Nie spadło tak jak piali tutaj po komunikatach. Może będzie wywiad dzisiaj w TVNCNBC albo komuni in plus. Tak długo czekaliśmy na info, to jeszcze możemy poczekać. Kto chciał to sprzedał.
elzor pamiętasz jak pisaliśmy tutaj pół roku temu jak kurs był 45-50 gr żeby uciekać, ty nawet odważnie pisałeś o 3x groszach, w co nikt nie wierzył... to co widzę to masakra, ale powoli przyzwyczajam się z tą myślą, że to kolejny regnon... był tutaj jeden koleś, który od roku pisał o mega emisji i cenie 10 groszy. Napisał może 10 postów przez rok. Jako jedyny miał 100% racji.
po 2 latach na tej spółce i siedzeniu na forum, które znam od podszewki (nawet niektóre osoby znam i firmy) daję skrzynkę łyskacza, że połowa tych dobrych miśków to naganiacze. Powiem więcej, siedziałem na innych spółkach groszowych, gdzie nie napisałem ani zdania, ale czytałem wszystko i były dokładnie takie same spółdzielnie i dokładnie takie same pompki i posty spokojnych przy spadkach i negatywnych infach :) skrzynkę.
moim zdaniem będzie tu spokojny, mozolny marsz co kilka dni o 1 gr w dół... może być nawet, że zatrzymamy się w tym miejscu na dłuższą chwilę, a im bliżej emisji to wtedy zacznie lecieć w dół. Per analogiam można pokazać takie spółki na GPW co się działo.
Agent teraz musisz zmieniać zdanie. Przecież miało byc 10 gr dzisiaj. Nie kupiłeś po 17 gr ?Co będzie jeśli nie masz racji ? Zmienisz nick ? Na giełdzie nie ma analogii, każda spółka ma inną sytuację itd.
to jest dobre ,elzor chyba głupotą bijesz nawet agenta
Sprzedawać po pekacu!
Autor: ~Makler [79.191.203.*], 2010-12-07 08:54
Jestem doświadczonym maklerę.
Radzę sprzedać PKC
Dnia 2013-01-14 o godz. 09:43 ~swojak napisał(a):
> to jest dobre ,elzor chyba głupotą bijesz nawet agenta
> Sprzedawać po pekacu!
Autor: ~Makler [79.191.203.*],
> 2010-12-07 08:54
Jestem doświadczonym maklerę.
Radzę
> sprzedać PKC
a wiesz co to dynamiczne IP? Wpisem z roku 2010 chcesz udowodnić ,z to ja ? jesteś tak śmieszny jak kurs itrupa.
ja w ogóle nie rozumiem tego zamieszania - zrobili sobie dodruk po 10 groszy, to zrobili, chcą mieć po prostu jak najwięcej akcji i udziału w kapitale zakłaodwym. Nie oznacza to przecież, że zaraz te akcje ktoś zacznie sypać
Dnia 2013-01-14 o godz. 11:07 ~rybka napisał(a):
> ja w ogóle nie rozumiem tego zamieszania - zrobili sobie
> dodruk po 10 groszy, to zrobili, chcą mieć po prostu jak
> najwięcej akcji i udziału w kapitale zakłaodwym. Nie
> oznacza to przecież, że zaraz te akcje ktoś zacznie sypać
oczywiście przy założeniu ,ze chcą coś tu robić a nie tylko wyciągać pieniądze od leszczy. kilka tak pokazuje ,ze działo się to właśni na takich zasadach. Teraz jak możesz zaobserwować zakładają batony po lewej aby im kurs za szybko nie zanurkował.
Dobra sesja do nauki:
-Jak wykorzystuje się panikę
-Jak zaniżyć kurs nie tracąc dużej ilości akcji przy pomocy równoważenia przed otwarciem notowań.
-Czym się różni wysypywanie od manipulacji służącej do zebrania waloru.
Cóż 18 nie do złamania jest na tej spółce, z tego musimy się wybić górą, myślę, że to już koniec "złych informacji" papier został wytrzepany ze słabych graczy, mogą wejść z powrotem od jutra.