Wybicie czuję w powietrzu - zgadzam sie z kolegą. Analogia do sytuacji z końca listopada, gdy kurs wystrzelił i nie mozna go było złapać... Tym razem, moim zdaniem, 3 zł. zostanie pokonane na trwałe.
to ja jestem trochę dłużej ale jak nis zacznie stawiać klocki na tym forum to zrobi się specyficzna atmosfera, można powiedzieć tak: gdzie się nie ruszysz to g ówno cię prześladuje ;) Nis czas na powitalną kupencję
Chyba powoli coś zaczyna się dziać na zamecie. Od 2 sesji niewidoczne zlecenia na 2,80 zl, a do tego wczoraj 2 niemałe pakietówki. Jeśli do tego dodać, że od 2 m-cy obroty są znacznie wyższe niż przez cały poprzedni okres notowań, to można sądzić, że coś ciekawego może niedługo się wydarzyć na spokojnym zamecie.
Prześledź losy ZPUE. Rok temu na forum czarnej perły pisałem, że warto po 150 to mnie zje..li, że na górce proponuję. Tak samo będzie z zametem - wystarczy chwilę poczekać.
Nie potrafię Ci odpowiedzieć, natomiast ja póki co od całego sektora "bankrutów" trzymał bym się z daleka. Jeżeli interesuje Cie budowlanka to zainteresował bym się takimi spółkami jak rankprogress oraz lccorp, które mają nieco inny profil działalności. Na resztę budowlanki jak dobrze pójdzie przyjdzie czas w drugiej połowie roku albo w czwartym kwartale. Tutaj nawet jak stracisz początkowe 100% wzrostu to tak naprawdę nic nie stracisz wbrew pozorom.
moze ktos orientuje sie jaka moze byc dywidenda za 2012 rok,czy przy tej cenie oplaca sie kupic czy moze dywidenda juz jest w akcjach bo wygladalo ,ze spadnie ale cos nie chce ,byc moze jest jakis powod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
nis trzymaj kupę na uwięzi. Będzie dobrze. Przejrzyj ostatnie transakcje pakietowe. Przy takiej płynności rynku nikt nie kupuje takiej ilości na kilku procentach żeby się udupić.