• spada na 0,06 Autor: ~rambo [46.76.132.*]
    Na giełdzie szykuje się korekta, więc spadki nieuniknione.
    Nagły spadek to najlepsze i najszybsze rozwiązanie przed późniejszym powolnym podnoszeniem się.
    Zanim będą podstawy do wzrostów sporo jeszcze czasu musi minąć.
    Pojawiają się co prawda jeszcze jakieś pojedyncze zlecenia po 0,07 ale spadek na 0,06 czy nawet 0,05 wygenerowałby szybko spory wolumen i to mógłby być początek wzrostów.
    Mnie też ucieszyłby szybki wzrost na 0,10 ale realnie patrząc to musi jeszcze spaść na łeb.
    Za parę miesięcy będzie można trochę grosza dołożyć, jak będzie widać czy ten produkt ze skrzydełkami ma w ogóle szanse na jakiś większy odlot :P
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~kozik [46.76.202.*]
    blebleble !!!!
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~rambo [46.76.132.*]
    no co ?
    nudzę się przecież :P
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~as [89.228.23.*]
    > 1 zł !!!
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~rambo [95.40.205.*]
    wooow !!
    a w którym roku ?
    chyba sobie nie wyobrażasz nawet ile musieliby tych urządzeń sprzedać, żeby chociaż odrobić stratę z poprzedniego kwartału :P
    zobacz ile biogazowni wybudowało BGE a zrobiło 10 000 %
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~rambo [95.40.205.*]
    no ale spekulka poszła
    a jaką masz gwarancję, ze i tu pójdzie ?
    a przede wszystkim kiedy ?
    zauważ, że na BGE była zupełnie inna specyfika wykresu
    podobnie jak na OPENET litera V - czyli gwałtowny spadek i od razu odbicie
    a tutaj wiesz co mamy? pełzające po dnie g...
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~Inwestor [85.237.162.*]
    Nie kojarzę Cię ;) Coś mi się wydaje, że stoisz na 0,07 i liczysz, że coś wpadnie co? Jeszcze pojawiają się zlecenia pojedyncze na 0,07? Chyba zaczynają się pojawiać dopiero ;) Niedługo batonik na 0,08 zostanie zassany jednym strzałem - zobaczysz :)
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~inw [77.114.53.*]
    Zdziwisz się Kolego ile jeszcze będzie do sprzedania po 0,08 i po 0,09 a w końcówce jak już wszyscy będą uciekać po 0,07. Tworzy się kolejna już świetna sytuacja pod porządną wyprzedaż, tak jak to miało miejsce ostatnio po 0,09 i 0,10 o ile nastroje w USA się utrzymają.
    Jeśli miałbym kupić to po 0,05 - 0,06 chętnie, bo 0,07 to realna wycena, jeśli nie zaliczyli kolejnej obsuwy w IV kwartale, bo coś dwie informacje pro wzrostowe i dziwne, że nawet insiderów nie było. Z drugiej strony jakby powtórzyli obsuwę z poprzedniego kwartału, to musieliby całkiem zniknąć z rynku.
    Popatrz w sprawozdania, poczytaj komentarze o nowym produkcie, zobacz ilość odwiedzin strony internetowej z produktem, itd. zamiast pisać o zbieraniu batonów.
    Spółka w podwójnym fixingu - sporo pracy żeby ją ponieść, ale i motywacja to dobra.
    Uwierz mi, że wnikliwie czytam raporty :) Wiesz czym była spowodowana obsuwa w III kwartale? Chyba nie... a ja wiem :) Tutaj nawet spekulacyjne odbicie w okolicę 0,17 - 0,20 należy się jak psu buda. Co do nowego produktu... jak będą wyniki sprzedaży i każdy będzie mógł o tym przeczytać to będzie czas na realizację zysków, a nie na kupowanie no nie? :) Trzeba zaryzykować jak chce się zarobić. Kupuj plotki...
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~beret [46.112.75.*]
    Nie tłumacz im kolego bo oni nie chcą tego zrozumieć. Takie posty służą wiadomo czemu. Myślę, że wzrost jest możliwy i jest wiele powodów do tego. Ja tu pisałem o innych firmach, które współpracują z Proxy ale oczywiście zostałem wyśmiany przez jakiegoś obszczmura. Trudno. Ja wiem swoje. Analizuję sytuację tej spółki od dłuższego czasu i wiem, że przyjdzie wzrost. Myślę, że za jakiś czas sporo "ynwestorów" będzie zdziwionych.
    a dlaczego ten gość kupił ponad 5% przed informacją o tym urządzeniu do internetu ?
    Dnia 2013-01-17 o godz. 20:21 ~as napisał(a):
    > a dlaczego ten gość kupił ponad 5% przed informacją o tym
    > urządzeniu do internetu ?

Jak to dlaczego? Utopił kasę wg "ynwetorów" ;-) Tu już się nic nie wydarzy ;-)
  • Re: spada na 0,06 Autor: ~inw [77.114.53.*]
    dla takich rok jest jak miesiąc
    zobacz ilu jest większych udziałowców
    ile już siedzą i ile zarobili ?

zresztą najlepszym przykładem dużego inwestora jest nasz PROXYAD w FACHOWCACH
    przypomnij jaką stratę wygenerowaliśmy na inwestycji ?
    i jaka to część kapitału własnego ?

jeszcze jeden taki odpis, a w kapitale będzie trzeba minus dopisać

nie widziałem na forum jeszcze ani jednego argumentu, tylko batony i inne bzdety

po prostu nie ma na razie pozytywnych informacji jest tylko błagalne wyczekiwanie ruchu spekulacyjnego, a szkoda gadać
    człowieku dobrze że sprzedali wcześniej zobacz obecną cenę podobnie jak reklamofon !!!
    Widzisz - sam sobie odpowiedziałeś na pytanie odnośnie straty za III kwartał :) Zdarzenia jednorazowe :)
    Dnia 2013-01-17 o godz. 20:53 ~inw napisał(a):

po prostu nie ma na razie pozytywnych
    > informacji jest tylko błagalne wyczekiwanie ruchu
    > spekulacyjnego, a szkoda gadać

Pozytywne informacje już się pojawiły. Będą następne. Firma nie stoi w miejscu tylko rozwija nowe produkty. Jak pojawiła się pierwsza informacja o freehotspot to wielu nie zrozumiało dlaczego powstał ten produkt. Teraz wiadomo. Czy ktoś doczytał na czym będą zarabiać? Wielu myślało, że właśnie na sprzedaży urządzenia. Tak, ale nie tylko na sprzedaży.

To nie jest błagalne wyczekiwanie ruchu spekulacyjnego. Ja tu nie umoczyłem, żebym miał na to czekać. Dlaczego uważam, że będą wzrosty? Gdybym napisał wprost wielu by nie uwierzyło. Ja już napisałem poniekąd dlaczego, w innym wątku ale widzę, że jeszcze wzrosty niektórym nie są na rękę i zostałem wyśmiany. Gość nie zrozumiał przekazu i tyle. Powiązania firm poprzez jednego właściciela, mogą naprawdę przynieść duże korzyści. Tu już pisało wielu, że to bankrut i to firma wydmuszka. Czy to jest prawda? Nie, po ostatniej informacji widać, że nie.

Czytać, myśleć samodzielnie i patrzeć dalej niż tylko na forum Bankier - szczerze polecam.
[x]
PROXYAD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.