• Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~CPH [188.181.88.*]
    Poniewaz wielu z was jest zadowolna i prawie bogata jak pomysli po ile bede perelki w przyszlosci propnuje byscie zrobili test. W kocu wielu z was jest tu jak rodzina co w trudnych chwilach podtrzyma na duchu, wyjasni IGR ma tylko przejsciowe problemy, wdrodze inwestor , porozumienia listy itp. Moze martwic tylko, fakt ze kurs stoi jak mlodemu na widok rozebranej panny.
    Proponuje byscie rozszyfrowali gre Mr W i skrzykneli sie, robiac spoldzielnie i zlozyli zlecenie Kupna na np. 500 k papiera. Gosia moze byc kierownikiem a Mr Zajac od super inf naganiaczem na kupony IGR. W sumie wystarczy do tego 10 gimanzalistow z kaska z komunii lub kilku powaznych osob z dodatkowa kasa. A o co chodzi.
    Jak sie ustawicie po 18 na K i wam wcisna toalet to nie bedzie zmartwienia. Za rok bedzie papier i tak latal po zyla, a ci co wam sprzedadza to frajerzy, krasnale bez orientacji zagubione wlesiea. PO drugie bedziecie wiedziec czy jest dystrybucja walora.
    Jesli wam nie wcisna papiera moze oczekiwac jazdy na polnoc, dzidy, rakiety. I bedzie to sygnla ze mozna brac towar smialo do 3x.
    POzdrawiam i zycze powodzenia.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~NZ [95.49.186.*]
    jaki masz w tym cel albo inaczej ile pszerrznołeś
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~xyz [46.171.174.*]
    tak zrobimy
    dziękujemy ci wielki wodzu za pomysl na ktory sami bysmy nigdy, ale to przenigdy nie wpadli
    czy musimy ci za ten pomysl zaplacic czy to z twojego dobrego serca?
    DZIEKUJEMY
    bez odbioru...ktoś tu ma nieżle pop......
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~procka [83.4.187.*]
    Kopenhaga - dla 500k chcesz tworzyc spółdzielnię ?
    Przecież to raptem 90k PLN...
    Ostatnio Twój koleżka Agent rzucił od niechcenia, że On nie takimi kwotami obraca - tzn. tak wynikało z Jego wypowiedzi. Może więc Jemu to zaproponuj - Jego portfel nic nie poczuje, nawet jak spadnie do 10gr.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~CPH [188.181.88.*]
    To byla oferta dla gimnazjum, inni powazni powinni sie dolaczyc. im wiecej tym lepij, moze nawet postwicie baton K i nic go nie ruszy, a pozniej grosika wyzej i wyzej az wkoncu wlecicie ze ludziska beda sie zabijac o perelki
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~ddddaaaawwww [83.30.138.*]
    Ja jutro będę dokupował także cph spodziewaj się sporego obrotu.
    Tylko, żeby ci nie stanął, a sorry tobie już pewnie tylko flegma w gardle staje.
    Sam byś tak pewnie chciał, bo pewnie trochę nakupiłeś po 18 i teraz Cię wkurza, że nie chce rosnąc. Nie przejmuj się, w końcu się doczekasz...
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~abrams24 [37.30.7.*]
    po co odpisujecie temu idiocie! przecież gość musi mieć nieźle popier....ne we łbie bo ciągle tu siedzi i wypisuje te swoje brednie.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    napisałem, o 50-60 tys. to moim zdaniem niewielka suma i znam ludzi, którzy na GPW obracają większe kwoty... chciałem pokazać osobom, które podniecają się WOLUMENEM, że ten wolumen jest śmiechu warty. Cena gównianego samochodu z silnikiem 1.4 i z oponami zimowymi jako bonus... ale widzę, że teraz będziecie to wyciągali, żałosne :)
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~ddddaaaawwww [83.10.160.*]
    Znasz ludzi ?
    Wow, poważnie ?:)
    Super, zazdrość mnie zżera, że widziałeś tak wielkie kwoty!

Ja kupuję za parę stów na więcej mnie nie stać, jutro też dokupię za te parę stów.

Przecież pisałeś, że zaniżanie średniej jest dla biedaków, to tak jest.
    Agent- guru biznesu!
    Agent, żałosne to jest to, że Twoja pisanina na forum praktycznie w 90% polega na wyciąganiu różnych rzeczy z przeszłości i udowadnianiu komuś czegoś lub też pokazywaniu, jak Ty to wspaniale coś tam przewidziałeś, a inni nie byli tacy mądrzy...

