• Co sądzicie o tej spółce?? Autor: ~The young investor [94.254.145.*]
    Ostatnio przyglądam się tej spółce i zastanawiam się nad kupnem pare kilo tego papieru ale chciałbym się jeszcze coś więcej dowiedzieć o niej. Czy ktoś mogłby coś więcej napisać. Moim zdaniem spółka z potencjałęm, aplikacje różnego rodzaju w świecie tabletów i smartfonów to chyba bardzo dobry rynkek..
  • Re: Co sądzicie o tej spółce?? Autor: ~mm [178.36.86.*]
    spółka weszła w stylu new connect czyli : pompa i masa inf o pozytywnym wydźwięku, z negatywnych ograniczyła się do podawania tragicznych raportów finansowych ale wtedy dla wielu było za późno żeby wyjść z inwestycji i ciąć straty na jako takim poziomie. Ponieważ uchwyt do tabletów okazał sie niewypałem / jak można tylkona tym oprzeć działalność przy debiucie !!?? /, spółka postanowiła trochę zmienić profil działalności i ograniczyć się głównie do produkcji aplikacji.

Płynność = problemy

Na pewno fajnie jest robić widły lub małą kasą podbijać kurs ale wyjść potem z tego już nie jest miłe. Trzeba poczekać na odpowiedni moment lub pozastawiać ukryte 'pułapki' na S

Ja też obserwowałem Weedo ale po jakimś czasie zauważyłem że ktoś tu siedzi i ewidentnie ubiera. A potem z powrotem ściąga kurs w dół. Często przy wzrostach na małych obrotach / ! / są zdejmowane zlecenia na S , lub na popycie ustawiane "podpórki' żeby podpuścić młodych i niedoświadczonych.

odpuśćcie sobie takie spółki ')
    zapomniałem dodać że niedługo wejdzie na giełdę duża ilość akcji / ich liczba w sumie się potroi / .

Akcje te były po 0,25 !

• Re: Co sądzicie o tej spółce?? Autor: ~The young investor [94.254.145.*]
    Też właśnie dlatego się zastanawiam nad kupnem paru kilo..
    proponuję poczekać do wejścia akcji z nowej emisji . na bank będzie zjazd. już teraz wycena jest oderwana od tego co zarabia spółka , a przy rozwodnieniu wycena będzie z kosmosu. To musi spaść .

oczywiście może i znajdą się osoby żeby ciągnąć kurs do góry ale myślę że znajdzie się znacznie więcej osób które po prostu będą chciały wypchnąć tanio kupione akcje.

;)

na nc zarbiają emitenci i osoby obejmujące owe emisje;)

• Re: Co sądzicie o tej spółce?? Autor: ~Olivier [213.156.113.*]
    Moim zdaniem pójdzie w górę i to ostro ale zobaczymy, czas pokaże...
  • Re: Co sądzicie o tej spółce?? Autor: ~brother [31.174.18.*]
    Bardzo ciekawa spółka z ciekawym akcjonariatem. Myślę ze nie długo będzie głośno o tej spoleczce.
[x]
SEAMASTER 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.