• Do joko i innych Autor: ~planista [87.204.219.*]
    Bardzo bym prosił o wpisy o bankructwie itp, itd. na forum, bo coś się kurs zawiesił.
  • Re: Do joko i innych Autor: ~kasia [46.205.33.*]
    witam serdecznie
    Czy moge prosić o rozjaśnienie tematu , bo jak widzę taki wpis to aż dostaję gęsiej skórki . Rozumiem , że uważasz iż pisanie o bankructwie to bzdury.

Mówisz , że kurs stoi , ale dlaczego ? przez to że jutro 15- czyli podpisanie umowy w sprawie obligacji
    Zainteresowałam się Miraculum po ostatnim spotkaniu z kumplem , który kiedyś dla nich dla nich pracował , jeszcze w Kolastynie.
    Generalnie , rzucił mi hasło kupuj jeszcze przed nowym rokiem, z drugiej jednak strony po tych wpisach z ostatniego tygodnia to nie wiem czy bym nie utopiła.
    Jak myslisz jakie są podstawy do jazdy w górę ?
    Bo dla mnie dzisiaj to poker .
    Kobieca intuicja każe zaryzkować , cp prawda tylko 50tyś pln , ale jeszcze myślę
  • Re: Do joko i innych Autor: ~planista [87.204.219.*]
    Stara zasada na parkiecie:
    "Nie wiesz co robić? Nie rób nic."
  • Re: Do joko i innych Autor: ~lol [212.160.172.*]
    Jutro będzie " kupuj plotki sprzedawaj FAKTY" Ciekawe, Kto zdąży wywalić po infie? Znowu cały dzień siedzenia przed kompem. foh
  • Re: Do joko i innych Autor: ~Mat [83.14.222.*]
    robi się co raz ciekawiej na obligach
    Mat, proszę cię!
    Cały snickers albo inny batonik w usta i jak się je to się nie mówi "pisze" ;P
    Kogo by tam interesowały jakieś obligi! ;)
  • Re: Do joko i innych Autor: ~Mat [83.14.222.*]
    ale jakie obligi ? :)))
    Dlaczego posty znikają???
    Rano czytałem wpis jakiegoś forumowicza o tym, że w biedronce coraz więcej mirki.
    A teraz postu niet. Niecenzuralny na pewno nie był.
  • Re: Do joko i innych Autor: ~xxx [194.178.108.*]
    Włąsnie dlaczego hmmm dobre pytanie bo wszystko jak bananowa giełda jest dobrze ................................................... wiadomiks co, ale edno co pewne post był hmmm z napisem biedro....................... itp itd czas pokaze dlaczego
[x]
MIRACULUM -0,65% 0,61 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.