• takie tam Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    hipoteza = wiedziałem że będzie motywacja darmowymi akcjami i że dostanę ich kupę więc nabywałem od 5 groni do 70 całe wory a teraz co mam zrobić jak wiem że wory dostane darmowych opycham po 2 zeta aż do zera aż wypchnę wszystkie bo dostanę nastepne za darmoche ....... ot tak tylko piszę z czysto biznesowego punktu nie inwestycynego i nic to nie ma z wykresami ani fundamentami wspólnego = a ludziska się dziwia i zachodza w głowę dlaczego taka perła z setkami milionów przychodów i kontraktów nie rosnie a wręcz spada = hm
  • Re: takie tam Autor: ~Piotrek [93.154.131.*]
    Hej

Hipoteza ma sens.
    Jest tylko jedno ale....gdzie widzisz sprzedawane wory akcji, które nabyli wcześniej ci co wiedzieli????

Tu nie ma podaży. Tu jest po prostu brak popytu.
    Ci co według Ciebie nabywali za grosze czemuś tych tysięcy sztuk nie puszczają....

pozdr
  • Re: takie tam Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    hipoteza II = jeśli wiedziałem że będzie motywacja, to znałem wyniki które na nią zasługują. Dlatego trzymam dalej, wiedząc że i pierwszy i drugi pakiet opchnę dużo wyżej. Mam już pulę, którą mogę zaniżać kurs. Nawet jeśli ktoś mi część zgarnie, nic się nie stanie - za chwilę dostanę kolejne za darmochę.

A póki co jak najniżej dobiorę, kilku kolegów jest ze mną. W końcu znamy wyniki, wiemy jaki będzie odpał, nie bez przyczyny ci smutni panowie, który byli u prezesa miesiąc temu wzięli pakiet 3 mln po 2,5.

Nie ma opcji, niżej niż za 2,5 nie puścimy.

• Re: takie tam Autor: ~radek [83.12.58.*]
    hipotez druga bardziej mi sie podoba. To ma sens.
  • OK Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    15 tys do 2 zeta cos nie rwą , to jak byli u prezesa i wyniki (te dobre) znają to każdą ilość powinni dobierać ja bym tak zrobił bo bym nic nie ryzykował wiedxząc że wyniki super
  • Poza tym Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    tak od 2,5 do 3 trochę wypchnieto :-(
  • Re: Poza tym Autor: ~radek [83.12.58.*]
    jest tylko jedno ale czy emisja po 2.5 była obejmowana za gotówkę??
  • to pytanie Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    do wrózki ??????? :-)
  • Re: OK Autor: ~Piotrek [93.154.131.*]
    Co to jest 15k???

Przypomnij sobie jakie tu były obroty jakiś czas temu

I to jest właśnie najbardziej zadziwiające.
    Wielki obroty na groszach....a po takim wzroście tylko 15k do 2 zł...Pomyśl

A po co ktoś ma teraz łykać te 15k jak za moment wpadnie mu niżej, bo jakiś desperat puści 100 akcji a do niego dołączą kolejni "zasobni"

Jeżeli faktycznie jest ten ktoś co coś wie, to pewnie wie też, że w najbliższym czasie nie będzie ciekawych informacji i cierpliwie czeka na jeleni, którzy trochę popuszczą
  • Re: OK Autor: ~StaraMaruda [46.174.215.*]
    Doookładnie Piotrze :)

wszycy nagle zaczęli gdybać, znalazł się jeden "znawca" i zasiał ziarenko :D:D:D:D o dziwo kiełkuje :D:D:D:D oby tak dalej, a bedzie naaaapewno niżej hahaahahaha
  • jak to mówią Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    sprzedaję - kupuję i z tego się utrzymuję :-)
  • Re: jak to mówią Autor: ~123 [79.139.109.*]
    Dnia 2013-01-18 o godz. 13:58 ~Znany napisał(a):
    > sprzedaję - kupuję i z tego się utrzymuję :-)
    sprzedaj wszystko i nie zaglądaj więcej na ten profil
  • To pytam Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    jak żyć, jak żyć panie papryka :-)
  • widziałeś notowania ARI, BURAKU?! Autor: ~awe [83.12.104.*]
    a ty, larry i jakiś rysio pisaliście, gdy była po 50 gr , żeby brać bo będzie kosmos. :)
    123 wsadź sobie łeb do wiadra z zimną wodą, może trochę ochłoniesz.
  • Re: widziałeś notowania ARI, BURAKU?! Autor: ~radek [83.12.58.*]
    a nie będzie 40 zł ;-)
  • Re: widziałeś notowania ARI, BURAKU?! Autor: ~123 [79.139.109.*]
    Cieszę się AVE MARYJA - ministrancie ...synu grzesznika księdza ,że przewaliłeś na ARI.Tu też CWELU oddaj swoje kilkadziesiąt akcji i wypad! lub idź do spowiedzi do OJCA Dyrektora.
  • Re: takie tam Autor: ~www [193.200.215.*]
    bedzie 100 zł, ja tak mówię
  • dobrze gadasz Autor: ~Znany [83.18.168.*]
    kupie po 10 a sprzedam po 100 bedzie zysk bedzie :-)
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.