Obecne odbicie powinno dojść do okolic 0,74gr.Wskazuje na to długość konsolidacji oraz możliwość utworzenia logicznej figury prowzrostowej.Pisze o czynniku technicznym , ale wiem z doświadczenia ze takie obrotowe wejście , jak wczoraj poparte jest zazwyczaj zbliżającym się dobrym infem.
dzisiaj już się zesrało.
ile wam płacą za naganianie? etat? zlecenie?
dobre info przyjdzie pewnie takie, że teraz zrobi się emisję akcji dla ratowania firmy która nie ma gotówki bo za całą kasę co miała to uratowała dupę rodzinie głównych akcjonariuszy...
Dzisiejsza korekta po wczorajszym mocnym odbiciu była bardzo potrzebna ( naruszona wstega) , trzeba ja odebrać jako plus , koniec tygodnia powinien pogłębić wzrost.Kto ma pojęcie o At wie o co chodzi.
Jestem podobnie bardzo negatywnie nastawiony do właścicieli spółki ale wiesz dobrze ze śmiecie tez odbijają. W tym wypadku według At sprawdza się przepowiadany wczesniej dołek , dlatego kontynuowanie podbicia jest bardzo prawdopodobne.
Dziś rano wieksi gracze sadowali kurs do 0,60gr. Oczywiście wycofali popyt ale widać wyraźnie ze dużej podazy nie ma .Wniosek jez taki ze mogą z kursem zrobić co zechcą. Ja na ich miejscu poczekał bym jeszcze z bardziej agresywnym kupowaniem na ustawienie większego S.
Panowie brać PKC każdą ilość i za pół roku będziecie jeżdzić MERCEDESAMI
Taniej już nie będzie ,a jak trampolina zadziała to się zatrzyma na 5 zeta.
Spółka ma piękne perspektywy, pięknie się rozwija,wyniki wyśmienite.Wszystko co najlepsze dopiero przed nią. Uwieżcie w PÓŁNOC !
przestań... w ordynarny sposób naganiać.... naganianie dla idiotów z 2 klasy podstawówki... masz jakieś przesłanki fundamentalne na poparcie swoich tez? ZEROOOO bo nigdy nie będziesz miał !!!!!!!!!!!!!!! Rodzinka wypompowała za aktywa wątpliwej jakości 12 500 000 zł ( tak tak 12,5 mln !!!) ze spółki . została zadłużona wydmuszka i z ogromnym długiem ! pewnie zaraz będą robić ratunkową emisję dla..... RODZINKI....
każdego będę ostrzegał przed takimi spółkami, zarządami i głównymi akcjonariuszami !!!
spółka przy korekcie na rynku zleci na pysk 30groszy...i tyle...
jak spółka taka dobra to bierz, pakuj do torby do 1,00 zł :.... dostaniesz masę akcji a przecież zarobisz jak będzie po 5 zł. 500 % zysku będziesz miał naganiaczu na etacie labo raczej na umowie zleceniu
lew ma racje, sadze ze wyniki na poczatku lutego to moga potwierdzic. Spolka jest z kazdym rokiem coraz wieksza i Grupa sie powieksza a to dobre w trudnych czasach ze spolka sobie radzi z kryzysem, ja delikatnie juz dokupuje sobie z kazdym miesiacem i mam juz prawie 20.000 akcji. Mysle ze spolka w 2013 roku wygeneruje duzo gotowki w calej grupie i w nastepnych latach co pozwoli na dalszy rozwoj
Pomimo slabych obrotów papier potrafi zachowywać się technicznie, kolega Krakowianin prawdopodobnie sporo na nim wtopil , dlatego stracił obiektywne spojrzenie.Rynek pokaże kto ma racje , ja upieram się ze 0.44 było istotnym dolkiem i teraz licze na zmianę trendu. Wyzywanie i wysmiewanie zdania innych jest dziecinada i oznaka własnej głupoty.
Możliwe ze jesteśmy w przededniu mocnego podbicia , sygalizuja to mocno szybkie wskaźniki i wykrecajace się średnie, AD tez wysyła ciekawe sygnały , jeszcze jeden mocniejszy ruch i potwierdza się wszystkie wstępne sygnały kupna i wrescie roczny MACD przetnie linie sygnalna. Wiem z doświadczenia ze firmy po tak długich trendach spadkowych ( ostatnio mocno wyplaszczonym wskazujacym na akumulacja) lubią bardzo mocno odbijać .
Teraz oporem jest 0,59 wszyscy to widza z ,, kosmosu" ale uwaga jeśli potwierdzi się plotka ze zakupione ostatnio nieruchomość została zakupiona dla określonego nabywcy i cały dil przyniesie spory zysk to opory o których pisałem strzela jak zapałki.
Teraz oporem jest 0,59 wszyscy to widza z ,, kosmosu" ale uwaga jeśli potwierdzi się plotka ze zakupiona ostatnio nieruchomość została nabyta dla określonego inwestora i cały dil przyniesie spory zysk to opory o których pisałem strzela jak zapałki.
Jeśli na ostatnim dilu zarobią tylko 5% to cała gotówka i majątek firmy dają wartość około 1.45 na akcje ( wartasc przyblizona). Czy wart kupować ? Sam sobie odpowiedz.