Dnia 2013-01-17 o godz. 11:58 _zajaczek_ napisał(a):
> Ja ostatnio dobralem po 19. Ze urosnie nie mam watpliwosci.
> Pytanie tylko kiedy. Czy za tydz czy za 6mscy... Czekam.
> Pozdro!
Zając .
Daj już spokój i lepiej nie odzywaj się już na tym forum.
Zachowaj tę resztkę godności, a jak nie to choć trochę szacunku dla innych.
Pozdrawiam,
Dobrze, że nie wkleiłeś kolejnego cytatu z twoich tajemniczych "źródeł informacji"
Przykro mi chłopaki(dziewczyny) ze straciliscie ale obwiniac kogos za swoje błedy to jest dopiero brak godnosci. Rozumirm was. Rozgoryczenie bierze góre. Wybaczam wam. heheheZałośni jesteście:)
a teraz czas by zmienic nik. W sumie to mu sie niedziwie, ale za takie cos w rylo sie nalezy stad tlumaczy jago zachowanie. Choc mi nic nie zrobil lecz wielu sle teraz negatywna energie w jego kierunku. Ja jedynie co moge to wesprzec i pierdnac w jego strone.
Dobra dobra, majac takie infa w rekawie mogles smialo swego czasu wyalac powyzej 2x groni. A dzis siedzisz cicho, grasz pod dyktando spadkow i liczysz ze odkupisz taniej.
Taniej juz nie bedzie.
Tak szczerze choć jestem z tych co wróżą wzrosty, to człowiekowi który pisze jako zająć wyjebałbym zęby.
Trzeba być pajacem żeby takie coś robić, ja bym cię zając ubił...
Dnia 2013-01-17 o godz. 16:16 _zajaczek_ napisał(a):
> Przykro mi chłopaki(dziewczyny) ze straciliscie ale
> obwiniac kogos za swoje błedy to jest dopiero brak
> godnosci. Rozumirm was. Rozgoryczenie bierze góre. Wybaczam
> wam. heheheZałośni jesteście:)
Zając , ale ty burak jesteś. Nawet nie rozumiesz co ktoś pisze do Ciebie.
Za to , że jestem tu w plecy nie ma do nikogo pretensji , tylko do siebie i napewno nie kierowałem się twoimi wpisami.
Pisałem , to tylko z litości do Ciebie, żebyś dalej się nie ośmieszał. Skoro jednak dalej chcesz robić z siebie palanta i lubisz jak Cię opluwają , to tylko świadczy o tobie.
Powiem Ci więc dosadnie ...wypierdalaj z tego forum, bo nikt tu nie ma ochoty czytać wpisów nieudaczników.