:):):) a wcześniej Sąd klepnął układ na ładne tłuste oczy ..........., wniosek to trzeba złożyć na jednego z udziałowców za oszustwo w sprawie zgłoszenia kupna akcji po takiej cenie, to jest szwindel podatkowy, tu trzeba żeby instytucje wzięły mu sie za dupę.
Dajcie mu spokój.., chłop musi spłacić polonię do końca miesiąca, teodorczyk mu dał drapaka za śmieszne pieniądze (cytuję prezesa "zrobił mnie w konia"), wszołek mu wywinął numen z hanoverem i 1,2 mn euro uciekło, a weksel na dwie bańki wisi.. do końca miesiąca.. miejcie serce, bo jeszcze w geście desperacji zaraz zasypie te dwie bańki po 3 grosze :)
Ja z chęcią się dołączę, natomiast nie chcę partycypować w kosztach.
Mogę dać pełnomocnictwo na moją część akcji, prawo do ubiegania się o zadośćuczynienie i 25% kwoty o którą się ubiegasz.
A arugmenty:
- pisemne komunikaty i deklaracje w telewizji odnośnie rozwoju spółki, towrzenia holdingu itp. po układzie nic nie dotrzymane, a to jest celowe działanie na szkodę nic innego do pozwu nie potrzeba. Jest prezesem spółki i jest odpowiedzialny za jej działania mi wystarczy jak odejdzie ze spółki.
RADA NADZORCZA?-przeciez to ta sama mafia! Oni "nadzoruja" jego spolke, on nadzoruje ich spolki i maszyna do robienia kasy pracuje na pelnych obrotach!
Do wniosku do prokuratury dolaczam sie : ewidentne dzialanie na szkode spolki (Kodeks Spolek Handlowych)
Jeżeli naprawdę już chcesz to zrobić, to zacznij działać!!! Przez jakiś czas, podawaj publicznie swoje namiary oraz proś o kontakt innych w tej sprawie...!!! I módl się aby znalazło się kilka sensownych osób, które naprawdę chcą coś z tą farsą zrobić i na poważnie wesprą twoje działania!!!
Chyba, że nie masz odwagi, czasu ani siły aby zmierzyć się z tą "FARSĄ" !!! Bo jeżeli nie masz, to pozostaje tobie jedynie nawrzucać tym złodziejom. ALE TO JUŻ NUDNE SIĘ ROBI NA TYCH WSZYSTKICH FORACH: uUUUAAAa...!!!
Racja trzeba zacząć działać,od wyzywania na forum nasza sytuacja się nie polepszy. Jest zle a będzie jeszcze gorzej jeżeli z tym czegoś nie zrobimy. Najbliższe walne jest okazją aby coś zmienić inaczej chyba już nigdy nie odzyskamy swoich pieniędzy. Po scaleniu możemy zapomnieć o kasie którą tu włożyliśmy,tym bardziej,że spółka nie ma żadnego z obiecanych biznesów.
Poza tym co to za prezes który posiada tylko 0,01 % akcji spółki którą zarządza. Widać nie wierzy w to co niby "robi".
wy się podniecacie pozwami a gruby wam sie śmieje w oczy,na midasie czy innych spólkach tez sie zbierali,jezdzili na walne,nic to nie dało,chcieliscie latwego zarobku a teraz płacz,jedna zasada-malinowego spółek sie nie tyka bo to padła,on potrafi wszystko zeszmacić,straciłem na starym pronoxie przeszło 80 tys zł,wiem ,że mi nie odda tych pieniędzy,juz dawno przeskoczylem na inne społki i w czesci odrobilem te pieniadze,to ze bedziecie tutaj do konca łudząc się że cos się zdarzy nic nie da,,,,państwo w państwie,
Wojtek masz 100 % racji ..........malinowego spolek sie nie tyka !! grozi POrazeniem 380 V
Zycze powodzenia tym wszystkim ktorzy chca ta pijawke osunac od koryta
Czy jest ktoś z SII? Oni mogą wziąć sprawę w swoje ręce i poprowadzić ten cały proces ale musi ktoś zgłosić z członków SII. Zewnętrznymi inwestorami indywidualnymi nie za bardzo chcą się przejmować.
P.S. Rozważam przystąpić do SII. Może uda się chociaż część odsądzić od prezesa, nie od spółki.
SII nie bierze sie za takie pseudo spółki chyba że było by mnostwo poszkodowanych. Dlaczego nikt z was nie chce przyjechać po swoje pieniadze do katowic. Jeśli nie bedzie prezesa w danym dniu to przecież jest ktos z zarządu i można wyłożyć ich kłamstwa w przełozeniu na rzeczywistość.