Dnia 2013-01-18 o godz. 09:47 ~papi napisał(a):
> za głupote sie płaci , jak są chetni niech kupuja, takie
> prawo rynku jest , za nie wiedzę ponosi sie straty
w dupie to mam czy makulatura czy nie, oby chodziło po 5 zeta.....cioły.
Na makulaturze też idzie zarobić!!! A nie wierzę, że wy się gapicie na kurs 0ne2one i tracicie czas obserwując co się dzieje. Lepszego zajęcia nie macie?
Czy po prostu naganiacie na spadki, ponieważ nie zdążyliście kupić przed widłami?
Takich jak wy to ja znam. Gracie tylko na spółkach z upadłością, gdzie są duże spadki ale i duże wzrosty. Ryzyko zawodowe. To dajcie i innym ryzykować.
widac ze to podbitka przed wywaleniem ostatecznym , a co do 5 zł .....to juz nie mozliwe , to bankrut , do piachu idzie, naganiacie na kupno , zachecacie i ubieracie innych , kupiliscie smiecia to sie podcierajcie nim teraz , granie na bankrutach pozwalaja sobie cwaniki i z kasa , aby ubrac drobnice, sami sire ubierajcie ,to jest BANKRUT, sztuczny popyt , przewalanie z wora do wora i wciagacie innych , syf, ilu powiesiliście na 60gr, nigdy tam juz nie doleci bo wam na łeb akcje zwala
tyle ze to niema nic wspólnego z inwestycja , nie da sie zarobic , to bzdura , akcje sa warte 1 gr i to każdy wie , za chwile przejdzie na 2 fixy i do wywalenia z giełdy, jaki zarobek ,zarabiają grubi reszta to dawcy ,
- to jak ? zmiana koników - MIT rusza - to ta sama branża i jeszcze cos tam maja (asa w rekawie - mapy dla GOOGLE) , tylko z tą różnicą że oni osiągają zyski
Panowie wogole nie wiem o co chodzi kazdy robi jak chce a dla mnie bomba ,mysle ze pojdzie biorac pod uwage wolumen w czasie kupna i w czasie sprzedazy pozdrawiam
Pozdrawiam ubranych. Chciałbym dziś na koniec sesji zobaczyć wszystkich tych , do których nie dociera ,że to już bankrót i próbują wypchnąć ulicy ile się da.