• obroty Autor: ~lucky loser [89.72.85.*]
    W poprzednim tygodniu na walorach tej dpółki zanotowano ok. 5,5 mln.szt. obrotu. Razem z dniem dziesiejszym będzie grubo powyżej 7 milionów akcji.
    Wszystkich akcji jest tylko 5,1 mln z czego w rękach drobnych było niewiele ponad milion.
    zakładając że część ze sprzedanych przez Venture Incubator przejął rynek, FF wynosi ok. 1,5 mln. akcji. Pozostałe mają Cebula (1,5 mln szt), Taurus (0,55 mln szt.) i Investcon(0,5 mln szt)
    W jaki zatem sposób wytłumaczyć takie obroty. Czy zaczął sprzedawać także ktoś z powyższych akcjonariuszy. Dlaczego do tej pory nie ma komunikatu o zmianie akcjonariatu? Czy możliwe jest aby taki obrót został wygenerowany bez udziału większego akcjonariusza i tylko w ramach przerzucania akcji przez drobnych?
    Proszę o podzielenie się spostrzeżeniami tylko tych którzy mają do powiedzenia coś sensownego i merytorycznego w tej kwestii.
    Pozdrawiam
  • Re: obroty Autor: ~HE,HE [195.116.183.*]
    KIEDY EMISJA ???MENADZERSKA
  • Re: obroty Autor: ~z sensem [213.238.85.*]
    Takiego kwiatka się nie spodziewałem , golasy bez kasy dobór słów do tej całej sytuacji jest trudny, bankruci słowo za mocne jednak mające przyszłość.

Wyznawcy 20 groszy powinni mieć już wkrótce powody do zadowolenia, ale czy oni nie zostaną także dawcami kapitału.
    Powolne ubieranie .

Zastanawiam się na jakie grupy można podzielić bywalców STERGAMES

1.Upośledzeni umysłowo
    2.Dawcy kapitału
    3.Wyznawcy kultu ...

Udupili was - nie widzę tu przyszłości, śmierdzi mi tu trupem w szafie ...
    Przykro mi liczyłem że zarobimy w tym roku na tej spółce marzenia prysły.
    Bedę obserwował walor czekając NA 20 GR chociaz i to moze byc duzo za ten papier.
  • Re: obroty Autor: j23_znowu_nadaje [164.127.74.*]
    W mojej ocenie obroty spowodowane były przerzucaniem paczek w dół do bardzo istotnego wsparcia 0,27. Strona popytowa przystąpiła do zakupów i proszę zauważyć jak szybki i na jakim wolumenie był odwrót na 0,30. Ktoś planował zebrać jak najniżej jednak 500k na Kupi z innej stajni zatrzymało spekulancki proceder, co dalej według mnie odreagowanie takich spadków może byc tak silne że poprzedni opór 0,40 będzie niebawem wsparciem i to dość silnym.

Drobni oddali wszedł ktoś większy akcje były przerzucane pomiędzy workami było to doskonale widać na arkuszu z pełnym podglądem gdzie zdejmowane były zlecenia na S
    największy straszak 466 466.

To tyle ktoś to wszystko odebrał .
  • Re: obroty Autor: ~lycky loser [89.72.85.*]
    Jeżeli tak było faktycznie to kto przerzucał te akcje?. Przecież zaledwie 250 tys akcji to jest już 5% akcjonariatu. Ktoś z taką ilością akcji chyba ma obowiązek się ujawnić.
  • Re: obroty Autor: ~zax [37.225.89.*]
    Czy moze ktos powiedziec dlaczego nie ma zadnego wpisu na forum od degiutu spolki PLASTPACK,i nie ma tez jej w wspisie w rubryce po prawej stronie na stronie Bankier.
    Jutro będzie zawsze tak jest.
    OK, ale debiut byl 9,1,2013r a spolka poszla ostro do gory.
    I na ile spadła? widział pan wykres?
  • Re: obroty Autor: ~WICE MISZCZ [213.238.85.*]
    buhahah j23 miszczuniu...skąd te opory i wsparcia silne i istotne- z fusów....buhahah...spolka w trendzie spadkowym ....balon...c/wk ponad 2...wiec do 15 gr spokojna droga....buhahah
    OK ale debiut byl 9.1.2013 i poszedl ostro do gury, dziwne.
    Spokojna twoja rozczochrana kupisz po 0,70 za 2 tygodnie miscuniu.
    za 0,7 zł za dwa miesiace....widziałes ich strone internetowa??buhahaha....i tojest wyceniane obecnie na 1mln zł buhahahaa...toz to nie jest warte nawet 50 tys....

