Misu, ten co posluchal kilka miesiecy, nawet 3 lata temu ze tego szajsu sie nie rusza to by dzis nie mial majt pelnych a moze ty czujesz sie szczesliwy ze bedziem mogl dobrac po taniosci bo tak czy siak jests zarobiony na perelce po uszy.
Przestań kłamać, bo sam tu zarabiałeś wykręcając innych, chwaląc się później zarobkiem a o mnie się nie martw, nie interesuj się tym co ja zrobię.
Odwalacie tu brudną robotę oczywiste jest, że nie w czynie społecznym.
rozszyfrowales mnie, jestem tu i agent po to by pouczac, straszyc i odbierac perelki od wystraszonych. nie moge sie doczekac kiedy pekniesz i oddasz mi swoje perelki.
to bardzo możliwe że nie spadnie, chociaz pewnie rano malutkim posiadaczom puszczą nerwy i podaż będzie, jeśli jednak popyt sie zachowa to spokojnie tak może być
kto może być tym popytem - to już oni wiedzą
jeśli wiśniewski zrobi to o czym mówił w wywiadach to spokojnie tu kiedyś będzie ok
każdy decyduje sam
a ja posiadam całe 1000 akcji po 22 grosze i nie oddam ich jutro po 18 bo bym był całe 40 złotych plus prowizja to nawet więcej w plery.muszę byc twardy jak clint istłód w sciganym czy gdzies indziej.czymta sie rekiny finansjery i zblazowani forumowi pasterze zbłąkanych baranków