• Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~akcjonariusz [37.30.123.*]
    Zarzut- wprowadzenie w błąd, działał z premedytacją.

Domagam się wyrównanie straty (blisko 100 KPLN)

Dołączy się ktoś?
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~gpu [78.30.108.*]
    :):):) a wcześniej Sąd klepnął układ na ładne tłuste oczy ..........., wniosek to trzeba złożyć na jednego z udziałowców za oszustwo w sprawie zgłoszenia kupna akcji po takiej cenie, to jest szwindel podatkowy, tu trzeba żeby instytucje wzięły mu sie za dupę.
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~krzycho1131 [5.173.184.*]
    21k w plecy. Mam troche tej makulatury i niestety jak czytam wasze posty to chyba niestety macie rację i tlusty kutas i tak zrobi co zechce.
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~kom [83.144.71.*]
    Dajcie mu spokój.., chłop musi spłacić polonię do końca miesiąca, teodorczyk mu dał drapaka za śmieszne pieniądze (cytuję prezesa "zrobił mnie w konia"), wszołek mu wywinął numen z hanoverem i 1,2 mn euro uciekło, a weksel na dwie bańki wisi.. do końca miesiąca.. miejcie serce, bo jeszcze w geście desperacji zaraz zasypie te dwie bańki po 3 grosze :)
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~Szara_mysz [83.23.171.*]
    Witam

Ja z chęcią się dołączę, natomiast nie chcę partycypować w kosztach.
    Mogę dać pełnomocnictwo na moją część akcji, prawo do ubiegania się o zadośćuczynienie i 25% kwoty o którą się ubiegasz.

A arugmenty:
    - pisemne komunikaty i deklaracje w telewizji odnośnie rozwoju spółki, towrzenia holdingu itp. po układzie nic nie dotrzymane, a to jest celowe działanie na szkodę nic innego do pozwu nie potrzeba. Jest prezesem spółki i jest odpowiedzialny za jej działania mi wystarczy jak odejdzie ze spółki.

Co potrzebujesz?
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~ule [77.114.191.*]
    Ewidentne wprowadzenie w błąd akcjonariuszy,niespełnienie deklaracji składanych publicznie. Na to chyba są paragrafy ?
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~ule [77.114.191.*]
    Poza tym zarobki zarządu do weryfikacji czy jest uzasadnienie,że są aż tak wysokie skoro spółka ledwo zipie
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~ABC [83.12.216.*]
    na prezesa z Ambergold paragraf się znalazł to i na tego cwaniaka się znajdzie !!
    Po to jest Rada Nadzorcza, która nada bieg sprawie.
    Popieram
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: alex1951 [105.248.200.*]
    RADA NADZORCZA?-przeciez to ta sama mafia! Oni "nadzoruja" jego spolke, on nadzoruje ich spolki i maszyna do robienia kasy pracuje na pelnych obrotach!
    Do wniosku do prokuratury dolaczam sie : ewidentne dzialanie na szkode spolki (Kodeks Spolek Handlowych)
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: feniks2000 [92.42.119.*]
    Jeżeli naprawdę już chcesz to zrobić, to zacznij działać!!! Przez jakiś czas, podawaj publicznie swoje namiary oraz proś o kontakt innych w tej sprawie...!!! I módl się aby znalazło się kilka sensownych osób, które naprawdę chcą coś z tą farsą zrobić i na poważnie wesprą twoje działania!!!

Chyba, że nie masz odwagi, czasu ani siły aby zmierzyć się z tą "FARSĄ" !!! Bo jeżeli nie masz, to pozostaje tobie jedynie nawrzucać tym złodziejom. ALE TO JUŻ NUDNE SIĘ ROBI NA TYCH WSZYSTKICH FORACH: uUUUAAAa...!!!
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~dddd [77.115.50.*]
    Racja trzeba zacząć działać,od wyzywania na forum nasza sytuacja się nie polepszy. Jest zle a będzie jeszcze gorzej jeżeli z tym czegoś nie zrobimy. Najbliższe walne jest okazją aby coś zmienić inaczej chyba już nigdy nie odzyskamy swoich pieniędzy. Po scaleniu możemy zapomnieć o kasie którą tu włożyliśmy,tym bardziej,że spółka nie ma żadnego z obiecanych biznesów.
    Poza tym co to za prezes który posiada tylko 0,01 % akcji spółki którą zarządza. Widać nie wierzy w to co niby "robi".
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~wojtek [91.199.250.*]
    wy się podniecacie pozwami a gruby wam sie śmieje w oczy,na midasie czy innych spólkach tez sie zbierali,jezdzili na walne,nic to nie dało,chcieliscie latwego zarobku a teraz płacz,jedna zasada-malinowego spółek sie nie tyka bo to padła,on potrafi wszystko zeszmacić,straciłem na starym pronoxie przeszło 80 tys zł,wiem ,że mi nie odda tych pieniędzy,juz dawno przeskoczylem na inne społki i w czesci odrobilem te pieniadze,to ze bedziecie tutaj do konca łudząc się że cos się zdarzy nic nie da,,,,państwo w państwie,
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~oki [178.183.143.*]
    Wojtek masz 100 % racji ..........malinowego spolek sie nie tyka !! grozi POrazeniem 380 V
    Zycze powodzenia tym wszystkim ktorzy chca ta pijawke osunac od koryta
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~akcjonariusz [37.30.183.*]
    Czy jest ktoś z SII? Oni mogą wziąć sprawę w swoje ręce i poprowadzić ten cały proces ale musi ktoś zgłosić z członków SII. Zewnętrznymi inwestorami indywidualnymi nie za bardzo chcą się przejmować.

P.S. Rozważam przystąpić do SII. Może uda się chociaż część odsądzić od prezesa, nie od spółki.
  • Re: Wniosek do prokuratury na prezesa Autor: ~abc [89.174.196.*]
    SII nie bierze sie za takie pseudo spółki chyba że było by mnostwo poszkodowanych. Dlaczego nikt z was nie chce przyjechać po swoje pieniadze do katowic. Jeśli nie bedzie prezesa w danym dniu to przecież jest ktos z zarządu i można wyłożyć ich kłamstwa w przełozeniu na rzeczywistość.
[x]
REGNON 22,41% 0,80 2020-09-30 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.