Ciekawe kto obejmował po 2.5 te 3 mln akcji i czy wiedział o tym co planuje prezes. Nas drobnych oszukali, ciekawe czy tych nowych akcjonariuszów również.
I co sprzedaliście czy macie taki zamiar? A może czekacie aż odbije? Swoją drogą byłem pazerny szkoda było sprzedać po 2.2 to teraz sprzedam po 1 zł. eh
po 1 zł, nawet po 1,3 -odkupię każda ilość, emisja jest pod konkretnego inwestora a nie dla ciułaczy, gdybys miał tyle kapitału zainwestowac to też byś inaczej przydziału nie dostał jak w ten spsób, lepeij że drukuja dla jednego co inwestuje w to sporo kasy niz mjeli by to rzucic ulicy, mamy 100 tyś zł obrotu a ludzie juz panikują, niech rzucają po 1 zł ja wezmę
gnoju chciałbym cię spotkać to ci wpierdolił a ty moder puszczasz takie posty ty to też jesteś nieżle jebnięty wy chyba jesteście rodzeństwem tu powinni być tylko zarejestrowani z danymi żeby takich gnoi tępić
tylko w dużej ilości postów obrażasz nieważne kogo przydał by się tobie porządny wstrząs ,a że nie do mnie to jasne, tylko nie da się czytać twoich obelg zastanów się
no to nie czytaj. To nie obelgi tylko czysta prawda, mająca odzwierciedlenie w faktach. Większość tych doopków znam z innych spółek. To banda naciagaczy a ja nie lubię takich. Lubisz być robiony w człona czy opie...lony rzeczowo? Pisz, co ci mam udowodnić?