Oddajcie co macie do oddania teraz i ....zaniżcie kurs nawet do 1 pln i idźcie z tej spółki i nie wypisujcie już więcej głupot.Korekta powinna być już w zasadzie ok 1 m-c temu(do tyłu) nie było wcześniej jest teraz , ale przydałoby się z 2-3 zjazdy do dołu ,żeby wywalić niedowiarków(przepraszam "chwast") ...i żeby nie było sprzedających po 100 akcji ,żeby tylko kurs leciał niżej.
Ci co przeżyją i nie oddadzą znają się na rzeczy i zarobią...reszta "krótkodystansowców" pójdzie stracić swoje kilka pln na inne spółki-ich sprawa.Bez komentarza plisss
Napiszę tak....nie jest to mój kolega Olek itp.///////ale .....mam kontakt email.....zarobiłem na Lesnym Runie , tez kupilem BGE nisko po jego rekomendacji i dlatego wierze ,że to co On pisze ma sens...bo widze co mam w portfelu. I po co mam się z kimś kłócic czy wygadywać. Tyle.A wy róbcie jak chcecie.
A czy to będzie jak więkzość pisała 15 pln czy jak Olek 40 pln ....to już zależy od akcjonariatu...bedziecie wywalać po 200-500 akcji i zaniżać to i grupa z czasem oleje tą spóleczkę .Chociaż maja grube plany. Tyle.Pozdrawiam
wczoraj przy spadku powstała "Wzrostowa Ważka Doji" - czyli dzisiejsza świeca wzrostowa jak sie jak zakończy to kontynuacja wzrostów(biała (świeca).
Napiszę tak część czyta tylko Forum(nie tylko to) i podejmuje decyzje(kupno-sprzedaż ) na tych wypowiedziach, mało ludzi czyta "wykresy"..... część opiera się na infach tylko-jak V V 134 i nie neguje go ( bo infa są ważne) , ale do czego zmierzam , że jeśli nie będzie tu grupy tzw.długodystansowej....to będzie tu marazm, bo grupa też nie będzie podciągała kursu do kilku czy kilkunastu PLN ,żeby inni tylko zarobili.Wiadomo ,że Ono tez chca zarobić....ale nie przy takim kursie więc ...ludzie czekajcie trochę...wyłaczcie laptopa na 1-2 m-cy i wówczas włączcie i zastanówcie sie czy opłaca się Wam sprzedać czy nie...czy poczekac jeszcze troszkę....nikomu nikt nic nie dyktuje róbcie co chcecie.Ale będzie grubo dla cierpliwych.
Dobrze "osiem" mówisz....nie było mnie ponad tydzień na Forum....ale popatrzcie jak się nie działo nić ze spółka czyli 2.50 ------zero komentarzy itp, ale jak już ktoś rzucił pakiet do sprzedaży i spadło ponad 20 % to całą strona zapisana....będę bezczelny w tej chwili ...ale przestańcie już "srać" bo będzie dobrze.Jakiś "chwast" wywalił i ok....a my lecimy powili do góry do 4 pln ....i może lekkka korekta.Chyba ,że kolejny znajdzie się co rzuci w rynek z 50 k i zaniży-jego strata.
123 sorry ale pisanie o grupie to jak pisanie, że widziało się kosmitów. Ta rzekoma grupa kompletnie nic tu nie pokazała. To niby kiedy zamierzają kupować jak będzie po 20 zeta to wyciągną do 40? A jak piszesz, że 50 kilo stanowi problem to co to za grupa? Śmiech na sali. Przecież sama kadra menedżerska będzie mogła sypnąć 850 kilo. I co niby dogadają się z grupą, że nie będą sypać? Albo jeszcze lepiej może zadeklarują, że sprzedadzą dopiero jak grupa sprzeda.
Nie da się zadekretować, że należy kupić minimum 50 k akcji i nie sprzedawać do X zł dlatego nie unikniesz ludzi którzy mają po kilkaset czy kilka tysięcy akcji. Poza tym jak tak czytam ile kto ma tych akcji to wygląda mi na to, że ff musiałby być ze 2 razy większy.