Pamietajcie po 10 gr mozna wejsc czysto spekulacyjnie i po 15 gr wywalic 50% zarobku polecam....teraz to niestety balon nad balony
  • Re: obroty Autor: ~IVmiejsceEXeq [80.54.94.*]
    jeszcze zależy jaką grę wykminią na ten rok ;-)
    pzdr.
    Niech DT wyjdą jutro odkupią wyżej
    Pozdr.
    A gra będzie pod grę :))
    i nie od 40 czy 50gr :))

• Re: obroty Autor: ~eee [79.184.43.*]
    baju baju chlopie
  • Re: obroty Autor: ~jk [193.200.47.*]
    nowy pomysł j23--najpierw był tajemniczy inwestor-nazwijmy go KARAMBA a teraz gra ,co wymyślisz jutro? ,może zmiane profilu działalności?:)
    pytanie o spolke PLASTPACK" debiutowala 9.1.2013r. i nie ma o niej ani jednego wpisu na forum, i nie ma tez jej w wspisie,co o tym myslec,
    Wklej linka gdzie wspomniałem o inwestorze.
    Bzdura ucz się synku
    a propos synka....moj jak mu przeczytałem o twoich 32gr jutro to sie znowu zesrał
    Zmieniłeś już pampersy po tak wielkim wydarzeniu ?
    a ty swoje zmieniłes??buhahaah
    poza tym on nie uzywa pampersów....przeciekaja, a po twoich postach to sra jak najęty
    powinienes jakis poradnik o zaparciach napisac...buhahah
    stergames 1 zł buhahaha- 6tys przychodu po 3 kw buhahaha
    Pośmiejemy się wkrótce ja z akcjami a ty bez ok - umowa stoi.
    Ja wiem kto siedzi na papierze ty dużo wiesz o pampersach.
  • Re: obroty Autor: larry21flynt [37.8.201.*]
    Dnia 2013-01-16 o godz. 17:13 ~WICE MISZCZ napisał(a):
    > a propos synka....moj jak mu przeczytałem o twoich 32gr
    > jutro to sie znowu zesrał

jak to mówią "jaki ojciec taki syn" hehe
  • Re: obroty Autor: ~azx [37.225.89.*]
    Cena emisyjna spolki PLASTPACK 1.65zl, 9.1. 2013r a dzisiaj 6,20zl , i dziwne ze nie ma zadnego wpisu i nie ma jej na liscie , czy moze ktos na to odpowiedziec.
    Jutro będziesz już miał wpis!
    ale chodzi o to dlaczego nie ma przez taki dlugi okres ,
  • Re: obroty Autor: ~hwdp [87.99.3.*]
    spierdalaj nie zasmiecaj tego watku i nad dupy nie zawracaj bo my tu na 3 zl jedziemy a ty trujesz
    Chłopcy z akcji się wypsztykali kolesie na papierze z tymi 3 zł bym nie przesadzał na poczatek 0,55
  • Re: obroty Autor: ~hwdp [87.99.3.*]
    dobra dobra wiesz kto ma i co bedzie wiec 3 moze peknac jak zapalka
    Może odebrali na niskim poziomie Incubator mógł sprzedać wcześniej dużo drożej lub bez problemu podciagnąc kurs kilkaset %.

Jeśli z 1 zł zrobili 3
    to co można zrobić kapitałem z akcjami po o,30 weźmy średnią pod uwagę wszystko.
    Nikt nie popychał kursu po lewej stronie stabilnie bez dystrybucji brak podbitek to jest to jesli ktoś ma inne zdanie może je wyrazić na dołku oddaja mali i akcje sa przekazywane w większości przypadków słupkom poniżej 5% gitara gra.
    FF zwiększony najwidoczniej taki był cel na minimach drobnica przestraszona duzi się podzielili.

Pa
    J23
  • Re: obroty Autor: esklusive [178.212.165.*]
    teraz to wygląda , na tarzanie się w mule , nie ma ani paniki ani eufori brania , co będzie zobaczymy , może coś się wyjaśni .
  • Re: obroty Autor: esklusive [178.212.165.*]
    teraz to wygląda , na tarzanie się w mule , nie ma ani paniki ani eufori brania , co będzie zobaczymy , może coś się wyjaśni .
    Zgadza się pytanie kto to wszystko odkupił i ile ma %.
  • Re: obroty Autor: ~azx [37.225.89.*]
    hwdp,posluchaj Ty cwaniaczkowaty golodupie, jezeli ktos grzecznie pyta, to odpowiedz jak wiesz, a jak nie wiesz albo sie boisz,obawiasz tej odpowiedzi, to nie odpowiadaj, i nie mow spierdalaj, bo nikt Ci od dupy nie odpadl,gnojku zasrany,a jak by to bylo na ulicy tobys tak dostal w ryj zebys sie nauczyl miec szacunek,obojetnie jak do mlodego tak do starszego.
    Utrzymanie kultury na forum to podstawa popieram!
  • Re: obroty Autor: ~powazny [83.145.186.*]
    co nie zmienia faktu że 3 zyle mogą tu zrobić dzis rekordowa sesja 2mln akcji toz to prawie cały ff! a w ciągu paru sesji ff sięł niexle przemielił. Kto jest troche dłuzej na giełdzie to wie co to oznacza. Warto bedzie poczekać na godziwą cenę
[x]
CENTURION -1,60% 1,85 2025-11-07 15:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.