Spółka F24 SA zaprasza akcjonariuszy do wpisywania sie do newslettera na swojej stronie internetowej f24sa.pl. Spółka pragnie informowac akcjonariuszy o tym co dzieje sie w Spółce oraz jakie ma plany. Na stronie tej Spółka pragnie wykonywac obowiązki informacyjne tak jakby jej akcje cały czas były notowane. Spółka zapwewnia akcjonariuszy iż podejmie wszelkie działania mające na celu powrót do notowań.
Jak tam w spółce? w grudniu dzwoniłem zapewniał mnie, ze sie starają:)
teraz mają tylko strone z paczką http://paczkazagraniczna.pl/ bo F24sa.pl została zamkneta
dzwonić mozna na ten numer z paczki 510 177 044,
Piszcze jak coś ktos wie
pozdrawiam
Jednak ktoś tu zagląda.. Ja też dzwoniłem w grudniu i też mnie zapewniali że wszystko idzie dobrze dopinają i mają niebawem wrócić do notowań.. Także jeszcze chwilę poczekam
z tego co widzę to F24 vel paczkazagraniczna vel present24sa działa i ma się dobrze. Wszystkie podmioty łączy prezesik Tomalkiewicz. W 2014 były nawet wpisy w KRS F24 a kapitał to 2,5 mln! Ciekawe ile akcji ludzie mają? Może się skrzyknąć i dać sprawę do prokuratury... No chyba, że chcą wrócić na NC...
KTO JEDZIE NA UL .ZLOTA NA WZA ....Jednocześnie Zarząd F24 S.A. postanowił skupić wysiłki na wdrożeniu nowej strategii Emitenta, tak aby w przeciągu 6 - 12 miesięcy złożyć ponownie wniosek o wprowadzenie akcji F24 S.A. do obrotu w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect.
WLASNIE NIE WIADOMO CZY ZOSTALI PRZEJECI CZY ZMIENILI NAZWE NA MEDIAEXPERT TO JAK WEJDA TO MOZE BYC LADNY WZROST POWYZEJ 1 ZETA CIEKAWE CO POWIEDZ NA WZA