NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY >>>>>>>> moim zdaniem warto się przygotować, jakaś pizza przed komputer, napoje... jeśli masz żonę, niech obiady donosi... lepiej nie odbierać telefonów.... jak ja odebrałem telefon od Klienta to akurat PBG ogłosiło upadłość i nie zdołałem sprzedać, więc wiesz, warto warować przed komputerem :) szczera rada. Najlepiej od razu zamknąć firmę i skupić się tylko na GPW. 100% sukcesu. Gwarantowane. Wujek dobra rada, agent orange
oczywiście jak zwykle agent i cph wywalili w dołku, teraz pociąg odjechał i nie mają co pisać, pewnie płaczą przed komputerami :-) a tak na poważnie... dużo pracy mam, więc dam wam odpocząć, możecie się sami przytulać tutaj i wspierać w rajdzie na złotówce do momentu emisji, gdy wiadomo co się stanie z kursem, a ludzie, którzy mają nosy w książkach i poradnikach giełdowych niech lepiej prześledzą per analogiam podobne przypadki na GPW co się stało z takimi groszakami... no ale lepiej zamiast wykonać taką robotę przeczytać 100 postów na obsranym forum powodzenia.
post procki o pseudo stronie sprzed pół roku wywołał tutaj dużą dyskusję i strony nigdy nie było, jak ja napisałem co się dzieje ze stroną i gdzie jest przenoszona, nikt nawet nie podjął tematu, bo po co... a to fakty. lepiej pisać i mielić w kółko jakieś pierdoły zaprawione tonem roszczeniowym + pseudo wiedza znikąd typu zajączek. a kończy się 50-70% stratą później.
jakbym czytał swojaka na poziomie 28 groszy buhahahahahaha :) was klonują? Ciekawe czy jak spadnie do 12 i będziemy mieli rajdy na 14-15 groszy i ja napiszę za jakiś czas podobny tekst, to czy znajdzie się kolejny nowy i napisze mi to samo...
Idź stąd miej honor choć raz.
Skup się na Poljadle o którym piszesz raz, że zapakowałeś się pod korek, później, że to śmieć ale masz zamiar kupić a później, że znów masz pod korek.
Pilnuj swoich interesów, to byłoby zgodne z normalnością.
Postaraj się być w miarę normalny, nie świruj coraz gorzej z dnia na dzień.
agent naprawdę podziwiam cię od samego rana tak się troszczysz o nasze pieniądze naprawdę nie warto bo ciebie już nikt nie słucha wiem że chcesz dobrze no ale sam widzisz jak jest to staję się już nudne te twoje rady myśle że kiedyś ci się uda że trafisz wczoraj miało być 10 gr nie było miał być wodospad nie było , przecież nie masz akcji to bez sensu tu siedzieć i się produkować jest tyle fajnych spółek do zarobku według ciebie a ty tu czas marnujesz na bankruta no ale jak chcesz to sobie siedź wolno ci