorowo olany, tylko tobie pewnie to sprawiłoby przyjemność.
    Zając i jego źródła głupoty - Żenada.
    Jesteś zwykłym śmieciem.
    Daw. Czyli jednak masz zal do mnie o to co pisalem. A ja sam zostalem wprowadzony w blad i teraz mam wiekszy dystans do tego co mi moje zrodla podaja. Mam nadzieje ze dotrze do ciebie wkoncu to co powtarzalem wielokrotnie. Nie sugerujcie sie tym co jest posane na forum bo nie jest to wcale miarodajne. Oby te proste slowa dotarly do ciebie i twojego niskiego poziomu. Musiales niezle wdepnac na tej spolce. Przykro mi. Ale nie martw sie. Na pewno bedzie tu dobrze:). To juz ostatni post do twojej osoby...przynajmniej do czasu az nie poprawisz swojego zachowania i kultury osobistej. Czuwaj.
  • Re: wygrani Autor: ~ddddaaaawwww [83.10.156.*]
    Nigdy nie sugeruję się wpisami ale powinieneś sobie zdawać sprawę, że powoływanie się na źródła i pisanie o cenie emisyjnej która się nie sprawdza jest wprowadzeniem w błąd być może niejednej osoby.
    O mnie się nie martw a to, że będzie dobrze wnioskuję sam, nie z twoich wpisów.
    Do tego jeśli powołałeś się na rzekome kontakty, cena emisji okazała się inna niż pisałeś, a wczoraj wspominasz, że giełda potrzebuje naiwnych itp- w ten sposób tworzysz obraz oszusta. Nie wiem czy nie powinieneś za to odpowiedzieć ale to nie moja sprawa ja się czymś takim nie zajmuję.
    Daw. Jeszcze raz powtarzam. Sam zostalem wprowadzony w blad. A dziele sie infirmacjami w dobrej wierze. Bo moze ktos slyszal podobnie gdzie indziej i faktycznie pomoze mu to podjac decyzje. Nie jestem oszustem. Chcialbym zeby moje posty pomagaly forumowiczom. Na jakich podstawach ty piszesz o wzrostach? Na jakich podstawach robia to inni. Czy ich intencje sa szczere? Czy to tylko naganianie?
  • Re: wygrani Autor: ~bogaty [81.190.142.*]
    zając to fajnie, że nie jesteś obrażalski. Cokolwiek podają twoje źródła, zawsze czyta się to z rozbawieniem. Nie dobieram, bo jestem nieźle zapakowany, a spółkę uważam za chachmęciarską i traktuję ambicjonalnie. Jak stracę- trudno, jestem dorosły. Pozdrawiam i głowa do góry !
  • Re: wygrani Autor: ~ii [89.228.5.*]
    pewnie w wekend poczestuja nas jakims infem abysmy spokojnie przetrawili jak ostatnio
    Zajączek ja jestem pewny, że akcję urosną ponieważ jakby nie analizować wychodzą mi wzrosty :)
    Tak w ogóle to ja nic do ciebie nie mam.

Proponuję zastanowić się nad regnonem przed walnym zgromadzeniem
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.