• Wszyscy czekają... Autor: ~in [85.222.114.*]
    A gdzie jest cph i agent ? Czyżby zmienili już nicki, przecież widać,że kurs nie spadnie poniżej 17 gr. Kto kupował po 17 gr ? Oprócz kilku tysięcy akcji nikomu to się nie udało. A tak według teorii spiskowych "grubi" wychodzą z potężną stratą, bo moga obiąć po 10 gr nowe akcje, większej głupoty nie czytałem na tym forum.
  • Re: Wszyscy czekają... Autor: ~agent_orange [194.63.135.*]
    :-) ile razy ja to samo czytałem na podobnych spółkach, wy naprawdę patrzycie z sentymentem na wykres historyczny na jakieś marzenia, roszczenia co do tego jak ta spólka powinna wyglądać. Jeszcze nie zrozumieliście, że już krzyżyk został postawiony i teraz jest to zwykły wehikuł, a grubas o którym piszesz nie patrzy z żabiej perspektywy jak ty. Oni sobie zaplanują tutaj zarobek na za 2-3 lata ale z poziomu 10 gr na np. 17... Dla ciebie i innych to jeszcze nie do pojęcia... przy 15 groszach też napiszecie, że go agent i kopenhaga wywala i że dobrze, że spólka się odleszcza? w życiu nie pamiętam takiego zaleszczenia spółki...
  • Re: Wszyscy czekają... Autor: ~in [85.222.114.*]
    To po co piszesz na tym forum ? Dbasz o mój i innych kapitał ? Nie rozśmieszaj mnie, chcesz kupic taniej , stąd Twoja "fachowa" pisanina tutaj. Może wykaż się na WIG 20. Masz kasę to po co tutaj jesteś ? Rozumiem, uważasz się za guru giełdowego, takich jest wielu, tylko w kieszeni grosze, niestety.
  • Re: Wszyscy czekają... Autor: ~xyz [188.47.147.*]
    agent
    ty na prawdę nie masz co robić?
    idż pilnuj swojego poljadła bo zdaje się szykuje się do skoku
    dzisiaj rakieta)
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.