A ja tylko wyciągnęłam jedną rzecz odnośnie Ciebie - owszem celowo - żeby Cię wkurzyc tak dla przykładu.
    Czyżby Cię to zabolało ? Jak mi przykro...

Napisałam tylko ten jeden kometarz i w dalszą polemikę nie zamierzam się wdawac, bo aż mi wstyd samej przed sobą, że się daję w coś takiego wciągnąc...

"komentarz"
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    koleżanko, czy ja 90% wyciągam z przeszłości? a czytałaś moje posty jak pisałem że nie będzie PI, czy czytałaś wtedy tylko te o rajdzie na złotówce? Bo ja piszę tutaj różne głupoty, ale nie jest tak że 90% tego dotyczy ciebie albo tego co jakiś tam swojak napisał, za to mogę ci powiedzieć jedno. 100% tego co piszą tutaj ludzie na mój temat dotyczy tego, co ja gdzieś tam kupiłem, że mam wtopę, że jestem debilem albo że wykonałem swoje zadanie. Czy merytorycznie chociaż raz ktoś odniósł się do jakiegokolwiek mojego posta? NIE? Dlaczego, bo moje posty nie pasują do wielkiej układanki w której każdy tutaj zarobi. A teraz przepraszam, bo niestety z księgową siedzę i kończę 2012...
    doczytałem do końca... jak ci jest wstyd, to chyba dlatego, że to kupiłaś i dałaś się omamić wiadomo komu, bo nie jesteś głupia i już przeczuwasz co tutaj się święci. Nie mogę ci więcej napisać, ale kilka rzeczy pisałem tutaj przed zdarzeniem. Sami sobie dorabiacie pozytywną ideologię do negatywnych zdarzeń... a działa tutaj sprawna grupa ludzi trzymająca za mordę to co się mówi i dzieje. + pakiet pożytecznych idiotów.
    Czegoś tu nie rozumiem:
    Spółka jest g...wnem i nic się nie zmieni, kurs będzie tylko spadał, obroty w dodatku mizerne...
    A mimo to działa tutaj sprawna grupa - w takim razie, kto jej płaci i w jakim celu ? Na czym zarabiają - przecież nie na kursie, bo cały czas spada i będzie spadac. Akcji juz nikomu nie wciskają, bo już wszystko wcisnęli...
    Gdzie tu sens ? - taka mega organizacja dla takiego G ?

A może teraz to po to, by stworzyc właściwy klimat dla następnych akcji ? - całych gór akcji, milionów papieru - jeżeli tak, to bardzo kiepsko wykonują robotę...

