• a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~mms [89.69.44.*]
    a tu takie numery....za duża ilość akcji...i już ukryta sprzedaż na 2.06...
    źle to już wygląda...
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~prizm [46.186.46.*]
    ja mam mieszane przeczucia:

na + to PKP energetyka, mają wchodzić w OZE a BGE ma zacząć z nimi rozmawiać tyle że na razie palcem na wodzie we mgle to wszystko

bo na - polityka firmy informacyjna się zmieniła o 180 stopni
    rozwadniają akcjonariat jak się da i czym sie da

Obawiam się że projektów jest mnóstwo i mnóstwo możliwości i tak pięknie można o nich fantazjować... tylko z realizacja będzie słabiej a bonusy się już realizuje.
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Nie macie odczucia, że spólka została wyciągnięta na te 2,5 zł i od tego czasu żadnych pozytywnych inf. Jak załeżało im na kursie to podawali obrót co miesiąc, teraz cisza. No chyba, że obrotów z tytułu realizacji umów nie ma.
    Liczę, że GMk zrobi porządek w tej spólce lub ten kto obejmował po 2,5 zł za akcje
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~prizm [46.186.46.*]
    Mi coś mówią wielkości tych emisji:
    może poprzednia dla właścicieli TLM i BSTAL
    a najnowsza dla właściciela działki
    więc ci Menadżerowie się raczej nie odezwą.
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~ronia [178.42.192.*]
    oby nie zrobili nam petrola ale tam juz daja powyzej ceny po10 a u nas jeszcze jak petrol byl po 100 to przebite mieli teraz i wyladowal a w pizdu caly misterny plan w pizdu
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~NIki [79.185.165.*]
    GMK zrobi porządek? Przecież bez zgody i wiedzy GMK jak głównego akcjonariusza tu się nic nie dzieje. Coś mi się zdaje, że piękny sen się skończył.
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~awe [83.12.104.*]
    temat jest prosty, zostałeś ubrany. Widzę tutaj analogię do Baby. Tam też cię ubrali. :)
  • Re: a tak chwaliłem prezesa... Autor: ~radek [83.12.58.*]
    Widać, że spółka nie ma żadnych pozytywnych infa aby nas zaskoczyć. Tak by to dzisiaj wykorzystali. Info odnośnie "zamiaru prowadzenia rozmów" to śmiech na sali. Takie infa można dwa razy w miesiącu puszczać.
    A juz byli tutaj tacy co 15 zł widzieli.... nawet 40 zł. A 2,5 nie może przebić.
    Tak jak za miesiąc znowu emisja 1 mln po 0.10
[x]
BGE 0,00% 0,05 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.