Po bzdetynm infie że Spółka podpisała umowę na pośrednictwo w sprzedaży idziemy do góry ponad 20% a po infie coś sprzedała 8% a przecież powinno być na odwrót
Dnia 2013-01-15 o godz. 09:22 ~xyz napisał(a):
> Po bzdetynm infie że Spółka podpisała umowę na pośrednictwo
> w sprzedaży idziemy do góry ponad 20% a po infie coś
> sprzedała 8% a przecież powinno być na odwrót
To może zdażysz.
Dnia 2013-01-15 o godz. 09:38 ~xyz napisał(a):
> Nie wiem czy nie lepiej poczekać aż zrealizują to co
> ostatnio obiecywali,
No i masz odpowiedź, dlaczego słabo rośnie. Część osób boi się, że to jest info na podbitkę i wyrzuca, część kupiła za 50 groszy i sprzedaje z 75% zyskiem po tygodniu... W ostatnich miesiącach wytrzepało jednak obawiam się sporo stałego akcjonariatu i muszą do spółki powrócić ludzie, którzy chcą jej akcje trzymać, a nie przerzucać, a do tego potrzebny jest wolumen - i chociaż nie ma to przełożenia na kurs, to przynajmniej tu mamy duży plus, bo w trzy kwadranse wymienić 140 kilo akcji to rzadko tu się zdarza. Przyjdą nowi akcjonariusze, pojawią się nowe poziomy cenowe. Cierpliwości, młody Padawanie! :)
Nie powiem "cierpliwości" na Atonie rozwaliło mnie totalnie i aż się popłakałem ze śmiechu. Zgadzam się z Tobą nie mniej podtrzymuję oczekiwania sfinalizowania i ogłoszenia choć jednej rzeczy, o której ostatnio Zarząd mówił
Dlaczego ta spółka jest jeszcze dziś na plusie.Powinna już być na minusie i trzepać leszczy,którzy oddają swoje ostatnie oszczędności - przecież im się nic nie należy.Oni powinni być tylko dawcami kapitału dla bogatych.W spółce jedno info ,drugie info i się ubiera w dalszym ciągu tych małych - bo co oni mogą -nic.Na tych spółkach tak jak w tym naszym państwie - rostowski nikogo się nie pyta - tylko wymyśla podatki od wszystkiego -komu szkodzi - ale co to takiego barana obchodzi.Mamy to co chcieliśmy -zgniły kapitalizm w najczystszej postaci sprzed II wojny światowej - nic dodać nic ująć!
Jak takiś mądry nie polityku to powiedz dlaczego spada.Jak nie było żadnych informacji to atonht kosztował pow.1 zł ,a po dwóch dobrych inforacjach spada na 50-60 gr?!
Panowie spokojnie
moim skromnym bardzo zdaniem
chyba najgorsze jest już za burtą.
Myślę że gorzej być nie może.
A korekta była jest i będzie źle niektórzy trafiają ale to tak jest.
Może 3 koledzy odzyskują nadzieje na to, ze beda kręcic nowe lody. Ale to by oznaczało że nie było nigdy dwoch obozów. Działali razem, a tylko na zewnątrz podsyłali informacje na zmiane raz złe - obóz CZŁONKÓW, a ostatnio dobre - obóz ex ex Prezesa.
Rollercoaster
Ludzie mają dość oszukiwania. Nieważne, kto to robi. Mają dość.
Dnia 2013-01-15 o godz. 16:22 ~Gerg napisał(a):
> Może 3 koledzy odzyskują nadzieje na to, ze beda kręcic
> nowe lody. Ale to by oznaczało że nie było nigdy dwoch
> obozów. Działali razem, a tylko na zewnątrz podsyłali
> informacje na zmiane raz złe - obóz CZŁONKÓW, a ostatnio
> dobre - obóz ex ex Prezesa.
Rollercoaster
Ludzie mają dość
> oszukiwania. Nieważne, kto to robi. Mają dość.
Gerg nie lej zolci bo chyba jestes odstawiony od korytka i ci glupio :\
dzis kolejny termin zakonczenia emisji , miejmy nadzieje ze bedzie niespodzianka i komunikat o objeciu , mysle ze chociaz czastkowy , nie na cala emisje , to by bylo dobre info
Musze pisac pod zmienionym nazwiskiem ,Bardzo mi przykro Gerg coś kręcisz . Zawsze popierałem cię. Kupowałem dużo i drogo za twoja nagonką, niestety ze stratą wychodze bo coraz to nowi kretace na forum a ty nic .Co z twoimi grozbami ? Jak napiszesz prawde to zostanę tyklo niczym nie zasłaniaj się .Wszyscy wiedzą co się dzieje i ty wiesz dokładnie a nic tylko kręcisz, pewnie jutro podbitka i wychodzą
Dnia 2013-01-17 o godz. 00:10 ~zden napisał(a):
> Wszyscy wiedzą co się dzieje i ty wiesz
> dokładnie a nic tylko kręcisz, pewnie jutro podbitka i
> wychodzą
jacy wszyscy? co się niby takiego dzieje?
pisanie w stylu kaczyńskiego "wiem ale nie powiem", "rzeczy niebywałe i kiedyś ktoś za to odpowie"; "jak ktoś ma kasę tzn. że skądś ją ma"
człowieku, straty zrobiły ci z mózgu sitko, masz jakieś dowody to je przedstaw prokuraturze a nie piszesz, że coś się dzieje i niby wszyscy wiedzą co.
ja np. nie wiem!
Autor: ~Gerg [77.112.239.*], 2013-01-17 09:30
Zwyczajnie nie chce mi się pisać, bo spółdzielnia z tego wiele razy korzystała.
Przynajmniej przyznajesz się , rozumiem byłeś głupi ,niestety pomagałeś złodziejowi , według prawa to współpraca. Teraz okazja zrehabilitować się . Kawa na ławe co oni robią , jak jesteś przeciwny dalszemu okradaniu rób coś.
Gerg , inwestorzy sa tak zniecheceni do spolki ze zaufania to ona juz nie odzyska, co widac po informacjach poszly niby dobre owszem kurs wzrosl od dolka 50%, ale co czlonek wywalil w rynek to widac jaka podaz jest, dawniej to widly za widlami byyly, niestety aton sie juz nie podniesie i nie bedzie nigdy porzadna spolka na jaka sie zapowiadal jak eex