• Wrócił spokój? Autor: ~Piotrek [93.154.200.*]
    Hej

Jutro wszyscy niecierpliwi mają szanse na wyjście. Już dziś Ci wszyscy sypiący po 100 czy 200 sztuk mogli spokojnie się ewakuować. Jutro będą mieli jednak ceny korzystniejsze.
    Powinniśmy jutro być w rejonie 2.30 - 2.40 tak więc droga wolna.....

Kto jednak wierzy w firmę, to do dziś miał świetną okazję na tanie zakupy (tanie względem ostatniego czasu i przyszłości...)

Ja wierzę i spokojnie przez ostatnie dni czekałem...a papier sam wpadał...Myślę, że było nas więcej....

Po krótkiej konsolidacji w rejonie 2.30 - 2.40 czekają nas pewnie nowe infa.
    Wtedy wszystko się rozstrzygnie...mam nadzieję, że będzie dobrze i polecimy na nowe szczyty.
    A jak nie? Trudno. To jest NC...każdy podejmuje sam wielki ryzyko

Pozdr

PS.

Jurku! Chyba jednak za 2 zl jutro Ci się nie uda...Chociaż trzymam kciuki. Fajnie by było, gdyby takie ilości o jakich pisałeś wpadły w długoterminowe ręce...

• Re: Wrócił spokój? Autor: ~radek [83.11.169.*]
    A widziałeś jaki był dzisiaj obrót... z takim obrotem nie ma szans na przebicie 2.40. Chyba, że jakies info pozytywne prezes ma w szufladzie. Oby nie takie jak we wtorek..
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~Piotrek [93.154.200.*]
    Zgadzam się z Tobą w 100%. Dlatego napisałem, że jutro przedział 2.30 - 2.40. Potem konsolidacja i czekamy na infa...i pełne ryzyko. Albo przebijamy z hukiem wszystkie opory, albo powrót na start...
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~vvu132 [82.160.131.*]
    Piotrek spokojnie, chowaj walizki do szafy. Będziecie żyli długo i szczęśliwie:).
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~Piotrek [93.154.131.*]

Hej

Dzięki. Oby tak było...to wszyscy będziemy szczęśliwi

Byłem wczoraj jednak za dużym optymistą...

Ludzie boją się kupować i wcale się nie dziwię

Na szczęście podaż też licha

Jednak jedno większe zlecenie na S i ...masakra

Pozdr
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~Kaznodzieja [81.190.51.*]
    Za prawdę powiadam wam jutro będzie dzida w górę.
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~jurek [41.196.18.*]
    a ja mysle ze jutro i poniedzialek troche w dol

czekam na chetnych do sprzedazy!!!!!! Pamietajcie to NC lepiej sprzedac po 2zl kupowaliscie taniej po co czekac na nie wiadomo co-ryzyko duze sprzedajcie!!!!!!!

pozdrawiam!!!!!!!!
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~qqq [193.200.215.*]
    podzielam zdanie Jurka, sprzedajcie wszystko, po co ryzykować na rynku NC. Tylko do odwaznych świat należy, a ci walący po 200-1000 szt to parobki tej giełdy, więc sprzedajcie i nigdy nie odwiedzajcie profilu BGE
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~mms [83.11.133.*]
    skończyło się sypanie po 100 szt...
    teraz mamy sypanie po 10k...
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~radek [83.12.58.*]
    to jak lecimy na1.5 tak na początek.
  • Re: Wrócił spokój? Autor: ~qqq [193.200.215.*]
    podzielam zdanie Jurka, sprzedajcie wszystko, po co ryzykować na rynku NC. Tylko do odwaznych świat należy, a ci walący po 200-1000 szt to parobki tej giełdy, więc sprzedajcie i nigdy nie odwiedzajcie profilu BGE..
[x]
BGE 0,00% 0,05 2017-06-14 11:13:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.