Zabawny jesteś - chyba za bardzo wczułeś się w swój nick i wszędzie wietrzysz spisek...
    Chociaż kto wie, może masz rację, może ja też tu mam swoją robotę do wykonania...;)
  • tylko do procki Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    cieszę się, że cię rozweselam. Podobne grupy działały i działają na innych groszakach... i nie jest to paranoiczna teoria spiskowa, tylko fakty. ostatnio taka jedna została zdemaskowana na spółce Patro. Gdzie kilka osób z kilkunastu kont realizowało manipulację kursem. Ponieważ byłem nie na jednej takiej spółce dla kogoś kto ma odrobinę oleju w głowie widać nagle przypływ optymizmu na forum i później pompkę... FON... ATLANTIS... SANWIL... BOMI... POLJADLO... można wymieniać. teoretycznie można na takich spółkach łatwo ruszyć kursem... chociażby na moment i zgarnąć te 2-3 gr zarobku... a ponieważ jest dużo leszczyny czekającej na sygnał, więc później to idzie samo dopóki ktoś większy nie zasypie... Jak zarabiają? a w prosty sposób. Poczytaj sobie artykuł sprzed kilku miesięcy bo ja tutaj tego nie napiszę :) chyba nie myślisz, że charytatywnie przy spadkach siedzi tutaj co najmniej 10-20 osób, które pod różnymi nickami piszą jakie to będą tutaj cuda na kiju... a jak jest coraz gorzej, to uspokajają... no ale to większość ma rację. Dodam jeszcze, żę jest tutaj kilka osób, które świetnie zdają sobie sprawę z powyższego mechanizmu i próbują łapać dołek i trzymają... moim zdaniem kolejna pompka będzie z poziomu 12-14 gr. za kilka miesięcy. Czy się potwierdzi zobaczymy zarobek będzie zajebisty, bo z takich poziomów na 20 gr będzie super :) Niewyobrażalne? zobaczymy...
  • Re: tylko do procki Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    dodam, że FF jest coraz większy więc takie jaja z kursem jak opisałem wyżej będą coraz trudniejsze... no ale zobaczymy. Ja obserwuję i uczę się na tej spółce. Petrol, igroup... stajnia patro... jestem zielonym uczniakiem który siedzi i patrzy...
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~xyz [188.47.141.*]
    masz rację
    nie powinno sie odpisywać, ale i to nic nie da
    bo bedzie jeden z drugim pisał sam do siebie odpisując na swoim watku
    ja juz nie mam zamiaru reagować, chociaz czasem nie wiem czy współczuc czy zbluzgać
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~abrams24 [37.30.7.*]
    olać ich ciepłym moczem to może im się w końcu znudzi, no chyba że mają za to płacone co jest bardzo prawdopodobne! pozdr
    10/10 placa mi 100 zeta za wpis, jego imie to szejk z POczty legionowo, wszysko po by mogl zebrac jak najwiecej perelek. Wiadomo pod wezwanie, czy ktos z wsa jeszcze to pamieta, moze przypomne, bo kilku tluczkow tluklo tego kotleta dosc dlugo, a dzis juz ich nie ma, albo stukaja sms pod innymi nikami.
    Jakby wszyscy byli jednakowo zapakowani to by bylo nudna a atk czlowiek ma zabawe z wami.
    Z przyjacielskim usciskiem dloni lub jak kto woli czuwaj.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.172.192.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Jakkolwiek by tego nie nazwac, smutne i nudne jest takie życie... - wydaje się, że Chłopaki nie wiedzą, co to prawdziwa rozrywka, skoro ich największa radocha to zabawa na i przy forum...
    Dobranoc, spij spokojnie, buziaki :-), cmok
    Choc nie jestes w moim typie to dzis, w tej chwli nawet zaczynasz mi sie podobac.
    Wasze zdrowie.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~abrams24 [178.181.75.*]
    więcej szacunku dla kobiet idioto!!! za chwile pewnie będziesz się znów onanizował pisząc jakiś denny tekścik ale powiem ci tylko jedno: jesteś żałosny!
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~koko [37.109.75.*]
    Dnia 2013-01-15 o godz. 22:51 ~procka napisał(a):
    > Jakkolwiek by tego nie nazwac, smutne i nudne jest takie
    > życie... - wydaje się, że Chłopaki nie wiedzą, co to
    > prawdziwa rozrywka, skoro ich największa radocha to zabawa
    > na i przy forum...

Ej no, ale to forum naprawdę jest mega zabawne. Zawsze poprawia mi humor, zwłaszcza wątki CPH i 30 odpowiedzi. :))
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~as [149.156.124.*]
    Procka proszę o kontakt prywatny:)
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~procka [83.7.117.*]
    As, sorry, ale nie bawię się w prywatne kontakty.
    A na forum też ograniczam pisanie. Na tyle się tu zagęściło i nazbierało różnych osobowości, że sami sobie świetnie poradzą.
    Zresztą szczerze mówiąc dyskusja z Nimi trochę mnie męczy, wolę się zając czymś pożyteczniejszym;)
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~goblin [94.172.192.*]
    chyba moder też trzepie sobie gruszkę czytając tę lub tą jałową dyskusje bo kasuje całkiem niewinne posty.wzmacnia paluchy
    Mam nadzieję, że jutro ktoś mi sprzeda, bo dostanę parę stów i kupię xD

Gdzie mi do takich agentów Tomków, on to zakupy robi za miliony, Poljadło za wszystko to pewnie jest głównym udziałowcem xD Zamiast się martwić by nie zbankrutowało, bo siedzi na dnie to on tu nam tyłek zawraca, żenada.

Teraz siedzi z księgową, liczą te sumy milionowe :)
    Autor | ~agent_orange [194.63.135.*] 2013-01-15 18:30 Zobacz wątki dotyczące Polskie Jadło
    Zobacz profil Polskie Jadło
    zapakowany na maksa, pozdrawiam posiadaczy :-)

xD
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~elzor [79.191.140.*]
    Dnia 2013-01-15 o godz. 23:50 ~ddddaaaawwww napisał(a):
    > Mam nadzieję, że jutro ktoś mi sprzeda, bo dostanę parę
    > stów i kupię xD

Gdzie mi do takich agentów Tomków, on to
    > zakupy robi za miliony, Poljadło za wszystko to pewnie jest
    > głównym udziałowcem xD Zamiast się martwić by nie
    > zbankrutowało, bo siedzi na dnie to on tu nam tyłek
    > zawraca, żenada.

Teraz siedzi z księgową, liczą te sumy
    > milionowe :)

już kupiłeś? To na bogato 900zł, to chyba z renty było .
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~ddddaaaawwww [83.10.121.*]
    Sesja trwa do 17.30 jakbyś nie wiedział.

