a jak to jest z RN? Została powolana i działa czy to też jakaś ściema i ktoś będzie się odwoływał? Można się jakoś z nimi skontaktować bo w Serenity głuchy telefon....
szanowny panie janie, obrażanie osób na forum też jest karalne...może też może spotkać szybki kopniak w dupę.
NIe wycieraj moją osobą swojej buźki.
Nie bede odpisywał na panskie zaczepki ponieważ sa one dziwnych zamiarów. Krytykuje pan cały czas osoby, które cos proponuja w realu. pan tylko klika w klawiaturę.
Może to jan jest prowokatorem?
mogę innym forumowiczom powiedzieć, że odpsiywałem na pańskiego mailla, który pan rzekomo posiada
mastami@wp.pl
podałem tam mój numer telefonu i nie raczył jan oddzwonic.
Kazdy kto chciał i odpisał na mojego mailla otrzymał mój numer telefonu. Jestem w kontakcie z Panem aksakiewiczem i nam sie jakos udało.
Co do numeru kancelarii, wybaczcie ale czy ktos poda swoj numer telefonu na forum, tak jakbym ja miał podać do Prawnika. Nie ma zainteresowanych w "realu" to nie będę sie rozpisywac.
Ostatecznie. Proszę zważać na swe słowa, które czynią Pana odpowiedzialnym za nie zwłaszcza wobec innych osób, które mają środki, aby takie działania eliminować.
O tym jaki jestes powierzchony i niekonkretny swiadczy chocizby nieumiejetnosc odpisywania na majle.adres byl inny(sprawdz) ,ale nie zdales sobie trudu aby poznac tajniki obslugi skrzynki -opcja odpowiedz autorowi(przyp.autor).
Robisz tu duzo szumu ,najprawdopodobniej w celach sondazowych w wiadomym imieniu.
A propos kancelarii ,kazda uczciwa i rzetelna kancelaria chetnie uzyczy swojej marki ,poniewaz nic nie sluzy lepiej renomie jak rozglos .
Tym bardziej ,ze sprawa jest nietuzinkowa ,a suma wynagrodzenia dla prawnika
nawet z wyzszej polki jest lakomym kaskiem,na pewno nie do pogardzenia.
Jak malo jestes wiarygodny swiadczy wlasnie odzew akcjonariuszy ,przemysl to.
a te twoje :" ide do mojego prawnika" to zenada.
tak na marginesie ,sprawdz ,czy aby ten twoj prawnik to ma ukonczone studia.
Jesli ktos odpowiada na slowa pisane grozba pobicia, to ow fakt wystawia mu odpowiednie swiadectwo.
Uwazajcie na tego delikwenta (sam nik "dan" moze kojarzc sie ze sztkami walki-,achtung!..) ,bo mozecie stracic kolejne pieniedza i jeszcze dostac kopa w dupe ,a moze nawet w morde.
Żeby wyrzucać moje posty za cytowanie premiera Tuska to juz skandal PRL i wałki też jak za PRLu ale ludzie tego nie będą tolerować. "nie każde oszustwo jest przestępstwem"
1. swą siłę koncentruj na przeciwniku a nie na zamglonym obozie na niderlandach
2. swą siłe koncentruj na rodzinie
3. swą siłe spalaj na zarządzie SRT
4. nie obrażaj osób na forum
5. miej szacunek do innych, które korespondują
6. nie jesteś ponad wszystkimi
7. nie jesteś najmądrzejszy
8. nie jesteś epicentrum rozwiazywania spraw z SRT
9. proponuj rozwiazania bo o to tu chodzi
10. podaj numer kancelarii gdzie mozemy dzwonic tak jak ty chcesz