W poprzednim tygodniu na walorach tej dpółki zanotowano ok. 5,5 mln.szt. obrotu. Razem z dniem dziesiejszym będzie grubo powyżej 7 milionów akcji.
Wszystkich akcji jest tylko 5,1 mln z czego w rękach drobnych było niewiele ponad milion.
zakładając że część ze sprzedanych przez Venture Incubator przejął rynek, FF wynosi ok. 1,5 mln. akcji. Pozostałe mają Cebula (1,5 mln szt), Taurus (0,55 mln szt.) i Investcon(0,5 mln szt)
W jaki zatem sposób wytłumaczyć takie obroty. Czy zaczął sprzedawać także ktoś z powyższych akcjonariuszy. Dlaczego do tej pory nie ma komunikatu o zmianie akcjonariatu? Czy możliwe jest aby taki obrót został wygenerowany bez udziału większego akcjonariusza i tylko w ramach przerzucania akcji przez drobnych?
Proszę o podzielenie się spostrzeżeniami tylko tych którzy mają do powiedzenia coś sensownego i merytorycznego w tej kwestii.
Pozdrawiam
Udupili was - nie widzę tu przyszłości, śmierdzi mi tu trupem w szafie ...
Przykro mi liczyłem że zarobimy w tym roku na tej spółce marzenia prysły.
Bedę obserwował walor czekając NA 20 GR chociaz i to moze byc duzo za ten papier.
W mojej ocenie obroty spowodowane były przerzucaniem paczek w dół do bardzo istotnego wsparcia 0,27. Strona popytowa przystąpiła do zakupów i proszę zauważyć jak szybki i na jakim wolumenie był odwrót na 0,30. Ktoś planował zebrać jak najniżej jednak 500k na Kupi z innej stajni zatrzymało spekulancki proceder, co dalej według mnie odreagowanie takich spadków może byc tak silne że poprzedni opór 0,40 będzie niebawem wsparciem i to dość silnym.
Drobni oddali wszedł ktoś większy akcje były przerzucane pomiędzy workami było to doskonale widać na arkuszu z pełnym podglądem gdzie zdejmowane były zlecenia na S
największy straszak 466 466.
Jeżeli tak było faktycznie to kto przerzucał te akcje?. Przecież zaledwie 250 tys akcji to jest już 5% akcjonariatu. Ktoś z taką ilością akcji chyba ma obowiązek się ujawnić.
Czy moze ktos powiedziec dlaczego nie ma zadnego wpisu na forum od degiutu spolki PLASTPACK,i nie ma tez jej w wspisie w rubryce po prawej stronie na stronie Bankier.
buhahah j23 miszczuniu...skąd te opory i wsparcia silne i istotne- z fusów....buhahah...spolka w trendzie spadkowym ....balon...c/wk ponad 2...wiec do 15 gr spokojna droga....buhahah
za 0,7 zł za dwa miesiace....widziałes ich strone internetowa??buhahaha....i tojest wyceniane obecnie na 1mln zł buhahahaa...toz to nie jest warte nawet 50 tys....
Pamietajcie po 10 gr mozna wejsc czysto spekulacyjnie i po 15 gr wywalic 50% zarobku polecam....teraz to niestety balon nad balony
a ty swoje zmieniłes??buhahaah
poza tym on nie uzywa pampersów....przeciekaja, a po twoich postach to sra jak najęty
powinienes jakis poradnik o zaparciach napisac...buhahah
stergames 1 zł buhahaha- 6tys przychodu po 3 kw buhahaha
Cena emisyjna spolki PLASTPACK 1.65zl, 9.1. 2013r a dzisiaj 6,20zl , i dziwne ze nie ma zadnego wpisu i nie ma jej na liscie , czy moze ktos na to odpowiedziec.
Może odebrali na niskim poziomie Incubator mógł sprzedać wcześniej dużo drożej lub bez problemu podciagnąc kurs kilkaset %.
Jeśli z 1 zł zrobili 3
to co można zrobić kapitałem z akcjami po o,30 weźmy średnią pod uwagę wszystko.
Nikt nie popychał kursu po lewej stronie stabilnie bez dystrybucji brak podbitek to jest to jesli ktoś ma inne zdanie może je wyrazić na dołku oddaja mali i akcje sa przekazywane w większości przypadków słupkom poniżej 5% gitara gra.
FF zwiększony najwidoczniej taki był cel na minimach drobnica przestraszona duzi się podzielili.
hwdp,posluchaj Ty cwaniaczkowaty golodupie, jezeli ktos grzecznie pyta, to odpowiedz jak wiesz, a jak nie wiesz albo sie boisz,obawiasz tej odpowiedzi, to nie odpowiadaj, i nie mow spierdalaj, bo nikt Ci od dupy nie odpadl,gnojku zasrany,a jak by to bylo na ulicy tobys tak dostal w ryj zebys sie nauczyl miec szacunek,obojetnie jak do mlodego tak do starszego.
co nie zmienia faktu że 3 zyle mogą tu zrobić dzis rekordowa sesja 2mln akcji toz to prawie cały ff! a w ciągu paru sesji ff sięł niexle przemielił. Kto jest troche dłuzej na giełdzie to wie co to oznacza. Warto bedzie poczekać na godziwą cenę