Nie jestem takim guru biznesu jak ty czy orange , milionery :p
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Guru to niejestes, jak wszyscy tu na forum, ze mna lacznie ale, patrzac na kurs to DAWCA jestes na pewno i tego nikt ci nie zabierze. Nawet propnuje bys z tym nie walczyl.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~ddddaaaawwww [83.10.121.*]
    I chętnie stanę się większym dawcą szczególnie po 18, proszę wystawiać :)

CPH piszesz, że nie masz kasy, to po co jako nieudacznik, źle inwestujący w nieruchomości, piszesz tu i komu radzisz?

Skoro sam wpadłeś w bagno dzięki swojej nieomylności.

To nieudacznik? Naganiacz na spadki ? Społeczniak ? Wybieraj
    Wiesz mozesz odbierac mnie jako super dawca, lub anty wskaznik, bedziesz wowoczas wiedzial co robic. Nie ukrywam sztuka inwestowania jest trudn rzecza i nie znam nikogo komu gieldy nie przytarly nosa lub rozepchaly du..sko. Ale wy to jestescie w konfortowej sytucji czuwaj
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~in [85.222.114.*]
    Ty Elzor, uważaj bo możesz też wylądować na rencie, dziwne, że moderator pozwala na takie wpisy. Ciesz się ze zdrowia,które posiadasz, nie drwij z chorych ludzi,los lubi zataczać koło, więc nie pisz o rencie innych.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~Max [77.113.4.*]
    No to panie CPH mam do pana pytanie tylko prosze o szczerą odpowiedz bo widze że sporo pan tu głosu zabiera.
    Jak będzie sie kształtował kurs w najbliższej przeszłości,chodzi mi o to gdzie zmierza i jakie wydarzenia nastąpią w spółce.
    Oczywiście wszystko czysto hipotetycznie bo przeciez pofantazjowac można prawda.?
    Oj oj bardzo chetnie lecz od rozprawek dotyczacych swietlanej przeszlosci spolki jest tu znacznie wiecej osob. Nawet sam zarzad kiedys ladnie pisal, wystarczy poszukac, poczytac i przede wszyskim zaufac. A ja nie chce sie powtarzac, bo przeciez kazdy wioe ze bedzie rakieta
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~miś [89.191.162.*]
    ja zabawię się w wróżbitę, realistę. Najpierw wyemitowanie akcji po 10groszy dla wybrańców narodu. W następstwie tego oczekiwanego wydarzenia kurs runie w dół. Prawdopodobny zasięg spadków to 10groszy. Następnie marazm. Marazm potrwa około 5miesięcy. Później info o zakupie akcji od słupa przez kogoś grubego. Kurs pójdzie w górę do 25groszy maks. Następnie info o nowej emisji po 10groszy i ponowny zasięg spadków aż do 5groszy, wtedy stagnacja parę miesięcy na poziomie 8-10gr. Dalej to trudno przewidzieć.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~Max [77.113.4.*]
    Fajny scenariusz misiu dzięki.Szkoda że pan CPH nie chce pofantazjowac i napisac czegos podobnego.Dodam że nie dawno tu zajrzałem i zastanwaiam sie nad inwestycją.
    Pisalem to tyle razy ze nie bede sie juz powtarzal. Zrteszta uwazam Max ze jestes sprytniejszy wiec dlaczego masz czytac moje postry. ja skonczylem 3 letnia zawodowke a ty pewnie masz min liceum.
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~mr W [83.9.26.*]
    dlaczego odpisujecie na posty CPH? przeciez on sie bawi pisaniem i klamie ile sie da! :D

IGNORUJCIE jego wpisy.
    Kopenhaga jesteś fizycznym w Danii? Nie żebym coś miał do fizycznych, żadna praca nie hańbi.
    :-) a jak myslisz bystrzaku
  • Re: Drodzy akconariusze, propnuje wam test Autor: ~max [77.112.228.*]
    Zgadłes bo skonczyłem liceum nawet z maturą ale za mądrale sie nie mam.Lubie podyskutowac i uważam że studia nie zawsze robią z ludzi mądrych.Czasami madrzejszy zwykły prosty człek niżli jakis magister.
    praca nocna, ochrona obiektów, zgadłem?
    Po co ci to wiedziec, i nie zgadles. Krotko jestes i kiedys juz to pisalem, poza tym nie ma to z przedmitem IGR nic wspolnego.
    Klikam w smartfona miedzy lopata a kilofem, o poniwaz jest mrozno -8, robie to wrekawiczkach z jednym palcem, co tlumaczy czasmi braki liter ( choc dyslektykiem tez jestem) i glupotami. czuwaj
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.