No może jak nikt nagle nie sypnie to małymi paczkami może dobijemy do 5 pln w okolicach drugiego kwartału....oby...jak ktoś ma i może to niech wspomoże trochę popyt - cena poniżej 4 pln to ciągle mega okazja...wszystkie ręce na pokład!!!! :)))) pozdrawiam
pierdzielisz
spółka utrzymywała sie okolicach 0,14 to daje 3,5 a wzrost dlaczego bo cały rynek w hossie to ma ma k... spadać !
c/wk = 0,78 c/z=7 ledy w perspektywie
jeszcze jedno nikt ze zdrowym rozsądkiem nie kupuje spółek groszowych !!!!!!!!!!!
No własnie - dla mnie to okazja - dobrze zarządzana spółeczka z dobrymi perspektywami. A że na razie nikt nie chce to bardzo dobrze - dzięki temu ja mogę spokojnie skupować. Być może dla Ciebie okazją jest kupować spółeczkę kiedy rośnie przez 3 sesję po 20% - więc sobie czekaj - a ja mam całkowicie inną filozofię....zobaczymy kto miał rację w tym wypadku....pozdrawiam wytrwałych... ;)
Bravo!!! Spieszmy się spieszmy! lepiej sobie kupic w dobrej cenie i poczekać nieco dłużej niż poźniej stresować sie i gonić cene :) Swoją drogą - podobała mi się ta transkacja po 3,66 - 2666szt. - istny diabeł :)
Złotówka się osłabia, więc eksporterzy rosną, nie tylko LUG, ale np. IMPEXMETAL, Orzeł Biały, Kęty i KGHM. Zyski z eksportu dla tych, którzy wykorzystują lokalne surowce będą w 1kw. wyższe i takie są te spółki. Nie dotyczy sprzedawców elektroniki, bo im wzrosną przychody (wyższe ceny), ale nie przełoży się to na zyski.
Cieszmy się będzie droższa benzyna PKN zwiększy przychody.