Jutro wszyscy niecierpliwi mają szanse na wyjście. Już dziś Ci wszyscy sypiący po 100 czy 200 sztuk mogli spokojnie się ewakuować. Jutro będą mieli jednak ceny korzystniejsze.
Powinniśmy jutro być w rejonie 2.30 - 2.40 tak więc droga wolna.....
Kto jednak wierzy w firmę, to do dziś miał świetną okazję na tanie zakupy (tanie względem ostatniego czasu i przyszłości...)
Ja wierzę i spokojnie przez ostatnie dni czekałem...a papier sam wpadał...Myślę, że było nas więcej....
Po krótkiej konsolidacji w rejonie 2.30 - 2.40 czekają nas pewnie nowe infa.
Wtedy wszystko się rozstrzygnie...mam nadzieję, że będzie dobrze i polecimy na nowe szczyty.
A jak nie? Trudno. To jest NC...każdy podejmuje sam wielki ryzyko
Pozdr
PS.
Jurku! Chyba jednak za 2 zl jutro Ci się nie uda...Chociaż trzymam kciuki. Fajnie by było, gdyby takie ilości o jakich pisałeś wpadły w długoterminowe ręce...
A widziałeś jaki był dzisiaj obrót... z takim obrotem nie ma szans na przebicie 2.40. Chyba, że jakies info pozytywne prezes ma w szufladzie. Oby nie takie jak we wtorek..
Zgadzam się z Tobą w 100%. Dlatego napisałem, że jutro przedział 2.30 - 2.40. Potem konsolidacja i czekamy na infa...i pełne ryzyko. Albo przebijamy z hukiem wszystkie opory, albo powrót na start...
czekam na chetnych do sprzedazy!!!!!! Pamietajcie to NC lepiej sprzedac po 2zl kupowaliscie taniej po co czekac na nie wiadomo co-ryzyko duze sprzedajcie!!!!!!!
podzielam zdanie Jurka, sprzedajcie wszystko, po co ryzykować na rynku NC. Tylko do odwaznych świat należy, a ci walący po 200-1000 szt to parobki tej giełdy, więc sprzedajcie i nigdy nie odwiedzajcie profilu BGE
podzielam zdanie Jurka, sprzedajcie wszystko, po co ryzykować na rynku NC. Tylko do odwaznych świat należy, a ci walący po 200-1000 szt to parobki tej giełdy, więc sprzedajcie i nigdy nie odwiedzajcie profilu BGE..