Dnia 2013-01-16 o godz. 18:35 ~Niki napisał(a):
> Nie da się zadekretować, że należy kupić minimum 50 k akcji
> i nie sprzedawać do X zł dlatego nie unikniesz ludzi którzy
> mają po kilkaset czy kilka tysięcy akcji. Poza tym jak tak
> czytam ile kto ma tych akcji to wygląda mi na to, że ff
> musiałby być ze 2 razy większy.
Większoć tu się chwali, a szczególnie Taki CEP jak AVE ...co na innych spółkach naganiał na zakup ....a na BGE tez traci na daną chwilę hahhaha i najlepiej ,żeby taki cwaniaczek z kilkoma tys. zniknął z tej spółki bo zaniża.
PS.AVE - straciłem na ARI 250 PLN ........może mi przelejesz na kontto tyle ? hahah spadaj cwelku
super mi wyszło cwaniaczku. Dwa razy wyskoczyłem z nim pod złotówkę a teraz za połowę zysku kupiłem prawie 100 k i czekam sobie spokojnie. Niki, ty będziesz wskakiwał tak samo jak na BGE, po 2 zł. i będziesz się popisywał jaki to jesteś mądry, podobnie jak na BGE. A wczoraj u ciebie prostata nie mogła wyrobić
pierdalisz gościu jak potłuczony , widać gołym okiem wywalanko na tym poziomie , to było nie uniknione , owszem firma ma fundamenty więc pójdzie do góry ale nie z tego poziomu ,więc nie pitol głodnych kawałków
Dnia 2013-01-16 o godz. 19:01 ~plis napisał(a):
> pierdalisz gościu jak potłuczony , widać gołym okiem
> wywalanko na tym poziomie , to było nie uniknione , owszem
> firma ma fundamenty więc pójdzie do góry ale nie z tego
> poziomu ,więc nie pitol głodnych kawałków
Mały jesteś i dojrzewaj! nooooo taaak nie z tego poziomu do góryyyy....gdzie sens gdzie logika Twojej wypowiedzi?????? czyli spadnie do 1 gr i ruszy? idź się lecz....
AVE -szukasz zaczepki na każdym kroku...wywal BGE jutro po 1.50!!! i WOON STON!!! AMEN AVE M. BEZ podtekstów Religii...ale Ty chyba za długo byłes ministrantem.Bez Komenta proszę ...a jak to skomentujesz to jesteś z...m.I też AMEN.Bo szlag mnie trafia na twoje komenty.Ty nic merytorycznie tylko atakujesz i widac ,że jesteś z Pis.PA
ja tutaj byłem zanim ty dowiedziałeś się, że taka spóka wogóle istnieje, więc daruj sobie i wyp...laj stąd najlepiej na ARI. Jak już przeczytałeś wcześniej, nie potrzebujemy tutaj pejsatych gołodupców wywalających papier przy byle okazji. A ty bezsprzecznie zaliczasz się do tej grupy.
:) i pomyśleć, że jeszcze chwilę temu miałam nadzieje przeczytać coś sensownego w temacie, tak na dobranoc, a tu zonk :D ... aaaale tam, takie gupie gupoty i babskie plany, się nie przejmujcie się :D:D
a ja mam taką fantazję :wraca okres komuny, tak powiedzmy początek lat siedemdziesiatych, gdzie na wszystko jest kasa w budżecie, młode małżeństwa maja szanse na tanie własne M, polska drużyna piłkarska gra jakby urodziła sie w trampkach, a do tego wszystkiego prężnie rozwija się .... GPW :)) tadam, czyż to nie jest sympatyczne ..? ;)
taaaa wczesna menopauza :p :))
Wy mężczyźni jesteście naprawdę bardzo wybiórczy w swoich poglądach :D było wyłapać skrzętnie ukryty wątek GPW i piłkarzy, a nie takie tam .... po metryce mi jadą :D