• Makulatura Autor: ~1234 [78.131.183.*]
    Wartość księgowa więcej niż 1 zł NA MINUSIE .
  • Re: Makulatura Autor: ~papi [5.173.34.*]
    za głupote sie płaci , jak są chetni niech kupuja, takie prawo rynku jest , za nie wiedzę ponosi sie straty
  • Re: Makulatura Autor: ~Balu [194.1.146.*]
    Dnia 2013-01-18 o godz. 09:47 ~papi napisał(a):
    > za głupote sie płaci , jak są chetni niech kupuja, takie
    > prawo rynku jest , za nie wiedzę ponosi sie straty

w dupie to mam czy makulatura czy nie, oby chodziło po 5 zeta.....cioły.
  • Re: Makulatura Autor: ~onetwofree [178.219.119.*]
    Na makulaturze też idzie zarobić!!! A nie wierzę, że wy się gapicie na kurs 0ne2one i tracicie czas obserwując co się dzieje. Lepszego zajęcia nie macie?

Czy po prostu naganiacie na spadki, ponieważ nie zdążyliście kupić przed widłami?

Takich jak wy to ja znam. Gracie tylko na spółkach z upadłością, gdzie są duże spadki ale i duże wzrosty. Ryzyko zawodowe. To dajcie i innym ryzykować.
  • Re: Makulatura Autor: ~papi [5.173.34.*]
    widac ze to podbitka przed wywaleniem ostatecznym , a co do 5 zł .....to juz nie mozliwe , to bankrut , do piachu idzie, naganiacie na kupno , zachecacie i ubieracie innych , kupiliscie smiecia to sie podcierajcie nim teraz , granie na bankrutach pozwalaja sobie cwaniki i z kasa , aby ubrac drobnice, sami sire ubierajcie ,to jest BANKRUT, sztuczny popyt , przewalanie z wora do wora i wciagacie innych , syf, ilu powiesiliście na 60gr, nigdy tam juz nie doleci bo wam na łeb akcje zwala
  • hehe pełna zgoda.. ;) Autor: ~Kelt9 [95.48.169.*]
    jest tak jak mówisz..
    papier grany, modny i w miarę płynny - da się na tym zarobić to czemu nie - ktoś zobaczył okazje i to wykorzystał

fundamenty , to już inna bajka (na wynalazkach Patrowicza nie takie jazdy robili )
  • Re: hehe pełna zgoda.. ;) Autor: ~papi [5.173.34.*]
    tyle ze to niema nic wspólnego z inwestycja , nie da sie zarobic , to bzdura , akcje sa warte 1 gr i to każdy wie , za chwile przejdzie na 2 fixy i do wywalenia z giełdy, jaki zarobek ,zarabiają grubi reszta to dawcy ,
  • Re: hehe pełna zgoda.. ;) Autor: ~onetwofree [178.219.119.*]
    Jak zaczyna rosnąć to nagle znajdują się (wyskakują z ukrycia) dobroczyńcy zatroskani o moje pieniądze.

To znaczy, że trzeba kupować PKC!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.48.169.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: moder usunął mojego posta Autor: ~Kelt9 [95.48.169.*]
    odpisałem na wątek z dobroczyńcami ;)

- to jak ? zmiana koników - MIT rusza - to ta sama branża i jeszcze cos tam maja (asa w rekawie - mapy dla GOOGLE) , tylko z tą różnicą że oni osiągają zyski
  • Re: Makulatura Autor: ~1234 [78.131.183.*]
    Przychody w III kw 2013 - 0 ( ZERO ) . DO WSZYSTKICH którzy szanują swoje pieniądze omijajcie one2one szerokim łukiem .
  • Re: Makulatura Autor: ~pełne gacie [79.186.195.*]
    ot znalazł sie jasnowidz.Juz zna przychody z III kw 2013 roku. he he
  • Re: Makulatura Autor: ~xxx [94.240.14.*]
    No skoro go jeszcze nie bylo to dobrze napisal 0 zl:) hehehe
    małe sprostowanie miałem na myśli III kwartał 2012 .
  • Re: Makulatura Autor: ~aRt75 [79.175.206.*]
    Panowie wogole nie wiem o co chodzi kazdy robi jak chce a dla mnie bomba ,mysle ze pojdzie biorac pod uwage wolumen w czasie kupna i w czasie sprzedazy pozdrawiam
  • Re: Makulatura Autor: ~prezes [89.69.126.*]
    Pozdrawiam ubranych. Chciałbym dziś na koniec sesji zobaczyć wszystkich tych , do których nie dociera ,że to już bankrót i próbują wypchnąć ulicy ile się da.
  • Re: Makulatura Autor: ~xxx [94.240.14.*]
    Ty się znawco naucz pisać bo to świadczy tylko o tobie bankrÓcie heheheheh.Żal mi ciebie.bankrucie
  • Re: Makulatura Autor: ~prezes [89.69.126.*]
    Mi ciebie hehehe
    pajacyku na sznureczkach.
    Ostatni gasi światło .
  • Re: Makulatura Autor: ~tara [178.56.5.*]
    Do piątku 0,70 zobaczycie, do zobaczenia 28.01.2013 czyli za tydzień. Wnioski mile widziane w tym dniu.
    Mówiłem że to padlina .
[x]
ONE2ONE -20,00% 0,04 2015-06-30 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.