Dla mnie to ten pociąg nigdzie nie ma zamiaru uciekać,
kupiłem po 3,6 uśredniłem po 3,2 teraz jestem na zero i zastanawiam
się czy warto jeszcz kisić tu kasę.
Znam ten papier , to jeden z Karkow z reguły zawsze startuje ostatni w stajni .Tutaj nigdy nie wiadomo , równei szybko mozemy sie znalezc na 3,60 jak i na 3.20 zl . Kazdy decyduje sam bez naganiania. pozdr
racja zabawa trwa... Wg mnie ktos inteligentnie zbiera pomiedzy sobie tylko wiadomymi poziomami. Ten ktos tez nie pozwala za bardzo rosnac, no i (miejmy nadzieje ;-), za bardzo spadac!
Jezeli powyzsze jest prawda, to zazwyczaj kupuje sie w konkretnym celu - zeby odsprzedac wyzej/drozej i zarobic. Pytanie tylko, jaki horyzont czasowy ten ktos sobie postawil... ;-))
Pewnie jest, ze Impex ma ammo, zeby wystrzelic jak "komus" przyjdzie na to ochota - dzialka w Wa-wie, dzialki na ktorych dziala Hutmen we Wrocku - to wszystko jest obecnie warte mnostwo kasy. Kasy, ktora jeszcze nie jest zaksiegowana jako TA kasa....
No i zagadkowy skup Boryszewa... chyba nikt nie watpi, ze komus w Impex'ie przypadkowo poslizgnal sie palec i zaczal na slepo skupywac Borka.
Wg mnie Impex pojdzie konkretnie do gory...
Pytanie tylko kiedy i czy tobie i mnie starczy cierpliwosci zeby czekac na ta chwile... ;-)))
Z kursem mozna zrobic co sie chce .Nagle moze pojawic sie popyt i po prawej zabraknie akcji . Tak bywało wczesniej , i mozliwe ze taki scenariusz sie szykuje <3 ale..... kiedy ?? pozdr