• coś się zaczyna dziać Autor: ~spoko [83.22.211.*]
    może ktoś już coś wie a my się dowiemy później
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~Maruder [79.110.197.*]
    Witam

rzeczywiście początek sesji ciekawy - 0,5 mln akcji w 15 min. Może rzeczywiście ktoś coś wie i zaczął działać, ale tutaj na forum zaraz pojawią się znajome głosy, że to specjalna zagrywka np. podbicie kursu, aby ktoś mógł wyjść.

Bynajmniej fajnie byłoby opuścić poziomy 0,17 - 0,19 i przejść na 0,2x

Pozdrawiam

udanej sesji i trafnych decyzji
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    jeszcze chwile i misie ,agenty ,duńczyki i inne gady napiszą podbitka żeby wywalić śmiecia
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Blad, dla twego samopoczucia napisze. Kupowac PKC pociag odjezdza.
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~damazy16 [5.184.245.*]
    Patrowicz i Moska pożyczają ogromną kasę poprzez swoje spółki

http://www.pb.pl/2961312,4759,szybki-pieniadz-od-gieldowych-bogaczy
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~ddddaaaawwww [83.5.250.*]
    Sypcie jeszcze !!!!!!

Przecież piszecie ciągle o nic nie wartych akcjach.

A jaka ich jest wartosc, moze przedstawisz analize i wycene.
    Powiem ci ze polegniesz i staniesz sie duchem.
    Nie jestem od edukowania na tematy W Investmens, ucz się o inwestycjach w nieruchomości skoro tam wpadłeś.Choć każdy twój wpis można traktować jak kłamstwo, bo każdy wie że tu dobierałeś akcje jesteś falus

dywesyfikacja kolego, aktywa trwale itp. Jak an razie na ostatnich dwoch zakupach troche poplynolem, mozna bylo kupic taniej, ale coz przyznaje sie w dolek czy gorke mam trudnosci trafic. Ale a na IGR w dolek slicznie trafiles gratuluje. O falusie prosze nie figofagowac, bo odnosze wrazenie ze lubisz malpowac, wymysl cos orginalnego co by sie nie powtarzalo.
    Gdyby nie info o emisyjnej 10 gr działające na tępe strzały to już dawno byśmy się wybili ponad 20 ale tak można było chociaż coś dobrać i lecimy wyżej.

• Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~felix [46.113.55.*]
    czy to na dzis juz wszystko?

• Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~ddddaaaawwww [83.26.47.*]
    Sesja trwa do 17.30 jakie wy zadajecie irytujące pytania.
    Dziecinada.
    Co ty myślisz, że ktoś będzie pokazywał zamiar kupna akcji i postawi 2 mln na kupno gdzieś mając cenę po jakiej mu wpadnie. Gdzie ty żyjesz.Ile masz lat.

Udanej sesji.
    Trzeba się do kawić
    lat 25, chce wreszcie cos zarobic na GPW, dlatego takie pytania, jestem poczatkujący.
    A to przepraszam, chyba jesteś normalną osobą.

Myślę ale nie obiecuję, nie mam źródeł, że ci co kupili po 18-19 zarobią a ile to zależy ile będą trzymać i co się będzie działo. To jest praktycznie dno, jak komuś wpadło 17 po ostatnim info to jeszcze lepiej .

Powinniśmy iść teraz w górę. Zmienić trend na wzrostowy.Przydałyby się dobre wieści, by przestraszeni też zdecydowali się kupić.
    obserwowalem spółkę pare sesji, dziś rzeczywiście ktoś chętnie od rana rozebrał 0,19 co było powodem mojego ryzyka i zdecydowałem się podłączyc i kupiłem troche 20.000 po 0,19 i licze ze nie stracę...
    Koles ci dobrze radzi, od dzis mozesz odcinak kupony z zyskiem, cel bardzo wysoki.
    Szkoda, że nie po 18, bo ostatnie sesje były najlepszymi do kupna, większość w tym i ja ma pewnie średnią powyżej 20 gr. Więc 19 jest ok, jak widać ktoś kupuje, nie jesteś sam.
    Też mam nadzieję, że nie stracisz. Twoja decyzja czy zdecydujesz się sprzedać na 21 czy będziesz czekał na więcej.
    powodzenia.
    wiadomo, chciało by się jak najwiecej, zobaczymy czy odważą się ruszyć dziś 0,20 bo na razie spory batonik stoi... przebija widły/?
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.113.*]
    Przyjdzie czas pójdzie i 20, może dziś, może jutro, trzeba wyczyścić dokładnie każdy poziom, póki znajdują się chętni na oddawanie po 19, nie ma inf i ciśnienia wielkiego, nikt się nie będzie spieszył. Zebranie 20, 21, otworzy drogę dalej. Jeśli pójdą pozytywne komunikaty, będzie się wszystko szybciej działo, nie ma powodów do obaw wg. mnie.

Chyba, że ktoś wierzy w 10 gr i niżej ale ci już raczej sprzedali po 17...
  • Daw dobrze ci radzi Autor: ~cph [77.66.1.*]
    nizej niz 17 nie spadnie, to jest dno i juz kiedys bylo z niego odbicie na 80 gr.
    Spolka pewna bez dlugow. warto ja miec, jak radzi daw i kilku znawcow tego forum.
    Powodzenia
  • Re: coś się zaczyna dziać Autor: ~ nw [79.185.108.*]
    cph

ty nie śpisz nie jeż tylko warujesz
    Na amfie jade, spie krotko, duzy lewar wymaga duzej uwagi stad ta czujnosc.
    Dla mnie dzien zaczyna sie 01.00 otwarcie w Tokio, a konczy o 22,00 zamkniecie w NY.
    Tak wiec rozumiesz. W tokio masz ladna dzide, formacja RGR do przyslzego tygodnia powinien byc zjazd w dol, tak 66 % zniesienia, przeiwduje. Policz postaw i bedziesz wiedziec ile to jest x lewar 200.
    skubia caly czas po 0,19, moze ktos sie odwazy i rozbiora te 0,20 wtedy mysle ze ruch by sie zaczal ...
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.